Bel Mail Gratis consult
Snel naar

Onze locatie

eClinic contact haartransplantatie kliniek

De kliniek van eClinic waar zowel de consult, als de behandelingen plaats vinden, is gelegen in het centrum van Laren NH. Toch is de kliniek te betreden in volledige privacy, met voldoende privé parkeergelegenheid op eigen terrein.

Neem direct contact op

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.

eClinic haartransplantaties zijn puur maatwerk

Een gratis consult bij eClinic is makkelijk te boeken via onze online agenda: gratis consult

Bij eClinic kijkt de arts, geen consultant, of u geschikt bent voor een haartransplantatie. Dat betekent dat wij zullen kijken naar het haar en de huid. Omdat niet iedereen hetzelfde is, is het van belang de consult specifiek voor u uitvoerig wordt besproken.

Vervolgens wordt er een behandelplan voor u opgesteld, waardoor u meteen weet waar u aan toen bent en wat de kosten voor u zullen zijn.

De behandeling wordt in onze kliniek uitsluitend uitgevoerd door een arts, niet door assistentes. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel. Het medische personeel helpt uiteraard wel bij de behandeling, maar de arts haalt de haren eruit en plaatst deze dus ook weer terug.

 

Transparantie en openheid bij eClinic

Onze behandelingen en de informatie hieromtrent zijn zeer transparant. Dat wil zeggen dat wij u duidelijk en open zullen informeren over de haartransplantatie.

Bij ons dus geen kleine lettertjes!

 

U kunt vandaag nog heel makkelijk zelf een afspraak maken voor dit gratis consult voor een haartransplantatie. U kunt zelfs uw afspraak in de avonduren of in het weekend inplannen, zodat er altijd wel een tijdstip is waarop het u uitkomt.

Heeft u een vraag? Stel deze gerust, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend consult in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Kliniek zeer discreet gelegen
Gratis consult
Gehele behandeling door 1 arts
12,5 jaar ervaring