Bel Mail Gratis consult
Snel naar

Ervaringen van klanten met eClinic

Hieronder vindt u een aantal ervaringen waar wij heel erg trots op zijn.

eClinic haartransplantaties en onze behandelingen

Een haartransplantatie is een medisch cosmetische behandeling. Er worden haren verplaatst van de ene naar de andere plek. Maar het komt echter ook voor dat een haartransplantatie wordt gedaan om het gevolg van een haarziekte of huidaandoening te herstellen. Kaalheid kan dus verschillende oorzaken hebben.

Onze verschillende haartransplantaties:

  • Bij mannen: kruin, inhammen, littekens. Maar ook wenkbrauwen en bijvoorbeeld lichaamshaartransplantaties. Vaak wordt de kale plek bij mannen veroorzaakt door de genetische vorm van kaalheid. Dit komt soms ook bij vrouwen voor. Zeer goed te behandelen met een haartransplantatie. Kaalheid bij vrouwen heeft vaak een andere oorzaak dan bij mannen. Vrouwen krijgen vaak te maken met een vorm van uitval die meestal begint bij de scheiding.
  • Bij vrouwen: vaak haaruitval bovenop het hoofd, welke zich in eerste instantie niet duidelijk manifesteert aan de zijkanten.
  • Wenkbrauwen: door uitval van de wenkbrauwen door tatoeage/permanente make-up of teveel epileren, een huidziekte of het gebruik van medicijnen.
  • Littekens op het hoofd of in de wenkbrauwen zijn zaken die ook door middel van een haartransplantatie kunnen worden behandeld.
  • Een kale plek die al vanaf de geboorte aanwezig is.
  • Lichaamshaartransplantaties zijn ook mogelijk, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan borsthaar naar het hoofd en dergelijke.

eClinic haartransplantaties zijn puur maatwerk

Een gratis consult bij eClinic is makkelijk te boeken via onze online agenda: gratis consult

Bij eClinic kijken de medisch specialisten of u geschikt bent voor een haartransplantatie. Dat betekent dat wij zullen kijken naar het haar en de huid. Omdat niet iedereen hetzelfde is, is het van belang het consult specifiek voor u uitvoerig wordt besproken.

Vervolgens wordt er een behandelplan voor u opgesteld, waardoor u meteen weet waar u aan toen bent en wat de kosten voor u zullen zijn.

De behandeling wordt in onze kliniek uitsluitend uitgevoerd door medisch specialisten. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

 

Transparantie en openheid bij eClinic

Onze behandelingen en de informatie hieromtrent zijn zeer transparant. Dat wil zeggen dat wij u duidelijk en open zullen informeren over de haartransplantatie.

Bij ons dus geen kleine lettertjes!

 

U kunt vandaag nog heel makkelijk zelf een afspraak maken voor dit gratis consult voor een haartransplantatie. In Deventer en omgeving kunt u namelijk gebruik maken van de online afsprakentool. U kunt zelfs uw afspraak in de avonduren of in het weekend inplannen, zodat er altijd wel een tijdstip is waarop het u uitkomt.

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend consult in.

Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


11 maart, 2024

'Perfect!'
Na Eclinic als tip van een vriend gekregen te hebben contact opgenomen met de kliniek. Erg blij al met het resultaat

11 maart, 2024

'Bekwaam en attent'
Ik heb de behandeling deskundig en verantwoord ervaren. Rozemarijn en Mirjam beschikken over kennis van zaken, ervaring en vaardigheid. Dat zag ik ook terug tijdens het eerste consult en op de behandeldag.

9 maart, 2024

'Helemaal top! Zeker aan te raden.'
Erg goede kliniek, vriendelijke, bekwame en deskundige medewerkers. Zij zijn juist wat kleiner waardoor het persoonlijk gaat en je de juiste aandacht krijg. Het gaat om je hoofd en daar wil je geen risico mee nemen. Ik voelde me 100% safe en in goede handen. Ik raad ze zonder twijfel aan.

8 maart, 2024

'Uitstekend. De behandeling is zeer persoonlijk en vakkundig.'
De behandeling en het voortraject is me zeer goed bevallen. Het is een kleinschalige kliniek met een persoonlijke en prettige manier van werken. Dank daarvoor.

23 januari, 2024

'Haarlijn en inhammen hersteld'
Ongelooflijk fijn, deskundig en vriendelijk. Daarnaast merk je enorme ervaring. Er wordt steeds nagegaan of alles goed gaat. Vooraf was ik zenuwachtig maar Rozemarijn en haar team geven je eigenlijk meteen een warm gevoel. Echt super, een dikke 10!

24 december, 2023

'Top bedrijf'
Wat een fijn bedrijf. Duidelijke uitleg in het voor traject, maar ook tijdens de behandeling en in de nazorg. Deskundig en bekwaam personeel. Vriendelijk en professioneel.

19 december, 2023

'Super!'
Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij eClinic voor mijn wenkbrauwtransplantatie. Het team was professioneel en vriendelijk, en de procedure verliep soepel. Mijn wenkbrauwen zien er natuurlijk en mooi uit, precies zoals ik had gehoopt. Ik waardeer de expertise van eClinic en beveel het aan voor iedereen die overweegt een soortgelijke ingreep.

24 oktober, 2023

'Oprecht consult'
Fijn uitgebreid en oprecht consult geen verkoopgesprek maar tijd en heldere uitleg. Behandeling was zeer prettig en pijnloos. Elke stap wordt doorgenomen en patientbelang staat centraal.

23 oktober, 2023

'Goed'
Prettige ervaring. Keurig en professioneel. Kleine kliniek en dus heel persoonlijk. Genezing gaat heel snel. Ik zit pas op Dag 4 maar het ziet er al heel goed uit. Geen zwelling gehad, en ook geen pijn.

19 oktober, 2023

'Prettig, professioneel en persoonlijk!'
Vanaf de eerste intake een zeer goed gevoel gehad bij Rozemarijn. Hier werd mij verteld dat het op dat moment nog niet nodig was om een haartransplantatie te doen. Het eerlijke advies gaf mij vertrouwen. Ongeveer 2 jaar later terug gegaan en toen wel gekozen voor een behandeling. De kliniek was erg flexibel om de behandeldag te kiezen om rekening te houden met mijn reizen voor werk. Op de behandeldag kwam ik iets gespannen binnen, maar dit was meteen weg door de vriendelijke ontvangst door Rozemarijn en de 2 assistentes. Zeer professionele behandeling waarbij constant rekening gehouden werd met mijn comfort. Op dit moment ben ik nog in de eerste 2 weken van herstel, maar het donor- en behandelde gebied is rustig, niet opgezwollen, geen pijn en jeukt weinig. Ik vertrouw op een goed resultaat over enkele maanden. Mocht mijn haar verder uitvallen ga ik zeker terug!!

2 augustus, 2023

'Perfect'
Onlangs een jaar na de behandeling (daarover al een review geschreven) het nazorg consult gehad. Wederom een prettig gesprek gehad met de specialisten van Eclinic, het traject na de behandeling besproken en de fysieke controle uitgevoerd. Ik over deze fase weer erg tevreden!

31 juli, 2023

'uitstekend'
Ik ben erg tevreden over het consult, de behandeling en de nazorg. Al met al een prettige ervaring.

25 juni, 2023

'Uitstekend'
Op 5 juni heb ik een haartransplantatie ondergaan.(ik ben een vrouw van 72 met een terugtrekkend haarlijn FFA. De aanloop daar naar toe verliep zeer prettig.De arts, Rozemarijn, schetste een realistisch beeld van datgene dat ik zou kunnen verwachten. Er was voldoende tijd voor al mijn vragen en ik ervaarde geen enkele druk om snel te beslissen. Enigszins nerveus stapte ik die ochtend, 5 juni, om 8 uur de kliniek binnen. Maar door de unieke combinatie van persoonlijke en professionele aandacht van het team (Mirjam en Anne) voelde ik me direct in vertrouwde handen. De verdovingsprikken waren prima te doen. Er was eigenlijk maar een moment waarop ik het lichtelijk benauwd kreeg. Door de adrenaline kreeg ik korte tijd een verhoogde hartslag. Aangezien ik op mijn buik lag met het hoofd in een gat genereerde dat.lichtelijke paniek. Er werd direct adequaat op gereageerd door mijn bloeddruk op te meten en deze te monitoren. Daarna ging alles probleemloos. Tijdens de lunch kon ik mijn haarlijn bekijken waar zo'n 1200 kleine gaatjes waren aangebracht. Daarna werden de grafts geïnplanteerd. Ik ben zelfs even in slaap gevallen...Tijdens het gehele proces hebben we gezellig met elkaar kunnen praten waardoor de tijd omvloog. Om twee uur 's middags was de klus geklaard en kon ik naar huis. Inmiddels ben ik drie weken verder en helemaal blij en enthousiast over het verloop van het herstelproces. Het donorgebied (best een aanzienlijk stuk op mijn achterhoofd) groeit als kool. Gelukkig valt er voldoende haar overheen zodat alleen ik weet dat er een hap haar is verdwenen. De jeuk vind ik wat minder fijn. De eerste week was de jeuk te verwaarlozen maar nog steeds is deze niet over. Met Aloe Vera, wat verkoelend werkt, kom ik de nacht door. Voor wat betreft het geinplanteerde gebied: de eerste vier/vijf dagen heb je er een dagtaak aan om het ieder half uur te sprayen. Maar het geeft ook een goed gevoel dat jezelf kunt bijdragen aan het uiteindelijke resultaat. Inmiddels groeien daar de haartjes langzaam maar gestaag. Iedere dag maak ik een foto van beide gebieden en dat werkt zeer motiverend. Het warme weer van de afgelopen dagen maakte dat ik voornamelijk thuis ben gebleven. Als ik wel naar buiten moest zette ik een grote hoed op waardoor ik beschermd bleef tegen mogelijke zon. Een aantal keren heb ik contact opgenomen met de kliniek met vragen. Daar werd iedere keer zeer prettig, aardig en adequaat op gereageerd. Ik kan niet wachten op het eindresultaat maar nu al ziet mijn haarlijn eruit zoals ik had gewild. Het voelt als een grote opluchting. Elinic zou ik daarom iedereen aan willen raden. Dikke complimenten voor dit geweldige team!

10 juni, 2023

'Rozemarijn was zeer kundig, vriendelijk en behulpzaam'
Ik werd zeer goed geholpen door eClinic: ze waren vriendelijk en transparant en niet uit op snel geld verdienen zoals bij sommige andere klinieken. Bij de eerste intake gesprekken adviseerde Rozemarijn mij te wachten met een transplantatie tot de finasteride wat langer had door gewerkt. Echter, bij andere klinieken zagen ze mij het liefst zo snel mogelijk de behandelkamer binnen lopen (en vaak lokken met tijdelijke kortingen en zo). Uiteindelijk heeft het wachten geloond en was de uiteindelijk de behandeling ging vlekkeloos en bijna geheel pijnloos. Erg blij met de behandeling en het resultaat. Na de behandeling reageerde Rozemarijn snel op alle vragen die ik had voor tijdens de herstelfase.

4 juni, 2023

'Geheel volgens verwachting. Perfect.'
Het resultaat laat zich, nu een week na de behandeling nog even op zich wachten, maar ik heb geen reden tot zorgen. Wat ik naast de zorgvuldigheid en professionaliteit van de behandeling zeer prettig vind is de vorm van anonimiteit. Waar in andere klinieken nogal reclame wordt gemaakt met of doorbehandelde celebrities valt Eclinic, midden in het Gooi op door het ontbreken van een wall of fame, name dropping, etc. Dat maakt het nog persoonlijker.

1 juni, 2023

'Satisfied!'
As forginer, it was good to communicate and hear whole procedure in English and they make sure if I am comfortable with the whole journey. Thanks for everything!

30 mei, 2023

'Deskundig'
Uitgebreide intake, voldoende bedenktijd en eerlijke voorstelling van zaken over de te verwachten resultaat. Tijdens behandeldag alle aandacht en zorg. Was een lange dag stil liggen, maar te doen! Ook duidelijke instructies voor de nazorg! Trek wel aantal dagen uit voor herstel. Na twee weken waren alle korstjes weg en behandeling niet meer zichtbaar.

29 mei, 2023

“Uitstekend ”
Na mijn intakegesprek ben ik in april geweest voor mijn haartransplantatie, ik ben goed geholpen en ben zeer tevreden.

Dirk

27 mei, 2023

“Helemaal prima, niks op aan te merken.” Duidelijke info gekregen over wat ik kon verwachten. De dag van de transplantatie verliep soepel. Ik was prima op mijn gemak en het viel me allemaal heel erg mee.

Djowie

26 mei, 2023

“Professioneel en persoonlijk”
Vanaf de intake een heel persoonlijk gevoel gehad. Intake met de behandelend arts en assistente, erg fijn die te zien ten opzichte van de andere gesprekken die ik had gehad. Goed voorgelicht over de mogelijkheden, de behandeling zelf en wat er evt in de toekomst mogelijk is na deze behandeling ivm aantal grafts die worden geoogst. Ondanks dat ik heel erg zenuwachtig was voor de behandeling ben ik op de behandeldag direct bij binnenkomst gerust gesteld. Heel erg fijn vond ik het dat je als patient de enige bent die ze die dag behandelen. Alles draaide om mij die dag. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat volgend jaar. En mocht ik nog een keer moeten voor een ander gebied dan twijfel ik niet om weer bij eClinic behandeld te worden!

Tim

9 april, 2023

“A+++++ ”

Echte aanrader, professioneel personeel en een zeer goed resultaat voor een prima prijs. A++++ Clinic.

24 februari, 2023

“Vriendelijk, snel en nagenoeg pijnloos ”
Het was mijn tweede behandeling en de behandeling ging nog beter dan vorige keer. Door een efficiënte aanpak was ik sneller klaar dan verwacht. Verder is de sfeer ontspannen, vriendelijk en persoonlijk. Ik kan iedereen EClinic aanbevelen.

8 februari, 2023

“Perfect van begin tot eind ”
Een haartransplantatie is niet iets wat je zomaar laat doen. Na zorgvuldige online research bij twee klinieken uitgekomen, waaronder eClinic.

Dokter Rozemarijn was vanaf het begin attent en zorgvuldig in de informatie. Hoe ziet het haar er nu uit, wat kan er verbeterd worden, wat zijn de kosten. Na een duidelijke intake en heldere offerte meteen tot een datum gekomen.

De behandeling was heel prettig. Op een klein prikje na voel je niets. Ik kan zelf prima tegen bloed en naalden, maar alles werd uitgelegd en als er angsten waren werd er rekening mee gehouden. Lo-fi op de achtergrond, een ontspannen sfeer, een zalige lunch en een onberispelij schone omgeving.

Hartelijke service en een goed nagesprek volgden. Antibiotica werden meegegeven en een uitgebreid schema hoe je de aankomende twee weken je leven moet inrichten op de nazorg, want de grafts zitten nog niet vast.

Het resultaat is natuurlijk, mooi en vol. De communicatie is altijd op een prettige manier verlopen. Zeker ook een extra blijk van waardering voor Anne-Loes, de rechterhand van Rozemarijn.

Je kan de grafts tellen, je weet wat je te wachten staat en de nazorg is goed en klantgericht. Ik kan me geen betere kliniek wensen dan eClinic.

31 januari, 2023

“Perfect ”
Super duidelijke uitleg gehad en de behandel dag was ook uitstekend. Ik ben heel erg tevreden

12 januari, 2023

“Highly recommended ”

I had my first hair transplant at the Clinic a year ago and since I was extremely happy with the results I decided, after consultation, to come back a second time for a different area. The procedure was painless and the recovery time was quick. Furthermore, the extra care of the staff member both during the recovery time and months later was spotless.The staff (both the assistant and the doctor) at the clinic were friendly and professional, making me feel at ease throughout the entire process. I highly recommend this procedure to anyone struggling with hair loss.
The results are natural-looking and have greatly improved my self-confidence.
Overall, a great experience and the staff takes extra care to explain not only the procedure but also the post op.

Plus point since they are ALWAYS reachable

5 januari, 2023

“Ontspannen en persoonlijk. ”
Op de behandeldag verliep ontspannen en prettig. Mijn partner en ik werden gastvrij ontvangen. De gehele behandeling werd voor dat ze begonnen nogmaals uitgelegd. Ook de gehele behandeling viel mij mee. Tijdens de behandeling werd mij elke stap die ze gingen nemen doorgenomen. Ze nemen je geheel mee. De sfeer vond ik prettig en ontspannen. Omdat je als enige patiënt aanwezig bent op een behandeldag, krijg je ook alle aandacht. Na de eenvoudige lunch ging men door met het inplanteren. Eind van de middag kon ik naar huis. Een eerdere FUT transplantatie zo 25 jaar geleden heb ik als zwaar en pijnlijk ervaren. Een enorm verschil met deze behandeling. Nu geduldig wachten op het eindresultaat.

18 november, 2022

Vriendelijk, duidelijk en meedenkend ”
Ik ben blij met de behandeling tot nu toe. De arts en de assistenten adviseerden me bij vragen, en hebben duidelijk expertise. Ik kan nog niks zeggen over het resultaat, maar ik heb er vertrouwen in.

16 oktober, 2022

“Lange dag die vlekkeloos verliep ”
Tijdens een lange sessie is de kruin en de voorkant behandeld.
Prettige ontvangst in de ochtend met uitleg over de dag. Gedurende de dag werd vaak uitgelegd wat ze aan het doen waren, hoe het verliep en hoe lang het nog zou duren. Het verliep overigens soepel ondanks de lange duur.

Prettige kliniek, zeker een aanrader.

12 oktober, 2022

“Goede transparante service ”
Op de behandeldag verliep alles soepel. Ik werd gastvrij ontvangen en alle verwachten werden nogmaals toegelicht. Ook de behandeling zelf viel me alles sinds mee. Rozemarijn vertelt elke stap die ze onderneemt zodat je goed weet wat er gebeurd.
Na de (iets wat basic) lunch door met het inplanteren. Ook dit viel me alles zins mee. Om 14.30 uur stond ik weer buiten en kon ik naar huis.

Benieuwd naar het eindresultaat.

30 september, 2022

“Persoonlijk ”
Het vrijblijvende consultgesprek heb je met het team die ook de behandeling uitvoert. Het gesprek is laagdrempelig, open en eerlijk, het gaf mij een goed gevoel om uiteindelijk voor deze kliniek te kiezen.
Tijdens de behandeldag wordt je meegenomen in het proces en heb ik mij op die dag laten leiden door het team. Je hebt deze dag de ruimte helemaal voor je zelf en kan tussendoor, tijdens de lunch, in alle rust bijkomen van het eerste deel van de behandeling. De behandeling zelf was goed te doen, weinig pijn ervaren alleen wat ongemakken doordat je de hele dag onder de pannen bent en de ingreep niet zomaar wat is. Aan het eind van de behandeling krijg je rustig alle tijd om weer op krachten te komen met naar wens wat eten en drinken.
Eenmaal thuis aangekomen begint het herstel, na het weekeind werd ik gebeld door de kliniek over hoe ik de eerste dagen ervaren heb en of ik nog vragen had.

Tot zo ver heb ik het hele proces als prettig ervaren en ik hoop dat het eindresultaat aansluit bij mijn verwachtingen en hoe ik het eerste deel heb ervaren.

11 september, 2022

“uitstekend ”
uitstekende ervaring met deze kliniek, professioneel maar toch informeel , je voelt je gelijk op je gemak , de dames leggen alles zeer duidelijk uit en anders kun je alles vragen , zonder meer een prettige en zelfs gezellige ervaring met een heel mooi resultaat , zonder meer een aanrader

1 september, 2022

“Goede zorg ”
Uitstekende kliniek. De behandeling wordt zorgvuldig uitgevoerd, consulten zijn professioneel. Ik kan eClinic aan iedereen aanbevelen.

23 juli, 2022

Heb voorafgaande aan de (haartransplantatie-)behandeling uiteraard meerdere klinieken online bekeken / de door mij geselecteerde klinieken even bezocht voor een orienterend gesprek.

Op basis van de beschikbare informatie, reviews en gesprekken, heb ik uiteindelijk gekozen voor Eclinic.....en ben mega tevreden met het eindresultaat.

Dr. Rozemarijn en haar assistente Anneloes zijn professioneel, open, eerlijk en betrouwbaar en geven een no-nonsense advies over de mogelijkheden en kosten.

Dank jullie wel Eclinic!

29 juni, 2022

“Erg tevreden tot dusver! ”
2,5 week geleden een haartransplantatie laten uitvoeren bij de dames. Alles is uitstekend verlopen en de dames geven je een warm welkom bij aankomst. Ze nemen goed de tijd voor je om je wensen door te spreken en de haartjes groeien al flink! Het eindresultaat is uiteraard even afwachten, maar ik heb er alle vertrouwen in. Het contact met de dames is vlot en lekker informeel, wat ik als prettig ervaar. Kortom, een aanrader!

15 juni, 2022

"Uitmuntend"
Helemaal top geregeld, van A tot Z. Vanaf het begin wordt alles duidelijk besproken én de arts/assistenten staan altijd voor je klaar.

8 juni, 2022

"Uitstekend!"
Het intakegesprek gaf al veel vertrouwen. Heel duidelijk werden de voor- en nadelen besproken, waarbij een heel realistische inschatting werd gegeven van het resultaat. De behandeldag verliep probleemloos en ook de nazorg was prima geregeld. Vooral heel blij met de persoonlijke aanpak, de kundigheid en de vriendelijkheid van alle medewerkers!

13 mei, 2022

"uitstekend"
heel vakkundig team, met veel persoonlijke aandacht, die duidelijk zijn en geen loze beloftes geven of verkoop praatjes houden

24 april, 2022

"Super Kliniek!"
Vanaf het moment dat ik de Intake gedaan heb een goed gevoel gekregen bij deze kliniek. Een erg prettige en duidelijke manier van communiceren waar precies vertelt wordt hoe ze te werk gaan en wat ze gaan doen. Een pijnvrije behandeling met hele aardige mensen, de dag vliegt voorbij. Ook als je later nog vragen hebt krijg je vrijwel meteen reactie via de mail of telefoon. Ik ben na 2 weken al super tevreden en zie je de haartjes echt al groeien. Mocht je een haartransplantatie willen doen, moet je echt hier zijn!

12 april, 2022

"Uitstekend geholpen met heel veel zorg behandeld en zeer prettig in de communicatie !"

Echt aanrader heel fijn geholpen, zeer kundig en in alle rust wordt je behandeld. Zou hier zeker nogmaals naar toe gaan als nodig is

3 april, 2022

"Heel fijn geholpen!"
Vrijdag 1 april de haartransplantatie behandeling gehad. De dag is goed gegaan en je wordt erg fijn geholpen. De dag begint met het scheren van je haren en vervolgens krijg je een duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren. Tijdens de behandeling leggen ze uit wat ze gaan doen en je voelt er niks van, alles is goed verdoofd. Daarna nemen ze alles nog door voor thuis. Het gaat allemaal op een relaxte manier. Ben erg tevreden en zeker een aanrader om je haartransplantatie te doen!

24 maart, 2022

"Uitstekend geholpen"
Erg fijne kleine kliniek met een goed eerlijk en realistisch verhaal. Herstel verloopt tot nu prima, wordt vervolgd.

14 maart, 2022

"Bijzondere ervaring E-Clinic"
Ik heb in 2019 een eerste haartransplantatie bij E-Clinic gehad. Zowel het voortraject, als de behandeling zelf en het natraject zijn heel professioneel verlopen. Alleen na een jaar bleek dat de haren welke in het nieuwe gebied groeiden, een stuk dunner waren dan de haren uit het donorgebied. Hiermee oogde het haar na de haartransplantatie nog wat dun. Dit heb ik in het eindgesprek (1 jaar na de behandeling) open kunnen bespreken. Ondanks dat E-Clinic hier niets aan kon doen, merkte ik dat vanuit een professioneel standpunt ze zelf ook een beter resultaat verwacht hadden. Zij hadden dit ook nog nooit eerder zo gezien/meegemaakt. Daaropvolgend hebben ze aangeboden om een "patch-up" gratis aan te bieden. Hierdoor zou ik wel een tweede behandeling moeten ondergaan voor hetzelfde gebied. Na enkele weken nagedacht te hebben, heb ik van dit aanbod gebruik gemaakt. Zo'n ingreep, in je gezicht, is niet iets wat je dagelijks doet. Nu is de begeleiding en zorg gedurende het gehele behandeltraject uitmuntend. Ik had best wel wat klachten de 1e keer, doordat ik een moeilijke huid heb. Ik heb ook regelmatig contact gehad, omdat het herstel bij mij wat moeizamer ging. Elke keer zijn er snel en heel persoonlijk, goede, geruststellende antwoorden gekomen. Daarnaast waren, losstaand van de dunheid, wel alle haren getransplanteerd. De positionering en haarlijn waren ook erg goed en niet van natuurlijk te onderscheiden. Zodoende heb ik dus besloten om van de patch-up gebruik te maken. Begin januari heeft de 2e behandeling plaatsgevonden. En eigenlijk zijn mijn ervaringen precies hetzelfde als de 1e keer en heb ik geen negatieve dingen om te melden. Nu is het een kwestie van geduld hebben en wachten op het eindresultaat.

13 maart, 2022

"Duidelijk en helder"
Van intake, behandeling en nazorg prima verzorgd. Zelf ben ik niet zo punctueel. Gelukkig heeft de begeleiding ervoor gezorgd dat ik bepaalde dingen niet vergat. De behandeling was pijnvrij en ging als gepland.

26 februari, 2022

"Very good"
Very professional consultations, tailor-made treatment plan and friendly staff. The recovery process is also going well. I am looking forward to see the final results.

24 februari, 2022

"Hele prettige ervaring"
Ik heb een ontzettend prettig consult gehad waarbij alles heel duidelijk uitgelegd is en geen enkele vraag te veel was. Het consult had me het vertrouwen gegeven dat dit de beste kliniek voor mij is en dat gevoel was achteraf gezien helemaal terecht! Tijdens de behandeldag kwam ik een beetje nerveus binnen, maar werd al snel op mijn gemak gesteld. Tijdens het plaatsen van de grafts heb ik meerdere malen hard op moeten lachen. We hebben gezellig met elkaar gepraat en grapjes gemaakt. Mijn moeder zat in de kamer naast de behandelkamer en maakt de opmerking “alleen al voor de gezelligheid zou ik er wel heen willen”. Niks om zenuwachtig over te zijn! Van de behandeling voel je ook niks, omdat je verdoofd wordt. Miriam, Rozemarijn en Anne-Loes dank voor de ontzettend fijne behandeling en de verzorging eromheen. Ik ben super blij met mijn nieuwe haren.

23 februari, 2022

"Uitstekende behandeling met uitstekend resultaat"
Deze kliniek is heel realistisch en geeft eerlijk advies. Geen beloftes over onwerkbare methodes of iets dergelijk maar gewoon goed en eerlijk advies met uitstekend resultaat. Zeker aan te raden als je een natuurlijk look wilt behouden!

23 februari, 2022

"Geweldig"

De arts en assistente zijn gewoon een feestje om naar toe te gaan. Je hebt het gevoel dat je ze al jaren kent en de kliniek voelt als een huiskamer.. Geen andere clienten aanwezig. Alle aandacht gaat naar jouw uit. Zeer kundig en eerlijk, als het niet kan zeggen ze het ook. Niet in het vliegtuig naar een Massakliniek in Turkije en met een kek petje op je hoofd weer terug... Nee, gewoon lekker in je eigen auto heen en weer terug. Echt een aanrader en geloof me, ik heb een hoop site en bezoekjes achter de rug...

14 februari, 2022

“Een gezellige kliniek met veel ervaring”

Ik kan alleen maar positief spreken over de kliniek van Rozemarijn en Anne-Loes. Ik had veel twijfels in het begin of ik deze behandeling wel wilde doen omdat het best een ingreep was. Dit veel achteraf reuze mee en ik ben erg blij dat ik de behandeling heb gedaan. Bij het intake gesprek had ik al snel een vertrouwd gevoel vooral omdat de behandeling door de arts zelf werd uitgevoerd. De behandeldag was natuurlijk spannend maar achteraf vooral heel gezellig. Van de pijn voel je vrijwel niks. Ik heb een paar PMU behandelingen (ook wel microblading) gedaan maar die waren vele malen pijnlijker dan een haartransplantatie bij eClinic. Zeker een aanrader dus!

10 februari, 2022

“Fantastisch ”

Van a-z heel vriendelijke, persoonlijke en professionele begeleiding door de behandelende arts en zijn assistente. Geen tussenpersonen.
Heel goede ervaringen en zo blij dat ik de stap gezet heb voor deze behandeling.
Een echte aanrader!

7 februari, 2022

“Uitstekend! ”

In december 2021 een haartransplantatie laten doen. Erg tevreden over behandeling en het resultaat tot nu toe.

Na aanleiding van het consultgesprek had ik besloten om de transplantatie te laten uitvoeren. In het gesprek werden al mijn vragen beantwoord en werd alles haarfijn uitgelegd hoe de behandeling zou verlopen en hoe de tijd erna eruit zal zien.

De behandeling is mij zeer meegevallen en zou, als nodig, het in de toekomst zo weer doen. Op de behandeldag werden alle stappen goed uitgelegd waardoor je voorbereid bent op wat er gaat komen.

In de kliniek hangt een prettige sfeer wat voor rust zorgde, daarnaast ben ik zeer te spreken over de tijd die ze voor je nemen. Bij het aftekenen van de haarlijn wordt echt tijd genomen om samen tot het gewenste resultaat te komen.

Na de behandeling werd mij alles verteld over het nazorg en werd een tasje meegegeven met de informatie en medicijnen. Met vragen in de nazorg kon ik telefonisch contact opnemen en via de mail, hierop werd vakkundig en snel op gereageerd.

Al met al zou ik de behandeling bij Eclinc zeker aanraden. De persoonlijke aandacht, vakkundigheid en rust heeft mij de behandeling als prettig ervaren.

4 februari, 2022

“Uitstekend”

Deskundige arts en medewerkers met een erg prettige, persoonlijke benadering. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

6 februari, 2022

“Attention to patients, care and top class skills”

Rozemarijn and her team are excellent care givers. They fully understood my concerns, went to all lengths to make the process easy. the day of the op was a breeze, no pain and post-op instructions were comprehensive. Its been a few weeks and have had 0 issues so far. Other clinics, you feel like an assembly line object, with e-clinic, you're taken care off.
A

2 februari, 2022

“Uitstekend”

Voor mijn behandeling heb ik onderzoek gedaan naar een aantal klinieken in Nederland, maar ik vond het bij eClinic in Laren het meest professioneel overkomen. Je gaat in goed gesprek met de arts en assistent tijdens je intake en er wordt heel goed uitgelegd wat er gaat gebeuren, en welke keuze je precies maakt. De behandeling zelf is uiteraard een lange zit, maar iedereen is erg vriendelijk en er wordt goed voor je gezorgd.

1 februari, 2022

“Uitstekend”

Goede intake gehad met een duidelijk advies voor welk gebied ik een HT zou kunnen doen en voor welk gebied ik minoxidil zou kunnen gebruiken. Geen commercieel praatje

Mede voor Eclinic gekozen omdat ik graag door artsen behandeld wil worden en niet door assistenten, zoals ik wel hoor van andere klinieken.

De HT zelf als prettig ervaren en er werd pauze genomen wanneer ik daarom vroeg. Er werd continu gevraagd of ik nog iets nodig had en zaken gevraagd of ik de grafts ook wilde zien om me zoveel mogelijk te betrekken.

Met de middelen die ik meekreeg voor nazorg heb ik zelf weinig last gehad. Naast een paar nachten wat minder slaap natuurlijk omdat je niets wil beschadigen of ontsteken, maar over het algemeen ging het herstel goed.

27 januari, 2022

“uitstekend”

Ze zijn klantvriendelijk en deskundig. Al met al een prettige ervaring. Fijn dat de behandeling door de arts zelf wordt uitgevoerd.

21 januari, 2022

“Zeer tevreden”

Een eerste behandeling een jaar geleden bij Eclinic verliep prima echter viel het resultaat uiteindelijk wat tegen. Goed mogelijk dat mijn altijd wat onrustige hoofdhuid niet de ideale voedingsbodem is voor een dikke bos haar.
Rozemarijn bood in een controlebezoek zonder discussie een nabehandeling aan. Deze werd zeer onlangs uitgevoerd door haar collega Julien.
De behandeling door beide artsen en Anne-Loes ervoer ik als zeer persoonlijk, deskundig, uitermate vriendelijk en als een complete verzorging. Je bent bij hen in uitstekende handen. Een geweldig team.

21 januari, 2022

“Positief terugkijkend naar mijn haarimplantatie ”

Inmiddels alweer bijna een jaar geleden dat ik een haarimplantatie heb gehad, waar ik erg positief op terug kijk!

De dag van de behandeling vond ik erg spannend! Wel overwogen keuze om een haarimplantatie te doen, iedereen word een keer kaal of krijgt inhammen.. ik voelde mezelf er niet echt happy bij, vandaar dat ik er iets aan wou laten doen. Eenmaal aangekomen bij de kliniek, een goed gesprek gehad met de behandelaar over hoe alles in z’n werk zou gaan en ook dat als er iets is dat ik het moest aangeven. Tijdens de behandeling vond ik het erg spannend en werd toen erg gerustgesteld en dat heb ik toen als zeer fijn ervaren! Terwijl ze bezig waren met de behandeling, hadden ze gewoon tijd voor een gesprekje etc. Al met al; dit is een fijne kliniek, met vak mensen die ook nog eens leuk zijn in de omgang! Ik voelde me zeer op mijn gemak!

Verder ben ik erg blij met het resultaat met hoe het nu is! Voel mezelf helemaal weer “ het mannetje”

Erg bedankt voor alles! Ik ben hier erg blij mee :)

21 januari, 2022

“Excellent customer service!”

De ervaring met zowel het consult als de behandeling zijn zeer positief. Erg kundige artsen en medische staf. Zij zijn er voor jou en dat merk je aan alles. Voelde mij gehoord en zij begrepen mijn eisen / wensen. Tijdens het consult krijg je ook een goed en eerlijk advies over wat wel en ook niet mogelijk is. Een advies gebaseerd op jou als persoon.

Over het resultaat kan ik nog niet oordelen. Dit zal nog een aantal maanden duren voordat er iets zichtbaar is.

Wanneer het resultaat ook nog eens goed uitpakt heb ik eigenlijk niks anders dan lof voor deze kliniek en haar medewerkers. Naast de fijne beide artsen (Julien en Rozemarijn) wil ik ook benoemen dat de verpleegkundige Anne-Loes echt een compliment verdiend voor de uitstekende verzorging.

21 januari, 2022

“uitstekend”

Na veel websites te hebben bezocht en heel veel filmpjes van andere klinieken te hebben bekeken op You-tube kwam ik voor mijn behandeling uiteindelijk uit bij E-clinic te Laren. Vervolgens een gratis consult aangevraagd en op 15 juni jongstleden de intake gedaan. Ik had een gesprek met Rozemarijn, arts en één van haar assistentes, Aranka. Het was een fijn gesprek, het voelde vanaf het begin direct goed aan, ze waren open, transparanten en er was absoluut geen sprake van tijdsdruk dus veel ruimte voor het stellen van vragen. Ik was direct enthousiast en had gelijk het volste vertrouwen in Rozemarijn en haar team. Vervolgens op 7 december de behandeling ondergaan, niet vanwege een lange wachtlijst, maar omdat die datum mij nu eenmaal het beste uitkwam. Vooraf bericht gekregen dat Julien(arts) en Anne-loes (assistente) mij zouden behandelen. Op de dag zelf best wel een beetje zenuwachtig, maar Anne-Loes stelde mij bij binnenkomst direct op mijn gemak. Nadat ik was geschoren door Anne-Loes nam Julien vooraf de hele behandeling nog eens met mij door. De behandeling verliep prima, tijdens het oogsten van de haarzakjes uit het donor-gebied waren ze beide super geconcentreerd en werd er onderling niet veel gesproken, dus luisterde ik vooral naar de rustige ontspannende muziek op de achtergrond. Na een heerlijke lunch begon het implanteren en kwam de communicatie op gang. Anne-Loes is echt heel gezellig en liet de tijd voorbij vliegen. Er werd constant gevraagd hoe het met mij ging, ook kwam Rozemarijn tussen haar afspraken door even vragen hoe het ging, kortom je wordt als het ware echt gepamperd!!! Wat een geweldig team wat een leuke lieve mensen, ongelofelijk wat een passie die mensen voor hun werk hebben. In mijn optiek denk ik dat je nergens beter af bent. De haartjes zijn inmiddels al gegroeid weliswaar nog kort maar ze zijn er!!! E-clinic is een Top clinic die ik een ieder kan aanraden, wat voor mij ook heel belangrijk is, is dat de volledige behandeling door een arts wordt uitgevoerd, het gaat tenslotte toch om je hoofd.

19 januari, 2022

“Uitstekend en zeer kundig”

Er wordt je vooraf echt duidelijk verteld wat je te wachten staat. Geen verassingen.De behandeling is goed te doen maar het is wel een ingreep waar je echt wel 2 weken mee bezig bent. Nu 2 weken verder is alles goed verlopen en resultaat is ernaar. uiteindelijke resultaat weet ik natuurlijk niet want dat duurt nog een paar maanden.Veel hangt kennelijk ook af van je donorgebied. Als je donorgebied goed is dan kan het eindresultaat nog weer beter zijn. Gemiddeld haarzakje heeft 1,7 haartje. Mijn gem. was 2,7. Dat wil dus zeggen dat ik meer haar krijg en vaker naar de kapper moet. :) Ze kunnen dus vooraf niet alles precies voorspellen. Na de behandeling, eenmaal thuis, verdoving uitgewerkt was ik er klaar mee. Dat gepriggel aan je hoofd. Dat lag aan mezelf en niet aan de behandeling. Na 8 uur ben je er wel klaar mee. De volgende dag heb ik thuis gewoon weer gewerkt! Ik denk dat ik nu elke maand een beetje blijer wordt als ik in de spiegel kijk. kortom is goed te doen maar je bent er wel even mee bezig. Het team dat je behandeld is erg goed.
Succes

19 januari, 2022

“Uitstekend ”

Zeer lieve mensen, klantgericht
Hartelijk en professionals ik had een veilig gevoel bij de behandeling
En ook een goed resultaat.

19 november, 2021

Een geweldig vakkundig team!!

Rozemarijn legt je uit wat ze gaat doen, en het klopt allemaal.
Perfect vakkundig team en zeer vriendelijke benadering. Ík maakte eerst de afspraak voor de behandeldag, en daarna de consultdag. Door corona tijd was de wachtlijst gegroeid naar 4 maanden. Het wachten meer, meer dan waard. De consultdag in januari gaf mij definitief het gevoel hier behandeld te willen worden. En niet onbelangrijk: De kliniek van Rozemarijn is de 7 e haartransplantatie kliniek waar ik geweest ben. Ik ben een moeilijke beslisser en ga nooit over een nacht ijs. ‘ s- ochtends eerst alleen aan de achterzijde tot iets boven de oren geschoren door Anne-Loes. Bij bijna elke andere kliniek waar ik op consult ging was alleen een behandeling mogelijk als ik ook bovenop geschoren mocht worden. Ik ging juist voor een haarbesparende-haartransplantatie. Op de consultdag werd mij al meteen verteld door arts Rozemarijn dat dit prima kan! Ze neemt echt de tijd voor je en alles wordt perfect uitgelegd. Rozemarijn en Anne-Loes, dank jullie wel. Jullie zijn briljant in dit werk en als ervaren “kliniek bezoeker” heb ik me nergens meer thuis gevoeld dan bij jullie!

22 oktober, 2021

“Zeer tevreden”
Een ontspannen sfeer waarin er ruimte is voor alle vragen die ik maar wilde stellen. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

13 oktober, 2021

“Top kliniek!”

Na lang aanmodderen toch besloten een behandeling te ondergaan. Na onderzoek kwam ik er op uit een arts te vinden die bij ISHRS is aangesloten, naar mijn weten een bewezen arts zoals rozemarijn die alles weet van haar en transplantatie. zo kwam ik bij eclinic uit. Consult met rozemarijn en julien was vooral eerlijk duidelijk van wat wel en niet kan, en wat wel en niet haalbaar is. Dat is al een fijn gevoel.
De behandeling zelf is me 1000% meegevallen ik heb geen pijn ervaren en de tijd vliegt voorbij. Dokter julien heeft de behandeling zo goed als volledig uitgevoerd. Ik heb dat als zeer prettig ervaren hij stelt je gerust en weet wat hij doet. Julien is een rustige man/arts die zijn werk heel serieus neemt hij heeft er een passie voor en dat merk je ook. Er word veel overlegd tijdens de behandeling zelfs tot op de kleinste details word serieus naar gekeken met rozemarijn, anne-loes en julien, julien stuurde dat ook perfect aan uit mijn ervaring. Als ik ooit nog een keer een behandeling wil doen dan wil ik graag dat julien dat dan uitvoerd. De assistente Anne-loes is de spil van de behandeling die kalmeert je als je wat gespannen bent en die laat je ook echt thuis voelen die sleept je er mentaal er zo doorheen dat de behandeling leuk en gezellig is, ook al heb je zelf niet veel praatjes. De dagen er na is goed te doen alle info is duidelijk. Bij mij is zeker 60% van de getransplanteerde haar blijven zitten. En de rest begind inmiddels allemaal te groeien. Wat er nu al behaald is na 3 maanden is al geweldig! Het ziet er zo natuurlijk uit, ik ben zeer tevreden over deze kliniek artsen en assistente, deze 3 mensen hebben passie voor hun vak en dat merk je aan alles ook de hygiëne word heel serieus genomen! Contact na de tijd gaat perfect je krijgt snel antwoord op de vragen die je hebt.

26 juni, 2021

“Top behandeling ”

Na het nodige speurwerk op internet kwam ik bij EClinic terecht, dit is echt een verademing als je het vergelijkt met de cowboys in de markt die het vooral hebben over de hoeveelheid grafts etc. Rozemarijn geeft eerlijk en deskundig advies en je weet van te voren duidelijk wat er mogelijk is. De prijs is prima en op de dag van de behandeling hebben ze alle aandacht voor je! Na de behandeling heb je natuurlijk wel wat hersteltijd maar het viel me erg mee en achteraf had ik het veel eerder moeten laten doen. Ben tot nu erg tevreden en benieuwd naar het eindresultaat!

14 juni, 2021

“Eclinic Laren uitstekend!”

Ik ben onwijs tevreden met het resultaat van mijn haartransplantatie die ik in Februari 2020 heb gehad bij Eclinic in Laren. Daarnaast ben ik heel erg positief over de professionaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid van het team.

10 juni, 2021

"Zeker aan te raden”

Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat, precies zoals gehoopt. Super aardig team, behulpzaam, professioneel en ervaren:) Ben blij dat ik voor deze kliniek gekozen heb! Ik zou ze zeker aanraden!

19 april, 2021

“uitstekend”

Aardige, no nonsens mensen, die weten waar ze over praten en ook geen gouden bergen beloven maar realistisch zijn en je goed voorlichten. Je hebt echt het gevoel dat je geen nummer bij de kassa bent. De behandeling was goed netjes en correct veel aandacht voor jou welzijn en keurige nabehandeling. Communicatie is echt prima.

30 maart, 2021

“Uitstekend en professioneel geholpen”

Goede en uitgebreide info en begeleiding vooraf en achteraf. Zowel arts Rozemarijn en assistente Anne-loes erg fijne mensen en je voelt je meteen op je gemak. Behandeling was echt prima te doen en de dagen erna ook. Benieuwd naar het eindresultaat.

8 maart, 2021

“Betrouwbare en kwalitatief zeer hoogwaardige kliniek”

Dit is bij uitstek een kliniek waar je met een gerust hart een HT kunt laten uitvoeren. Vriendelijk, maar bovenal kundig personeel waarbij de arts zelf de procedure van A-Z uitvoert. Dat alleen al onderscheid deze kliniek van veel anderen.

Voordat ik bij eClinic uitkwam was ik me al zo'n 1.5 jaar aan het oriënteren, maar de partijen waar ik mee sprak waren nooit echt vertrouwwekkend, waardoor ik niet eerder de knoop heb doorgehakt. Ik heb gesproken met een kliniek uit Turkije (snel een streep doorgezet; wat als er iets misgaat ter plaatse of erna), en 2 andere Nederlandse klinieken die ook geen goed gevoel gaven (ik kon de volgende dag al terecht, en de rest van de week was ook geen probleem). Het baliepersoneel en de sfeer van de intake (gejaagd, en geen realistische inschatting van wat er moest gebeuren en welk effect dat zou sorteren) waren ook matig.

Uiteindelijk na een paar maanden nog eens verder gezocht (de lockdown hielp ook mee in het besluit het er nog eens op te wagen, met het oog op thuis herstellen t.o.v. op je werkplek), en via gunstige Google reviews bij eClinic uitgekomen. Uitgebreid de ervaringen op deze site gelezen, en vervolgens een afspraak gemaakt voor een intake.

De intake met Rozemarijn en haar assistente Anne-Loes is zeer uitgebreid, zeker geen eenrichtingsverkeer/salespraatje zoals ik dat bij de anderen had ervaren, en is realistisch in het scheppen (en ook uitgebreid bespreken) van verwachtingen. Er wordt met je meegedacht, en de procedure zelf wordt uitgebreid toegelicht. Vrijwel direct na de intake (1 december) heb ik akkoord gegeven op de behandeling.

Aanvankelijk zou de behandeling door de drukte eind maart plaatsvinden, maar door een weggevallen reservering kon ik 9 februari terecht. De behandeling zelf is zeer goed verlopen. Ze zijn de hele dag met je bezig, en nemen dan ook uitgebreid de tijd voor je. Eerst wordt gekeken naar je haardracht, in mijn geval hoefde ik niet kaal geschoren te worden. De verdovingsprikken vallen alleszins mee, en verder is de behandeling compleet pijnloos. Ik ben zelf weer naar huis gereden na de behandeling, en toen kon het herstelproces beginnen.

Terugkijkend op de behandeling en de eerste weken erna stelde de behandeling zelf niet veel voor (het is alleen een lange zit), maar zijn de eerste 14 dagen erna het "zwaarst". De eerste paar dagen zakt de verdoving vanaf je voorhoofd langzaamaan naar beneden, wat zwellingen veroorzaakt. Na een dag of 4 herken je jezelf niet meer in de spiegel. Zodra je met je hoofd naar beneden gaat hangen voel je de zwelling toenemen, dus let daarop in de eerste paar dagen.. het beste kun je een paar dagen een Netflix marathon houden, zonder al te veel met je hoofd te bewegen. Achteraf had ik liever meteen de prednisolon (die je meekrijg na de behandeling) ingenomen, dat had het wellicht wat meer kunnen beperken. Al met al was de zwelling na 5 dagen compleet verdwenen, dus op zich viel het ook wel weer mee.

De impact op het slapen was uiteindelijk het grootst. De eerste 14 dagen moet je zoveel mogelijk het behandelde gebied (in mijn geval de voorkant van het hoofd) sparen, en bijv. niet in contact laten komen met je hoofdkussen. Ik heb 2 weken met een vliegtuigkussen op mijn rug geslapen, om het gebied zoveel mogelijk te beschermen. Vervelend, maar niet veel meer dan een licht ongemak.

Over het resultaat ben ik meer dan tevreden. Er is een zeer natuurlijke haarlijn getekend, waar ik erg blij mee ben. Dit is echt een vak apart, dus let hier goed op bij je zoektocht.. Ik zie nu dat de haren langzaam beginnen te groeien, en kijk uit naar het verdere verloop van het jaar, waarin langzaam het eindresultaat zichtbaar zal worden. Maar op basis van hoe het er nu uitziet, heb ik daar alle vertrouwen in.

Complimenten en dank aan Rozemarijn en Anne-Loes voor de behandeling!

3 november, 2020

"Haarlijn verlaagd. Totaly worth it!”

2 jaar terug heb ik mijn eerste haartransplantatie gehad bij Rozemarijn. Ik had in die periode 4 andere klinieken bezocht om te beoordelen wat bij mij het beste paste en voornamelijk goed voelde. Bij de meeste klinieken die ik had bezocht was het namelijk erg commercieel. Ik had bijvoorbeeld bij één van de klinieken een gesprek met een verkoper. Bij eClinic heb je het consultgesprek met de gene die je ook behandelt. En daarom ook op kan vertrouwen dat de gene al je vragen kan beantwoorden. Bij Rozemarijn heb ik ook echt een heel prettig gevoel gehad. Vóór maar natuurlijk ook ná de behandeling.

Ik ben een dame van nu 28 jaar en heb de beslissing genomen een haartransplantatie te ondergaan omdat ik niet tevreden was over mijn haarlijn. Ik had best een groot voorhoofd waar ik altijd wel onzeker over was.
Na mijn eerste behandeling was ik erg tevreden. Het is best eng dat je haren in het donorgebied wordt geschoren (gemillimeterd), maar dit is het allemaal waard! Aan de voorzijde zag je natuurlijk wel een gebied waar de nieuwe haartjes zijn geplaatst. Ik heb daarom ook een lok (van te voren) laten knippen (bij de kapper) zodat het niet volledig zichtbaar is. Je ziet er bijna niets van! Collega's, vrienden en zelfs mijn familie hebben niets opgemerkt. Dit is natuurlijk fijn omdat je niet altijd open hier over wilt en hoeft te zijn naar anderen. Verder heb ik na beide behandelingen geen opzwellingen gehad, maar dat is natuurlijk voor een ieder anders.

Ik adviseer iedereen die een haartransplantatie wilt doen om je te behandelen bij eClinic. Je zult vanzelf merken dat je in goeie handen ligt. De assistente van Rozemarijn, Anneloes is ook een fijne dame waarbij ze beide laten zien wat voor goed team ze zijn. Mijn complimenten en alsnog bedankt!

9 oktober, 2020

“Een betrouwbare eerlijke kliniek”

Een haartransplantatie doe je niet zomaar, vandaar dat ik opzoek was naar een kliniek waar de behandeling ook wordt uitgevoerd door een arts. Je ziet steeds meer dat een haartransplantatie wordt gezien als lopende band werk, en je niet van te voren op de hoogte bent "wie de behandeling gaat uitvoeren" de intake bij sommige klinieken wordt gedaan door iemand met veel sales ervaring die een product "een dienst" wil verkopen. Bij E Clinic heb je direct contact met de uitvoerend arts Rozemarijn, en wordt je voorzien van een eerlijk advies. vandaar mijn keuze voor E clinic. De behandeling is prima verlopen, weinig tot geen pijn na de tijd, en het behandelde gebied ziet er prima uit. ik wil dan ook Rozemarijn en Anneloes (de assistente) bedanken voor de goede zorg!

5 oktober, 2020

“Topkliniek!”

Eigenlijk was alles gewoon héél erg goed. Het (gratis) eerste consult, met uitgebreide uitleg en eerlijk advies, de fijne ontvangst en natuurlijk de uitstekende behandeling. Nu, 10 maanden later, ben ik uiterst tevreden met het resultaat.

24 juli, 2020

“Van a tot z super. Goede informatie vooraf. Behandeling verliep heel plezierig. Nazorg fantastisch.”

Van a tot z super. Goede informatie vooraf. Behandeling verliep heel plezierig. Nazorg fantastisch. Heel fijne kliniek en Rozemarijn en Anne-Loes nemen echt de tijd voor je.

2 juli, 2020

“de behandeling en het resultaat waren uitstekend”
alles wat er gebeurde was goed het enige wat ik verassend vond is dat verteld werd dat je een goede lunch verzorgd kreeg wat ''slechts'' een pistoletje met ham of kaas was

20 juli, 2020

“Top”
Goede deskundige service. Van het intakegesprek, de behandeling, tot het natraject Het ging heel vlot en alles was duidelijk.

23 juni, 2020

“Uitstekend”
Ik ben heel enthousiast over de kliniek. Rozemarijn gaf eerlijk aan wat wel of niet kon wat betreft mijn hoeveelheid donorhaar. Zowel het voortraject als tijdens en na de behandeling ben ik erg goed geholpen. Rozemarijn is zorgvuldig en professioneel. Er werd met mij meegedacht aan wat het beste voor mij is qua haarlijn en hoeveelheid grafts. De behandeling viel reuze mee, was vrijwel pijnloos. Over het resultaat ben ik meer dan tevreden!

22 juni, 2020

Jarenlang liep ik al met het idee om iets aan mijn inhammen te laten doen. Angst voor een taboe hierop weerhield me. Daarbij had ik wel eens op internet gekeken maar ik vond het maar moeilijk om een prettige kliniek te vinden. Mijn angst voor het taboe overwon ik door de gedachte dat als ik ooit mijn voortanden zou verliezen ik die toch ook zou laten vervangen bij de tandarts, waarom dan niet als ik mijn haren verlies? Toen ik eenmaal de website van Eclinic vond kwam ik ook over de andere drempel heen. Ik kreeg er een prettig vertrouwd gevoel bij, geen schreeuwerig verhaal, gewoon in Nederland en heel belangrijk niet mijn hele hoofd hoefde kaal geschoren te worden. Het duurde nog wel even voordat ik echt contact durfde op te nemen. Toen ik eenmaal contact had gehad met Rozemarijn en Anne-Loes voelde het meteen goed. Ik ben ook niet meer bij een andere kliniek geweest om te vergelijken. De behandeldag verliep heel prettig, je bent de enige "patiënt" de hele dag. De behandeling ging prima. Op mijn achterhoofd moest mijn haar nog wel wat korter dan ik had laten knippen bij de kapper (dat was wel even schrikken maar het groeide heel snel weer aan). Ik ben zelfs nog even in slaap gevallen tijdens het uithalen van de donorharen. Het herstel ging daarna heel snel. De eerste drie dagen waren wel even lastig omdat je je voorhoofd vochtig moet houden maar achteraf viel het ook wel mee. Na 1,5 week waren er nog nauwelijks korstjes of zo meer te zien. Als ik mijn andere haren een beetje naar voren kam dan zie je er eigenlijk niks meer van. Er zitten nu (3 weken na de behandeling) allemaal kleine haartjes die flink aan het groeien zijn en waardoor mijn voorhoofd er nu al veel voller met haar uitziet. Superblij met deze behandeling, had ik veel eerder moeten doen en ik kan niet wachten om te zien wat het uiteindelijke resultaat is. Bedankt Anne-loes & Rozemarijn!

4 mei, 2020

Er komt een moment dat je je afvraagt wat je eigenlijk tegenhoudt om een haartransplantatie te ondergaan. Bij mij was dat het lezen van een interview met Tim Hofman: het was zo gepiept, liet hij opschrijven. Dus wat weerhield mij nog?
Iedere stap in je leven begint tegenwoordig met Google raadplegen. Je raadt het al: je ziet door de bomen het bos niet meer. De een belooft van alles, de ander nog meer. Uiteindelijk moet je gewoon bellen en mailen om écht een goede indruk te krijgen. Na een paar andere kandidaten te hebben gesproken (de een nog vager dan de ander), zei Rozemarijn gewoon, stuur maar foto's, dan weet je wat het kost. Straigtforward. En ze hield woord. De intake was relaxed, Anneloes (de assistent) was relaxed; de uitleg to the point, de prijs concurrerend zonder op kwaliteit of techniek in te leveren.
Ik ben nu 3 maanden verder en de eerste resultaten zijn goed zichtbaar. Ik ben super benieuwd hoe het er over 9 maanden uitziet. De behandeling was conform verwachting; prima dagje om te onthaasten én je hoofd wat op te leuken.

26 februari, 2020

Dit is de eerste keer in mijn leven dat, in een commercieel bedrijf, de arts zich gedraagt zoals dat zou moeten. Ik ben 2 keer door drs. Rozemarijn van Mondfrans doorgestuurd naar een dermatoloog voor een biopsie, met overleg en eindresultaat dat het zeer onverstandig bleek te zijn de haartransplantatie uit te voeren.
In ogenschouw nemende dat 2 andere klinieken zonder onderzoek met een offerte kwamen, en klaar stonden een afspraak te maken om de behandeling te doen!
Ik waardeer de inzet van drs. Rozemarijn van Mondfrans en haar vakmanschap om uit eindelijk met een advies te komen om geen haartransplantatie uit te voeren.

France de Ramecourt

26 januari, 2020

“Uitstekende service en vriendelijkheid personeel”

De dag ervoor was ik wel redelijk zenuwachtig omdat ik niet zo van de prikken ben. Verstand op 0 gezet en heengegaan. Bij aankomst werd ik door de assistente apart genomen en kon ik mijn verhaal doen en werd gerustgesteld. Eigenlijk voor mij de reden voor een kliniek te kiezen waar je de enige op de dag bent en geen fabriek gevoel hebt.

De arts doet de hele behandeling, dus het uithalen en inzetten en de assistentes helpen met de haren te bestuderen en sorteren.

Het enige vervelende waren de prikken maar deze vielen aan de andere kant ook weer mee.

De arts is verder een echte perfectionist, maar dit is juist wat je nodig hebt om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te krijgen.

Alle lof aan het team en beveel ze van harte aan.

20 januari, 2020

“Uitstekende service”

Ik ben via een aanbeveling van een neef bij EClinic terecht gekomen. Het eerste consult was al bijzonder prettig door de duidelijke, professionele en vooral vriendelijke interactie. Ook de communicatie in de periode voor de transplantatie was helder en goed. Op de dag zelf draait het echt volledig om de cliënt. Het werk begint pas als je volledig tevreden bent over de 'tekenlijntjes', er wordt tijdens de behandeling goed op je gelet, uitstekend voor je gezorgd & gelukkig ook (ondanks dat de transplantatie soms best even vervelend kan zijn) genoeg gelachen tussendoor.

17 januari, 2020

“Uitstekend”

Complimenten aan Rozemarijn en haar collega’s. Zeer duidelijke communicatie, door de rustige en informele sfeer wordt je vanaf het begin van de dag op je gemak gesteld. Er wordt de tijd voor je genomen. Contact via mail/telefoon super. Alles was top geregeld, nogmaals bedankt.

7 januari, 2020

“Super”

Zeer duidelijke uitleg voorafgaand aan de behandeling.
Reageerde ook snel op vragen via de mail, super!
De behandeling wordt uitgevoerd door de arts zelf er zijn twee assistentes bij de behandeling die alle grafts controleren.
Deden er alles aan om het je zo comfortabel en pijnvrij mogelijk te maken!
Erg tevreden en zeer aan te raden deze kliniek!

26 december, 2019

“Uitstekend”

Ik heb contact opgenomen met eClinic omdat ik niet tevreden was met een behandeling die ik eerder in 't buitenland had gedaan. Rozemarijn en haar collega's zijn zeer vriendelijk, deskundig en perfectionistisch in de goede zin en hebben oog voor detail waar ik zelf ook een persoonlijk een voorkeur voor heb.

14 november, 2019

“Uitstekend”

Inmiddels 2 behandelingen gehad, zag er behoorlijk tegenop, maar viel achteraf reuze mee. Rozemarijn en haar team zijn zeer deskundig en professioneel, zeker een aanrader!

23 augustus, 2019

Intake gesprek was zeer ontspannen en er werd ruim de tijd genomen voor uitleg en vragen.

Het voelde meteen goed en de keuze voor deze kliniek was meteen gemaakt.

Heb niet meer een andere kliniek benaderd. Kruin behandeling was in 2 fases.

24 juni, 2019

“Uitstekend”

Ik kwam bij eClinic door op internet te zoek naar een haartransplantatie kliniek. Toen ik op de website van eClinic kwam zag alles er heel goed & vertrouwd uit. Hier ben ik toen een tijdje later op een consult gesprek geweest, dit klonk allemaal heel goed. Het personeel is hartstikke vriendelijk & hebben ook een gevoel voor humor. De behandeling zelf ging hartstikke goed.
Wat ik hartstikke fijn vond is dat er 3 personen zijn die continu alleen ook met jou bezig zijn, je bent ook de enigste cliënt op de behandeldag wat ook een erg vertrouwd gevoel geeft. Na de behandeling wanneer ik belde of een mailtje stuurde werd er al hartstikke snel gereageerd. De behandeling was op 25 mei en nu zie ik al gemillimeterde haartjes. Ze leggen alles hartstikke goed uit wat je na de behandeling allemaal wel/niet mag doen. Ik ben erg tevreden en voel me nu al veel gelukkiger dan hiervoor doordat ik mijn inhammen (nu al) minder zie en eerder een lijn zie, dat terwijl het nog allemaal veel meer gaat groeien & dichter word. Ik kan deze kliniek echt aan iedereen aanraden!

Ik wil Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra & haar 2 collega's hartstikke erg bedanken voor de behandeling & het vertrouwde gevoel.

6 juni, 2019

“Super resultaten!”

Rozemarijn reageert altijd snel en gedetailleerd op vragen via de mail, zelfs voordat je ervoor hebt gekozen om bij haar een behandeling te doen. Samen met haar team doet ze er alles aan om je op je gemak te stellen en goed te informeren over de behandeling. De behandeling zelf was erg professioneel. Het duurde bijna een hele dag, maar Rozemarijn is een perfectionist en heeft constant een goede focus gehouden, wat mij erg geruststelde. De verdoving werkte bij mij niet zo goed, waardoor het vooral op het einde best wat pijn deed. Op dat moment liet Rozemarijn´s assistent mij komedische filmpjes zien om me af te leiden, wat getuigt van enorme klantvriendelijkheid. Ook vond ik het fijn dat Rozemarijn alles zelf doet, zowel de intake als de transplantatie en de nabehandeling. Ik had erg veel vertrouwen in haar en ben niet teleurgesteld. De geimplanteerde haren begonnen al na drie weken met groeien en zijn daarna nooit meer uitgevallen (het is nu 6 maanden verder). Ik ben heel erg tevreden met het resultaat en met de keuze voor Eclinic!

2 mei, 2019

“Ben TEVREDEN over mijn Baard! GEWELDIG!”

Mijn baard is een belangrijke onderdeel voor mij als persoon. Helaas heb ik op jonge leeftijd kale plekken in mijn baard ervaren. Ik was hier ontreveden mee. Ik had van alles geprobeerd om mijn baard weer mooi vol te krijgen, maar niets hielp.

Gelukkig kwam ik terecht bij eClinic en zij hebben de kale plekken in mijn baard netjes opgevuld. Ik ben zo blij hiermee! Ze hebben eerst de haren [grafts] weggehaald uit het donorgebied [achterkant van mijn hoofd en dit heeft de arts heel netjes en evenredig gedaan]. En vervolgens hebben zij deze gesorteerd op grafts waaruit 1, 2 of 3 haren uitkomen. Voor mijn baard hebben zij grafts gebruikt met 1 haarwortel om een optimaal en natuurlijk resultaat te bereiken. En dit is gelukt!

Ik had weinig bloedingen daarna of korstjes, het is zeer professioneel gedaan. De lunch was heerlijk en de kliniek werkt niet als een lopende massaband. Op de dag zelf ben je de enige patiënt en voor de behandeling werd een tekening gemaakt waar de grafts gaan komen en hoe jij daar als individu over denkt. Het is geen massaproductie-kliniek en dat waardeer ik. De arts denkt graag met je mee en staat open voor ideeën.

Ik beveel deze kliniek aan, maar ik denk dat het ook belangrijk is als patiënt om na te denken over toekomstig haarverlies en om dit bespreekbaar te maken met een professioneel deskundige (therapeut) en dan vervolgens een keuze te maken voor een kliniek. Deze kliniek krijgt wel van mij een Uitstekend!

2 mei, 2019

“Top! Geweldig!”
Ik kan Rozemarijn en betreffende kliniek ten zeerste aanbevelen voor een haartransplantatie! Je wordt tijdens de intake goed geïnformeerd over alle stappen die nodig zijn om tot een succesvolle haartransplantatie te komen. Voor de behandeling wordt duidelijk gecommuniceerd wat je wel of niet moet doen. Bijvoorbeeld het drinken van cola, koffie en thee wordt afgeraden een week voor en na de transplantatie met als doel om risico’s te vermijden en de succeskans van de grafts te optimaliseren in het behandelgebied. Het is zeer fijn dat alle informatie vooraf wordt gegeven, zodat je je goed op de transplantatie kunt voorbereiden. Ook de nazorg is zeer fijn geweest van Rozemarijn.
De behandeling is goed verlopen met de behandelde arts Rozemarijn en diens vriendelijke en professionele collega-assistent. Een nette, professionele en ruime kliniek, waarbij er veel persoonlijke aandacht is voor de patiënt (je bent de enige op een dag, en dit is zo fijn geweest op deze dag!). Bij elke stap wordt duidelijk uitgelegd wat de arts gaat doen en hoe zij het gaan doen. De kliniek werkt met geavanceerde technieken in tegenstelling tot andere haarklinieken. Zo gebruikte de behandelde arts een “implatator pen”. Bij deze techniek hoeven er geen gaten geboord te worden in het behandelgebied. De betreffende pen implanteert de haartjes direct in de kale gebieden [met de grafts] zonder verwondingen aan te brengen en de kans op infecties te verkleinen, maar het allerbelangrijkste is dat de haardichtheid met deze techniek enorm verbeterd kan worden!
De meeste klinieken gebruiken deze methode niet (dat begrijp ik eigenlijk niet! En volgens mij is eClinic de enigste die dat wel doet en tijd en geld investeert in dure apparatuur op basis van mijn onderzoekservaring). De meeste haarklinieken gebruiken oude traditionele technieken waarbij er eerst de gaten in het transplantatiegebied worden gemaakt en vervolgens de geoogste grafts erin worden geschoven, met als gevolg onnodige bloedingen, mogelijke zichtbare littekens, mogelijke verwondingen, minder goede haardichtheid, langzamere hersteltijd en de kans dat de grafts niet optimaal zullen doorkomen (verlies kan wel met 25% oplopen op basis van mijn onderzoek). Als advies geef ik mee, kijk filmpjes op youtube of internet of verschillende behandelmethodes en maak dan een keuze! Voor mij kwam eClinic en de Rozemarijn bovenaan mijn lijst als meest geavanceerde haarkliniek.
Rozemarijn steekt veel aandacht aan de individuele wensen van haar klant en legt alles helder uit. In tegenstelling tot andere klinieken hoefde ik mijn haar niet af te scheren. De grafts konden gewoon tussen mijn haren worden geplaatst. Natuurlijk kost dit meer tijd en aandacht van de arts, echter dit vindt de behandelde arts niet vervelend, het gaat haar echt om de klant en om te streven naar een optimale haardichtheid zonder risico’s en complicaties en verlies van grafts. De arts denkt voortdurend met je mee en heeft ervoor gezorgd dat mijn haardichtheid enorm is verbeterd. Ik denk dat deze kliniek zeer toegankelijk is voor vrouwen (mede omdat je je niet hoeft kaal te scheren) en de hersteltijd sneller is door het gebruik van geavanceerde technieken op het gebied van haartransplantaties.
De arts krijg van mij een Dikke Duim! Ga Zo Door!

30 april, 2019

Wenkbrauwtransplantatie
“Uitstekend, Zeer Tevreden!”

Twee jaar geleden heb ik een wenkbrauwtransplantatie laten doen in een ander kliniek (bekend kliniek in Nederland en waar momenteel ook veel reviews over geschreven zijn). Echter deze kliniek (de naam noem ik hier niet) heeft mijn rechterwenkbrauw flink verpest.
Gelukkig kwam ik terecht bij Rozemarijn en zij heeft deze wenkbrauw goed weten te herstellen. Rozemarijn is de behandelde arts en heeft de behandeling dan ook zelf compleet uitgevoerd. Daar ben ik haar echt dankbaar voor!
Dit in tegenstelling tot de vorige kliniek, waarbij de arts mij overhaalde om de wenkbrauwtransplantatie te doen en nog andere plekken (die mij op dat moment niet stoorde) ook aan te pakken, waardoor mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen nog meer verslechterde. Ik ben namelijk flink gepest in mijn jeugd, omdat ik halve wenkbrauwen had. Toen ik destijds de transplantatie kreeg (in de vorige slechte kliniek), heeft deze arts de behandeling niet uitgevoerd (hij voelde zich daar te goed voor en wil alleen bekende Nederlanders behandelen). De behandeling werd uitgevoerd door 3 assistenten met minimale werkervaring en weinig wetenschappelijke kennis, waarbij ze 200 grafts hebben uitgeplukt. De grafts waren niet zorgvuldig geplaats en ze hadden 40 grafts teveel geplukt en die hebben ze vervolgens weggegooid (zo zonde!). De assistenten hadden geen wetenschappelijke kennis van haartransplantaties en hebben mijn donorgebied ook verpest en daar alles leeggeplukt. Het eindresultaat was toch dat ik weer kale plekken had in mijn wenkbrauwen, omdat 1 van de assistenten ook weer naar huis moest gaan en midden in de behandeling kwam er een ander.
Vervolgens was de nazorg waardeloos en hebben zij zonder toestemming mijn foto’s op hun website en instagramprofiel geplaatst. Daarna wilde ik nog een afspraak maken, maar ze zeiden dat ze het druk hebben en zijn daar nooit meer op teruggekomen.
Gelukkig heeft Rozemarijn (de behandelde) arts dit allemaal netjes in orde gemaakt. Ze is zeer voorzichtig en deskundig te werk gegaan. Ze heeft een opleiding in de geneeskunde gedaan en daarna heeft ze heel ervaring opgebouwd in haartransplantaties. Ze heeft passie voor haar vak en het draait haar helemaal niet om het geld, zoals andere bekende haarklinieken in Nederland (doe je onderzoek echt goed). Ze heeft ook alles goed uitgelegd over welke typen haren uit 1 graft komen en waar die geplaatst zullen worden. Het donorgebied heeft ze evenredig verdeeld, waardoor je na de behandeling geen kale plekken kunt zien in het donorgebied.
Ik ben zeer tevreden en geef haar een 10! Ze heeft mijn leven verbeterd.

26 april, 2019

“500 grafts laten plaatsen”

Erg fijne persoonlijke behandeling, geen pijn en, nu, een jaar later een bos krullen !
Top

26 maart, 2019

“Uitstekend !”

Hele prettige persoonlijke discrete omgeving en aandacht. Prima voorlichting en begeleiding ! Veel aandacht voor optimale resultaat op basis van verwachtingspatroon cliënt. Zeer deskundige en professionele behandeling die vrijwel pijnloos was en in geen enkele vorm van na-pijn resulteerde ! Ik ben zeer tevreden en kan deze kliniek aan iedereen aanbevelen ! Top !

24 februari, 2019

Behandeling 25 november 2017
Door te zoeken via internet kwam ik de site van eClinic tegen. De site zag er helder, duidelijk en professioneel uit en ik had er een goed gevoel bij. Daarna heb ik een intakegesprek aangevraagd. Mijn indruk van de intake tot behandeling en nacontrole is een fijne kliniek met een deskundige arts. De intake was helder en duidelijk. Arts geeft een realistisch beeld van wat mogelijk is. Haar deskundigheid kwam voor mij duidelijk naar voren door niet zomaar aan de behandeling te beginnen. Eerst werd er nog een test gedaan voor mogelijke kans op littekens (keloid) deze uitkomst was positief. Ook ben ik nog naar de dokter verwezen om een shampoo te halen voor mijn gevoelige hoofdhuid. Daarna is het spannend ga ik de behandeling doen of niet. Door de professioneel ogende kliniek en de deskundige vriendelijke arts die rekening hield met mijn wensen heb ik het uiteindelijk gedaan. En ik ben tevreden met het resultaat. Op de kruin waar geen haar meer zat zit nu weer haar. En dat geeft toch meer zelfvertrouwen en fijn gevoel.
De behandeling ging vlot. Er was ook een vriendelijke assistente aanwezig. Die mijn haar aan de zijkanten toch nog moest bij millimeteren met de tondeuse. Mijn schuld ik had het niet kort genoeg laten doen. Dus vooraf naar de kapper voor de ultrakorte zijkanten en een goed geknipt model. Dat scheelt enkele dagen later weer een ritje naar de kapper. Fijn ook dat ik die dag als enige behandeld werd. Maakt het toch net even wat aangenamer. Wat ik ook erg prettig vond was dat je van begin tot eind altijd met dezelfde arts alles doet. Behandeling was op een paar verdovingsprikjes na geheel pijnloos. Tijdens de behandeling wordt ook een ontspannen sfeer gecreëerd. Het herstel de dagen erna verliep uiterst voorspoedig. Raad deze kliniek zeker aan.

25 februari, 2019

“Uitstekend”

Medisch goed onderlegd, zeer vakbekwaam, geen verkoopverhaaltjes, efficient en effectief, goed op elkaar ingespeeld team, uitstekend resultaat.

23 februari, 2019

“Niets dan lof”

8 jaar geleden een 1e fue-behandeling ondergaan en echt twijfel na een gesprek bij de vorige kliniek. Na een consult bij eClinic met de zeer persoonlijke benadering met eerlijk advies van Dr. Rozemarijn van Mondfrans eigenlijk direct overstag.
Als enige patient op de dag zelf in de kliniek met alle aandacht en zorg wat ook een ontspannen sfeer opleverde. Alleen de verdovingsprikjes zijn gevoelig, continue controle m.b.t. extra verdoving wanneer nodig. De keuze is aan jou m.b.t. deels of geheel kaal scheren en dat laatste heb ik laten doen door 1 van de 2 topassistentes. Goedverzorgde lunch tussendoor en vergeleken met de 1e behandeling nu relatief weinig 'verwondingen/korstjes' etc. op het behandelde gedeelte. Na een ruime week bijna niets meer te zien qua behandeling. Nu maar afwachten wat het resultaat gaat worden maar daar heb ik alle vertrouwen in.

21 januari, 2019

“Uitstekend”

Eerlijke en duidelijke intake door Rozemarijn zelf. Geen overdreven verkooppraatjes. Op de dag van de behandeling ben je de enige in de kliniek. Dit zorgt voor een persoonlijke behandeling en ontspannen sfeer. Behandeling verliep vrijwel pijnloos, alleen de verdovingsprikjes voel je goed. Voordeel is dat je hoofd niet helemaal kaal geschoren hoeft te worden, alleen de zijkanten. Na anderhalve week was er bijna niks meer van de behandeling te zien. Nu wachten op het resultaat.

8 januari, 2019

“Persoonlijke aandacht en eerlijk verhaal”

Ik heb vele klinieken bezocht om te kijken wat de beste hierin zou zijn en toch uiteindelijk gekozen voor eClinic. Overige klinieken proberen je te verleiden met extra graft en mooie verhalen maar hier krijg je gewoon het eerlijke verhaal. Ook de persoonlijke service sprak mij aan.

De behandeling was pijnloos en heb nu na ongeveer een half jaar weer een mooie bos met haar, wat mij veel rust geeft. Ik zou de kliniek bij iedereen aanbevelen!

6 januari, 2019

“Kleinschalig, persoonlijk en zeer kundig”

Vanaf intakeconsult, tussentijdse vragen, voorbereiding, volledige benadeling tot en met de nacontrole is er contact met de arts die tevens eigenaresse is van de kliniek. Het feit dat de uitvoering en verantwoordelijkheid van A tot Z bij de deze arts ligt samen met het plezierige persoonlijke contact en de snelle en volledige behandeling van vragen maakt dat ik direct voor deze kliniek heb gekozen zonder verder te "shoppen".
Achteraf ben ik zeer tevreden over deze keuze. De behandeling en de "bijwerkingen" zijn mij reuze meegevallen. Door de aanpak en begeleiding van deze kliniek was het niet nodig om mijn hoofd volledig kaal te scheren en heb ik geen last gehad van zwellingen. Het ongemak van de behandeling is tot een minimum beperkt gebleven. Na een week was er al helemaal niets meer te zien van de behandeling.
Over het resultaat ben ik vooralsnog (2 weken na de behandeling) zeer tevreden. De aangebrachte haren zijn al enige millimeters gegroeid en de dekking in het voorheen kalende gebied is boven verwachting toegenomen.
Ik kan eClinic en Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra als arts daarom van harte aanbevelen.

16 december, 2018

Tip over eClinic kreeg ik van een collega - hij was enorm positief en dat gaf voor mij de doorslag om ook te gaan.
De behandeling verliep super soepel en volstrekt pijnloos. Rozemarijn en haar team zijn heel relaxed en kundig waardoor de transplantatie voorspoedig verliep.
Kortom top ervaring en een tip voor een ieder : niet twijfelen maar gewoon naar Laren

26 oktober, 2018

Beoordeling Wenkbrauwtransplantatie “uitstekend”
Ik was heel erg zenuwachtig maar deze zenuwen verdwenen als sneeuw voor de zon toen ik daar aankwam. Oprecht aardig, zorgzaam en heel professioneel. Voor nu totaal geen vervelende bijwerkingen en ontzettend tevreden met de vorm van mijn wenkbrauwen. Ik beveel Eclinic zeker aan.

20 oktober, 2018

Beoordeling Wenkbrauwtransplantatie

“Vriendelijke en duidelijke begeleiding”

Rozemarijn is een vriendelijke en kundige arts. Legde bij het consult duidelijk uit wat er ging gebeuren en wat ik kon verwachten. Toen ik later toch nog wat was vergeten te vragen, stuurde ik haar een mailtje en daar kreeg ik vlot antwoord op.
Bij de behandeling (zaterdag) was haar assistente aanwezig en ook zij was erg vriendelijk en geruststellend.
Na de behandeling nogmaals een duidelijke uitleg wat ik wel en niet mocht doen en ik mocht bellen bij vragen.
De maandag na de behandeling belde Rozemarijn mij op om te checken hoe alles was gegaan.
Na 2 weken moest ik terug komen voor controle en foto's van mijn wenkbrauwen (was ook voor de behandeling gedaan).
Mijn ene wenkbrauw is een klein beetje smaller dan de andere en ik kreeg de belofte dat ik die bij mag laten werken wanneer de wenkbrauw volledig geheeld is en volledig tot "bloei" is gekomen mocht ik dat dan nog willen.
Al met al erg tevreden.

1 oktober, 2018

Behandeling was zeer zorgvuldig.
Duidelijke voorlichting
Goede ervaring.
Uitzien naar het uiteindelijke resultaat.

2 september, 2018

“Top”
Na consult bij twee andere klinieken was het consult bij eClinic bijzonder transparant in vergelijking. Verkooppraatjes waren niet aan de orde en ik kreeg een duidelijk beeld van de behandeling en wat ik kon verwachten.
Op de dag zelf ben je als enigste aanwezig waardoor het geheel wat persoonlijker is en daarbij zijn de behandelende arts en haar assistentes zeer vriendelijk en benaderbaar. Ook het consult enige tijd na de behandeling was goed met voldoende aandacht voor enige vragen die ik nog had.
Daarmee kan ik deze kliniek ook zeker aanbevelen voor iemand die een haartransplantatie overweegt en een kliniek zoekt waar de arts zelf de behandeling doet.

31 augustus, 2018

“Top behandeling”
Middels deze website ben ik op het spoor gekomen van eClinic. Ik heb zeer eenvoudig via de website een consult geboekt. Binnen één dag werd de afspraak bevestigd. Ik heb een gesprek gehad met de behandelende arts. Zij heeft ruim de tijd genomen om mij alles uit te leggen en heeft al mijn vragen beantwoord. Het was geen gehaast gesprek zoals mijn ervaring bij andere klinieken. Op de dag van de behandeling was ik de enige cliënt. Men had alle tijd en aandacht voor mij. De arts nam nogmaals de behandeling met mij door en stelde mij gerust. De prikken van de verdoving heb ik gevoeld, maar verder pijnloos. Ook nadat de verdoving was uitgewerkt heb ik weinig pijn gehad. Ik heb geen paracetamol hoeven innemen tegen de pijn. Ik ben nu 4 weken verder en ben tevreden met het resultaat tot nu toe. Ik raad deze kliniek ten zeerste aan. Ben je nog aan het zoeken naar een kliniek, dan zou ik hier zeker voor een consult langsgaan.

21 juli, 2018

Heel persoonlijk contact en zeer vriendelijk. De arts doet zelf de behandeling er wordt steeds gevraagd of het goed met je gaat, je bent de enige client op de behandeldag.

6 juni, 2018

Informatie vooraf in het intakegesprek was zeer professioneel. Er werd goed aangegeven wat kan, maar ook wat niet kan! Absoluut het gevoel dat niet gegaan wordt voor zoveel mogelijk verkopen maar voor een eerlijk advies.
De kliniek zelf is schoon en doelmatig ingericht. Fijn dat je altijd als enige client aanwezig bent, je krijgt dus echt alle aandacht.
De arts is vriendelijk en prettig in de omgang, zij luistert goed en komt alle afspraken na.

De behandeling is inmiddels goed verlopen en de nacontrole en contactmomenten zijn goed georganiseerd.

Nu afwachten hoe e.e.a gaat groeien. Ik raad deze kliniek oprecht aan iedereen aan!

27 maart, 2018

Intake gesprek was professioneel, beviel goed. Kwam erg realistisch over. Dat de kliniek alleen gespecialiseerd is in haartransplantatie werkte geruststellend. Daarnaast is er veel persoonlijke aandacht. Zo ben je op de dag van de haartransplantatie de enige patient in de kliniek en dit voelt fijn De behandeling was goed en professioneel verlopen. Ik ben naar een aantal klinieken geweest maar eClinic is naar mijn mening het beste. Andere klinieken komen commercieel over met kortingen en leugens over wanneer er resultaat zichtbaar is. Bij eClinic weet je zeker dat je je geld niet weggooit. Klasse.

17 maart, 2018

De kliniek is niet groot, wat als voordeel heeft dat de dag van behandeling geheel aan jou persoonlijk wordt gewijd. De artsen stralen professionaliteit uit en zijn erg vriendelijk, naast de behandeling maken ze graag een praatje met je. De behandeling zelf verliep ook prima en de artsen checkten af en toe hoe het met me ging en of ik evt wat water wilde, anders wilde liggen, naar het toilet moest, etc., wat heel erg fijn was. Al met al een heel erg goede kliniek waarin veel zorg uitgaat naar de cliënt.

11 januari, 2018

Uit de online vragenlijst die voorafgaand aan de behandeling gemaakt wordt kwam bij mij keloid naar voren. Hierdoor was het niet zeker of ik geschikt zou zijn voor een dergelijke behandeling. Om dit uit te sluiten besloot de arts vooraf een proef op mijn hoofd te doen. Hierdoor wisten zij na controle dat alles goed zou gaan. Dit gaf gelijk al aan hoe professioneel er te werk wordt gegaan. Tijdens de behandeling bleek echter ook nog dat ik een intolerantie heb voor verdovingsmiddelen. Hierdoor ging het allemaal wat minder soepel dan gewoonlijk en was ook aan het einde van de dag nog lang niet het gewenste resultaat behaald. Ondanks dat de artsen dit ook niet konden weten en zij dit ook niet dagelijks mee maken bleven zij rustig en professioneel. Zij namen geen enkel risico en lieten mij beslissen over het wel of niet doorgaan met de behandeling. Na de behandeling werd mij aangeboden nogmaals een sessie te doen om zo alsnog het gewenste resultaat te behalen of een deel van het geld terug te ontvangen. Zelf heb ik gekozen om nogmaals een behandeling te doen. Voorafgaand hebben zij een ander verdovingsmiddel besteld en een andere naald. Helaas gaf dit ook niet. Ondanks dat ik dus niet de meest prettige behandeling heb gehad, kan ik wel oordelen dat deze artsen er niet alleen zijn om in zo'n kort mogelijke tijd zoveel mogelijk klanten te behandelen. De wens en het belang van de klant staat hier echt bovenaan. Inmiddels beginnen de nieuwe haartjes al behoorlijk te groeien en ik kijk dan ook ontzettend uit naar het eindresultaat. Nogmaals dank voor de behandeling en zorg/nazorg.

17 oktober, 2017

Een hele lieve deskundige betrokken arts ! Niets dan lof . Ze laat je ondanks de best lange ingreep heel erg op je gemak voelen.Irene

12 oktober, 2017

Laagdrempelig contact wat erg prettig was. Goed voorgelicht.

16 september, 2017

Gisteren - 15/09/17 - een Haartransplantatie ondergaan - voorafgaand ben je gespannen aangezien je niet weet wat je allemaal te wachten staat. Echter wordt het zenuwachtige gevoel snel weggenomen door de behandelend arts en assistente. Persoonlijk contact, uitstekende service, het op "je gemak stellen" staan centraal voor mij betreffende deze intensieve dag welke toch impact op je heeft. Naarmate de dag vordert voel je je steeds meer "thuis" dmv de toch wat persoonlijke band die je uiteindelijk krijgt. EClinic is voor mij een wat kleinere, huiselijkere en persoonlijke kliniek wat mij heeft aangesproken, hiernaast met de vakkundige begeleiding en persoonlijkheden van de dames is de gehele dag uiteindelijk voortvarend verlopen!Al met al een prima dag gekend en waar ik het genoegen heb om over enkele maanden opnieuw een haartransplantatie te mogen doen echter met de kennis van nu, een dag waar ik niet tegenop zie en waar je uiteindelijk zelfverzekerder uitstapt! Kortom : een aanrader!..bij twijfel > toch doen! :-)MVG - Robert van den Heuvel

21 augustus, 2017

Wenkbrauw transplantatie:Prettig is dat je persoonlijk wordt geholpen en dat het geen lopende band behandeling is. Drs Rozemarijn neemt veel tijd voor de uitleg en behandeling. Er wordt maar 1 patiënt per dag geholpen, dat is fijn want daardoor zit er geen druk op de arts en op tijd. Er zijn dus geen lopende band behandelingen. Ik heb een volledige wenkbrauw transplantatie gehad. Bij het bepalen van de stand en het model werd uitgebreid stilgestaan en werd goed overlegd wat ik ook mooi vond. De behandeling verliep prima, ondanks de zenuwen, maar daar was ook tijd en ruimte voor. Er moest wel regelmatig bij verdoofd worden. Maar alles kon aangegeven worden. Het genezingsproces van de wenkbrauw duurde bij mij langer dan verwacht. Veel jeuk (onderschat dit niet), blauw, en schilfers waardoor ik langer vrij moest nemen omdat ik zo niet naar werk kon gaan. Vanuit drs Rozemarijn was er wel aandacht voor. Ik ben nu 4 maanden verder en over het resultaat kan ik nog niet veel zeggen omdat het 10 maanden tot een jaar de tijd moet hebben voor resultaat. Op dit moment denk ik dat ik nog een nabehandeling moet hebben wat bij de prijs in zit, omdat de wenkbrauw nog niet vol genoeg is. Het haaruitval cyclus zou na 12 weken zijn, dit gebeurde bij mij al met 9 weken en duurde een aantal weken voordat er weer iets kwam. Kortom is er wel verandering zichtbaar en heb ik meer haar dan voorheen, alleen verwacht ik niet dat het een mooie volle wenkbrauw zal worden. Hierover zal ik later nog een review schrijven. Of de prijs van de benadeling in verhouding staat met het resultaat, kan ik later pas een antwoord op geven als ik op 10 maanden zit en hoe de kliniek omgaat met eventuele nabehandeling. Mocht u belang hebben bij een telefonisch contact met mij over mijn ervaringen, dan kunt u het telefoonnummer bij DRS Rozemarijn opvragen, ik heb hier alle begrip voor ik had dat zelf ook wel graag gehad, aangezien het niet zomaar iets is wat je laat doen.Grt Bianca

30 juni, 2017

De voor- en nabehandeling word je erg goed begeleid en krijg je de juiste instructies. De behandeling zelf is erg goed en prettig verlopen. Het resultaat is snel zichtbaar. Zal even wennen zijn als straks de haartjes weer even gaan uitvallen. Het echte resultaat is over ongeveer een jaartje volledig zichtbaar. Ben de dagen al af aan het tellen. De bereikbaarheid is goed en je bent op de behandeldag de enige klant, dus alle aandacht naar jou en dat voelt goed. Zou de kliniek iedereen aanbevelen!

20 mei, 2017

Goede voorlichting en een perfecte begeleiding. Zeer zorgvuldig en een eerlijk advies van wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast geven ze ook tijdens de behandeling wat er precies gebeurd.

27 februari, 2017

Heldere & persoonlijke benadering. Geen verassingen en een prima resultaat!

20 februari, 2017

Zeer goede ervaring gehad bij eClinic.Tijdens het consultgesprek werden de details van de behandeling uitgebreid besproken waardoor ik een duidelijk beeld had van wat ik kon verwachten.De eerste set verdoving bij het uithalen en inzetten was het vervelendste van de behandeling. Er werd tijdens de behandeling regelmatig met mij gecommuniceerd waardoor tijdig extra verdoving werd toegedient in het geval dat dit nodig was (bij mij werkte de verdoving een stuk minder lang dan bij de meeste).Ook na afloop heb ik niet echt pijn gehad, het herstel ging snel en verliep zonder problemen.

1 december, 2016

Drs. Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra doet het werk goed. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en het gehele proces naar toe. Daarnaast is het natuurlijk fijn dat de communicatie verliep met 1 persoon, en zeker goed ook. Super!

16 november, 2016

Door middel van een persoonlijk gesprek is de wenkbrauwentransplantatie behandeling uitstekend uitgelegd. Daarnaast was er genoeg ruimte om vragen te stellen en de PowerPoint presentatie was erg duidelijk! Zeker een aanrader!

15 september, 2016

Uitstekende ervaring gehad bij deze kliniek, van intakegesprek tot en met de behandeling, erg vriendelijke mensen die duidelijk alle stappen uitleggen, de arts gaf ook telkens uitleg wat er ging gebeuren, hier werd goed de tijd voor genomen en toch ging de behandeling erg snel, na de gemene verdovingsnaald niets meer gevoeld en na het uitwerken van de verdoving ook geen pijn gehad. Ik ben in het intakegesprek overtuigd door de zogenaamde implanter pen die er voor zorgde dat ik niet allemaal sneetjes zou krijgen maar dat de haren er met beleid en onder een natuurlijke hoek in geplaatst zouden worden. Het is nu nog maar een paar dagen geleden maar het is duidelijk te zien dat het een natuurlijk resultaat zal geven. Ik vond het ook erg goed dat ik met een duidelijke beschrijving en onderhoudsmiddelen en medicijnen naar huis ben gegaan. Kortom: absolute aanrader!

10 juli, 2016

Als je voor een kliniek kiest ga je je eerst oriënteren bij verschillende klinieken dat heb ik gedaan. Daarnaast heb ik ook via internet veel informatie ingewonnen over de verschillende technieken die er op de markt zijn.Daarin is eClinic evolutionair. Zij maken in de basis gebruik van de FUE techniek maar als de grafts eruit zijn en ze moeten worden terug geplaatst zijn zij anders dan alle andere klinieken. Er wordt niet in je gesneden met als gevolg veel bloed verlies waardoor het overzicht voor de arts moeilijk is wat het terug plaatsten minder nauwkeurig maakt. Bij eClinic maken zij gebruik van een speciale prik pen noem ik het maar. Deze heeft als voordeel dat er relatief weinig bloed vloeit en ze met deze pen goed de groeirichting van de graft kunnen bepalen. Daarnaast komen alle grafts ook direct op de juiste diepte. Ook als de verdoving is uitgewerkt valt het met de pijn heel erg mee. De eerste nacht redelijk geslapen en vandaag het verband er afgehaald aan de achterzijde. De roodheid van het inplant gedeelte is al bijna weg.Ben erg benieuwd hoe het eindresultaat eruit gaat zien maar dat weten we pas over 7 tot 12 maanden. Dus even afwachten nog.Heb er tot nu toe nog geen spijt van en kan deze kliniek voor iedereen aanraden. Vind hier ook het voordeel dat deze alleen maar haartransplantatie doen en verder niks en je bent de enige die die dag behandeld wordt, dus geen haast of lopende band werk.

17 maart, 2016

Voor een dergelijke ingrijpende behandeling wil je het beste advies en de beste behandeling (met beste lange termijn effect bij klant) door een team met medische bevoegdheid en hoge integriteit. Hieraan is mijn inziens goed aan voldaan. Tevens merk je dat arts eer en plezier heeft in haar werk / vak en gaat voor het beste resultaat bij klant.

22 oktober, 2015

Eindelijk een kliniek die transparant is in zijn advies. Zowel op medisch als op cosmetisch gebied krijg je een duidelijk antwoord op je vragen. Uiteraard is de techniek van het terugplaatsen van de haarzakjes de keuze geweest voor deze kliniek. Dus geen Fue waarbij er met mesjes wordt gewerkt maar de werkwijze van deze kliniek waar de haarzakjes op een goede en natuurlijke manier worden overgezet met een speciale implanterpen. Mijn verwachting na het adviesgesprek zijn na de behandeling duidelijk nagekomen.

20 oktober, 2015

16 oktober jl. ben ik geweest voor een haartransplantatie. Als vrouw een behoorlijk beladen behandeling. Ik ben aan alle kanten gerustgesteld en er is ook alle tijd voor me genomen. Toen er vanwege een iets te hoge bloeddruk nog niet begonnen kon worden met de behandeling, was er geen enkel probleem omdat je de enige klant bent op zo'n dag. De persoonlijke benadering en het begrip voor mijn situatie heb ik als heel prettig ervaren en ik zou absoluut een volgende keer weer voor deze kliniek kiezen.

18 september, 2015

Toen ik 39 jaar was, was mijn haar bovenop mijn hoofd ,aanzienlijk dunner geworden en ook het "terug trekken" was begonnen (het vergroten van de inhammen waar geen haar zit). Ik heb toen besloten om hier iets aan te laten doen omdat dit te maken heeft met een stukje zelfbeeld EN de mogelijkheden waren er EN vrouwen doen van alles om er beter uit te zien. Dan mogen mannen op zijn minst toch wel een haartransplantatie om er beter en jonger uit te zien. Toen was de techniek FUE nog niet bekend en werd dus uitgevoerd met FUT (reepje huid verwijderen uit het achterhoofd voor de haarzakjes, die later in de hoofdhuid geïmplanteerd worden). Dit heb ik toen overigens niet door deze Kliniek laten doen. Nu ben ik inmiddels 45 jaar, de haren die geïmplanteerd waren zijn er nog, maar bovenop mijn hoofd is het haar wel weer dunner geworden door dat er natuurlijke haren verloren zijn gegaan. Ook nu wou ik graag hier iets aan laten doen, maar weer huid uit mijn achterhoofd laten snijden zag ik niet zitten. Ik had links en rechts wel iets gehoord over nieuwe technieken en na speuren over het internet, kwam ik bij deze nieuwe techniek. De haarzakjes worden een voor een uit het achterhoofd gehaald en met een speciaal ontwikkelde implanter pen op de juiste plaats, juiste diepte en juiste richting ingebracht. Ik heb inmiddels deze behandeling laten doen (FUE), en kan vertellen dat het qua ingreep totaal niet te vergelijken is met (FUT). FUE is een milde manier om zonder pijn en langdurig herstel toch weer een volle haardos te krijgen. Ook door de implanter pen kunnen de haarzakjes dicht bij elkaar gezet worden, wat de dichtheid vergroot. De kennis van zaken, de FUE methode, de speciale implanter pen, de klantvriendelijkheid, het overtuigt zijn van de kwaliteit van het eigen product en enthousiasme hierover, heeft mij eClinic doen besluiten.

18 mei, 2015

Gisteren, 17 mei, heb ik een haartransplantatie gehad.Ongeveer 4 jaar geleden, op mijn 19e, begon mijn haaruitval op mijn kruin. Ik werd daar heel onzeker over en mijn zelfvertrouwen werd minder. Daarom besloot ik ongetwijfeld een haartransplantatie te doen. Ik kreeg twee weken voor de behandeling een zeer professioneel gesprek over de mogelijkheden en mijn wensen. Tevens kreeg ik bij het gesprek een fantastische Powerpoint presentatie over de Fue-technieken voor een haartransplantatie. Ik werd zeer goed op de hoogte gebracht van alle informatie die ik nodig had voor een transplantatie. Alles was zo helder dat ik meteen besloot om de behandeling te gaan doen.Tijdens de behandelingsdag werd ik zeer warm ontvangen en ik voelde me meteen thuis. Voor de behandeling moest ik alle medische papieren invullen en daarna werd ik zeer vriendelijk ontvangen door de assistent. Mijn bloeddruk werd gemeten, haar geschoren en alle verdere procedure werd door genomen. Tijdens de behandeling heb ik geen moment pijn gehad (en daarna ook niet). De arts en haar assistent waren zeer vriendelijk en ik zag duidelijk dat zij wisten waar ze mee bezig waren. Kortom hooggeschoold en zeer professioneel. Ik was enorm onder de indruk van de kliniek in het geheel. Het geheel geef ik echt een dikke 9,5. Nu nog even geduld voor het eind resultaat. Zeer bedankt voor de zeer professionele en vooral vriendelijke en kwalitatieve benadering!!

6 mei, 2015

Ik was heel erg onder de indruk bij wat ik had gezien, het eerste consult duurt ongeveer 45 mins t/m 1 uur waar alles precies uitgelegd werd van begin tot eind van de operatie proces en ook de herstel periode. Later heb ik de behandeling gehad en daar zijn niet genoeg woorden voor hoe blij en tevreden ik ben, dit is het meest professionele behandeling ik ooit heb gehad en het medische personeel is zonder twijfel de beste. Als je een kliniek moet kiezen voor een haartransplantatie dan moet het eClinic zijn zonder twijfel, je wordt niet teleurgesteld.

24 maart, 2015

Op 12 maart heb ik mijn inhammen laten behandelen door deze kliniek. De behandeling is verder erg goed verlopen. Ik heb geen last gehad tijdens en na de haartransplantatie. Nu ben ik 2 weken verder en zie ik de haartjes groeien. Nu is het afwachten op het eindresultaat, maar ik ben ervan overtuigd dat het goed komt.

16 februari, 2015

Na het invullen van een medische vragenlijst werden er foto's gemaakt van het gebied op mijn hoofd en sprak ik met de arts over mijn wensen. Daarop moest ik mij gaan omkleden en werd mijn bloeddruk gemeten. Die bleek te hoog waarop ik een diazepam 5 mg. kreeg. De arts stelde mij gerust dat dit toch wel vaker voorkomt ivm de spanning van het ondergaan van een haartransplantatie en dat de diazepam de bloeddruk kan verlagen. Hij zakte wel maar niet voldoende waarop de arts, na ongeveer een uur en een aantal hercontroles, besloot het niet niet te laten doorgaan.Niets dan lof voor het feit dat gezondheid boven commercie gaat ook al was ik aanvankelijk teleurgesteld. Maar mijn lichaam gaf duidelijk zijn grens aan waarnaar de arts goed luisterde.Ook over het vervolg niets dan lof. Ik kreeg nog dezelfde dag al mijn geld teruggestort, zelfs de kosten die zij maakten hoefde ik niet te betalen.Geweldig wat een service.

28 januari, 2014

Ik wilde graag een haartransplantatie omdat ik nu nog jong ben en iets aan de inhammen wilde doen.Het enige ''nadeel'' is dat je donorgebied kort haar moet hebben. eClinic geeft prima inlichtingen, fijne 1 op 1 behandeling en een oprechte nazorg.

21 januari, 2014

Ik ben erg tevreden op de manier hoe je zowel persoonlijk als medisch behandeld wordt. Fijne behandeling en medische personeel geeft veel vertrouwen om je haar problemen te bespreken en op te lossen. Zeer gedegen behandeling.

11 januari, 2014

Hi folks, Ben j.l behandeld in de kliniek en zeer goed ontvangen. Alles naar wens verlopen en geen rariteiten beleeft tot vandaag. Toekomst - (plus minus 12 mnd) - moet het uiteindelijke resultaat weerleggen. Leuke dokters(meiden) die hun vak verstaan en spontaan....So long....ciao....

19 december, 2013

Heel veel aandacht en duidelijke uitleg. Alles wordt op een prettige manier met veel aandacht voor de klant gegeven. Zeer goede en open communicatie met de klant.

17 december, 2013

Ik heb mijn inhammen en bovenkant hoofd laten behandelen. Wat ik een voordeel van deze kliniek vindt is de goede services, snelle behandeling. Door de verdoving voel je geen pijn.

1.500+ haartransplantaties
Gratis consult bij arts
Gehele behandeling door medisch specialisten
40 jaar ervaring