Snel naar

eClinic contact haartransplantatie kliniek

De kliniek van eClinic waar zowel de intakes, als de behandelingen plaats vinden, is gelegen in het centrum van Laren NH. Toch is de kliniek te betreden in volledige privacy, met voldoende privé parkeergelegenheid op eigen terrein.

 

eClinic haartransplantaties zijn puur maatwerk

 

Een gratis intake bij eClinic is makkelijk te boeken via onze online agenda: gratis intakegesprek

Bij eClinic kijkt de arts, geen consultant, of u geschikt bent voor een haartransplantatie. Dat betekent dat wij zullen kijken naar het haar en de huid. Omdat niet iedereen hetzelfde is, is het van belang de intake specifiek voor u uitvoerig wordt besproken.

Vervolgens wordt er een behandelplan voor u opgesteld, waardoor u meteen weet waar u aan toen bent en wat de kosten voor u zullen zijn.

De behandeling wordt in onze kliniek uitsluitend uitgevoerd door een arts, niet door assistentes. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel. Het medische personeel helpt uiteraard wel bij de behandeling, maar de arts haalt de haren eruit en plaatst deze dus ook weer terug.

 

Transparantie en openheid bij eClinic

 

Onze behandelingen en de informatie hieromtrent zijn zeer transparant. Dat wil zeggen dat wij u duidelijk en open zullen informeren over de haartransplantatie.

Bij ons dus geen kleine lettertjes!

 

U kunt vandaag nog heel makkelijk zelf een afspraak maken voor dit gratis intakegesprek voor een haartransplantatie. In Deventer en omgeving kunt u namelijk gebruik maken van de online afsprakentool. U kunt zelfs uw afspraak in de avonduren of in het weekend inplannen, zodat er altijd wel een tijdstip is waarop het u uitkomt.

 

Heeft u een vraag? Stel deze gerust, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend intake gesprek in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.

 


Neem direct contact op

+ 3 = 5
Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.

Onze locatie