Bel Mail Gratis consult
Snel naar
14 november, 2019

“Uitstekend”

Inmiddels 2 behandelingen gehad, zag er behoorlijk tegenop, maar viel achteraf reuze mee. Rozemarijn en haar team zijn zeer deskundig en professioneel, zeker een aanrader!

23 augustus, 2019

Intake gesprek was zeer ontspannen en er werd ruim de tijd genomen voor uitleg en vragen.

Het voelde meteen goed en de keuze voor deze kliniek was meteen gemaakt.

Heb niet meer een andere kliniek benaderd. Kruin behandeling was in 2 fases.

24 juni, 2019

“Uitstekend”

Ik kwam bij eClinic door op internet te zoek naar een haartransplantatie kliniek. Toen ik op de website van eClinic kwam zag alles er heel goed & vertrouwd uit. Hier ben ik toen een tijdje later op een consult gesprek geweest, dit klonk allemaal heel goed. Het personeel is hartstikke vriendelijk & hebben ook een gevoel voor humor. De behandeling zelf ging hartstikke goed.
Wat ik hartstikke fijn vond is dat er 3 personen zijn die continu alleen ook met jou bezig zijn, je bent ook de enigste cliënt op de behandeldag wat ook een erg vertrouwd gevoel geeft. Na de behandeling wanneer ik belde of een mailtje stuurde werd er al hartstikke snel gereageerd. De behandeling was op 25 mei en nu zie ik al gemillimeterde haartjes. Ze leggen alles hartstikke goed uit wat je na de behandeling allemaal wel/niet mag doen. Ik ben erg tevreden en voel me nu al veel gelukkiger dan hiervoor doordat ik mijn inhammen (nu al) minder zie en eerder een lijn zie, dat terwijl het nog allemaal veel meer gaat groeien & dichter word. Ik kan deze kliniek echt aan iedereen aanraden!

Ik wil Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra & haar 2 collega's hartstikke erg bedanken voor de behandeling & het vertrouwde gevoel.

6 juni, 2019

“Super resultaten!”

Rozemarijn reageert altijd snel en gedetailleerd op vragen via de mail, zelfs voordat je ervoor hebt gekozen om bij haar een behandeling te doen. Samen met haar team doet ze er alles aan om je op je gemak te stellen en goed te informeren over de behandeling. De behandeling zelf was erg professioneel. Het duurde bijna een hele dag, maar Rozemarijn is een perfectionist en heeft constant een goede focus gehouden, wat mij erg geruststelde. De verdoving werkte bij mij niet zo goed, waardoor het vooral op het einde best wat pijn deed. Op dat moment liet Rozemarijn´s assistent mij komedische filmpjes zien om me af te leiden, wat getuigt van enorme klantvriendelijkheid. Ook vond ik het fijn dat Rozemarijn alles zelf doet, zowel de intake als de transplantatie en de nabehandeling. Ik had erg veel vertrouwen in haar en ben niet teleurgesteld. De geimplanteerde haren begonnen al na drie weken met groeien en zijn daarna nooit meer uitgevallen (het is nu 6 maanden verder). Ik ben heel erg tevreden met het resultaat en met de keuze voor Eclinic!

2 mei, 2019

“Ben TEVREDEN over mijn Baard! GEWELDIG!”

Mijn baard is een belangrijke onderdeel voor mij als persoon. Helaas heb ik op jonge leeftijd kale plekken in mijn baard ervaren. Ik was hier ontreveden mee. Ik had van alles geprobeerd om mijn baard weer mooi vol te krijgen, maar niets hielp.

Gelukkig kwam ik terecht bij eClinic en zij hebben de kale plekken in mijn baard netjes opgevuld. Ik ben zo blij hiermee! Ze hebben eerst de haren [grafts] weggehaald uit het donorgebied [achterkant van mijn hoofd en dit heeft de arts heel netjes en evenredig gedaan]. En vervolgens hebben zij deze gesorteerd op grafts waaruit 1, 2 of 3 haren uitkomen. Voor mijn baard hebben zij grafts gebruikt met 1 haarwortel om een optimaal en natuurlijk resultaat te bereiken. En dit is gelukt!

Ik had weinig bloedingen daarna of korstjes, het is zeer professioneel gedaan. De lunch was heerlijk en de kliniek werkt niet als een lopende massaband. Op de dag zelf ben je de enige patiënt en voor de behandeling werd een tekening gemaakt waar de grafts gaan komen en hoe jij daar als individu over denkt. Het is geen massaproductie-kliniek en dat waardeer ik. De arts denkt graag met je mee en staat open voor ideeën.

Ik beveel deze kliniek aan, maar ik denk dat het ook belangrijk is als patiënt om na te denken over toekomstig haarverlies en om dit bespreekbaar te maken met een professioneel deskundige (therapeut) en dan vervolgens een keuze te maken voor een kliniek. Deze kliniek krijgt wel van mij een Uitstekend!

2 mei, 2019

“Top! Geweldig!”
Ik kan Rozemarijn en betreffende kliniek ten zeerste aanbevelen voor een haartransplantatie! Je wordt tijdens de intake goed geïnformeerd over alle stappen die nodig zijn om tot een succesvolle haartransplantatie te komen. Voor de behandeling wordt duidelijk gecommuniceerd wat je wel of niet moet doen. Bijvoorbeeld het drinken van cola, koffie en thee wordt afgeraden een week voor en na de transplantatie met als doel om risico’s te vermijden en de succeskans van de grafts te optimaliseren in het behandelgebied. Het is zeer fijn dat alle informatie vooraf wordt gegeven, zodat je je goed op de transplantatie kunt voorbereiden. Ook de nazorg is zeer fijn geweest van Rozemarijn.
De behandeling is goed verlopen met de behandelde arts Rozemarijn en diens vriendelijke en professionele collega-assistent. Een nette, professionele en ruime kliniek, waarbij er veel persoonlijke aandacht is voor de patiënt (je bent de enige op een dag, en dit is zo fijn geweest op deze dag!). Bij elke stap wordt duidelijk uitgelegd wat de arts gaat doen en hoe zij het gaan doen. De kliniek werkt met geavanceerde technieken in tegenstelling tot andere haarklinieken. Zo gebruikte de behandelde arts een “implatator pen”. Bij deze techniek hoeven er geen gaten geboord te worden in het behandelgebied. De betreffende pen implanteert de haartjes direct in de kale gebieden [met de grafts] zonder verwondingen aan te brengen en de kans op infecties te verkleinen, maar het allerbelangrijkste is dat de haardichtheid met deze techniek enorm verbeterd kan worden!
De meeste klinieken gebruiken deze methode niet (dat begrijp ik eigenlijk niet! En volgens mij is eClinic de enigste die dat wel doet en tijd en geld investeert in dure apparatuur op basis van mijn onderzoekservaring). De meeste haarklinieken gebruiken oude traditionele technieken waarbij er eerst de gaten in het transplantatiegebied worden gemaakt en vervolgens de geoogste grafts erin worden geschoven, met als gevolg onnodige bloedingen, mogelijke zichtbare littekens, mogelijke verwondingen, minder goede haardichtheid, langzamere hersteltijd en de kans dat de grafts niet optimaal zullen doorkomen (verlies kan wel met 25% oplopen op basis van mijn onderzoek). Als advies geef ik mee, kijk filmpjes op youtube of internet of verschillende behandelmethodes en maak dan een keuze! Voor mij kwam eClinic en de Rozemarijn bovenaan mijn lijst als meest geavanceerde haarkliniek.
Rozemarijn steekt veel aandacht aan de individuele wensen van haar klant en legt alles helder uit. In tegenstelling tot andere klinieken hoefde ik mijn haar niet af te scheren. De grafts konden gewoon tussen mijn haren worden geplaatst. Natuurlijk kost dit meer tijd en aandacht van de arts, echter dit vindt de behandelde arts niet vervelend, het gaat haar echt om de klant en om te streven naar een optimale haardichtheid zonder risico’s en complicaties en verlies van grafts. De arts denkt voortdurend met je mee en heeft ervoor gezorgd dat mijn haardichtheid enorm is verbeterd. Ik denk dat deze kliniek zeer toegankelijk is voor vrouwen (mede omdat je je niet hoeft kaal te scheren) en de hersteltijd sneller is door het gebruik van geavanceerde technieken op het gebied van haartransplantaties.
De arts krijg van mij een Dikke Duim! Ga Zo Door!

30 april, 2019

Wenkbrauwtransplantatie
“Uitstekend, Zeer Tevreden!”

Twee jaar geleden heb ik een wenkbrauwtransplantatie laten doen in een ander kliniek (bekend kliniek in Nederland en waar momenteel ook veel reviews over geschreven zijn). Echter deze kliniek (de naam noem ik hier niet) heeft mijn rechterwenkbrauw flink verpest.
Gelukkig kwam ik terecht bij Rozemarijn en zij heeft deze wenkbrauw goed weten te herstellen. Rozemarijn is de behandelde arts en heeft de behandeling dan ook zelf compleet uitgevoerd. Daar ben ik haar echt dankbaar voor!
Dit in tegenstelling tot de vorige kliniek, waarbij de arts mij overhaalde om de wenkbrauwtransplantatie te doen en nog andere plekken (die mij op dat moment niet stoorde) ook aan te pakken, waardoor mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen nog meer verslechterde. Ik ben namelijk flink gepest in mijn jeugd, omdat ik halve wenkbrauwen had. Toen ik destijds de transplantatie kreeg (in de vorige slechte kliniek), heeft deze arts de behandeling niet uitgevoerd (hij voelde zich daar te goed voor en wil alleen bekende Nederlanders behandelen). De behandeling werd uitgevoerd door 3 assistenten met minimale werkervaring en weinig wetenschappelijke kennis, waarbij ze 200 grafts hebben uitgeplukt. De grafts waren niet zorgvuldig geplaats en ze hadden 40 grafts teveel geplukt en die hebben ze vervolgens weggegooid (zo zonde!). De assistenten hadden geen wetenschappelijke kennis van haartransplantaties en hebben mijn donorgebied ook verpest en daar alles leeggeplukt. Het eindresultaat was toch dat ik weer kale plekken had in mijn wenkbrauwen, omdat 1 van de assistenten ook weer naar huis moest gaan en midden in de behandeling kwam er een ander.
Vervolgens was de nazorg waardeloos en hebben zij zonder toestemming mijn foto’s op hun website en instagramprofiel geplaatst. Daarna wilde ik nog een afspraak maken, maar ze zeiden dat ze het druk hebben en zijn daar nooit meer op teruggekomen.
Gelukkig heeft Rozemarijn (de behandelde) arts dit allemaal netjes in orde gemaakt. Ze is zeer voorzichtig en deskundig te werk gegaan. Ze heeft een opleiding in de geneeskunde gedaan en daarna heeft ze heel ervaring opgebouwd in haartransplantaties. Ze heeft passie voor haar vak en het draait haar helemaal niet om het geld, zoals andere bekende haarklinieken in Nederland (doe je onderzoek echt goed). Ze heeft ook alles goed uitgelegd over welke typen haren uit 1 graft komen en waar die geplaatst zullen worden. Het donorgebied heeft ze evenredig verdeeld, waardoor je na de behandeling geen kale plekken kunt zien in het donorgebied.
Ik ben zeer tevreden en geef haar een 10! Ze heeft mijn leven verbeterd.

26 april, 2019

“500 grafts laten plaatsen”

Erg fijne persoonlijke behandeling, geen pijn en, nu, een jaar later een bos krullen !
Top

26 maart, 2019

“Uitstekend !”

Hele prettige persoonlijke discrete omgeving en aandacht. Prima voorlichting en begeleiding ! Veel aandacht voor optimale resultaat op basis van verwachtingspatroon cliënt. Zeer deskundige en professionele behandeling die vrijwel pijnloos was en in geen enkele vorm van na-pijn resulteerde ! Ik ben zeer tevreden en kan deze kliniek aan iedereen aanbevelen ! Top !

24 februari, 2019

Behandeling 25 november 2017
Door te zoeken via internet kwam ik de site van eClinic tegen. De site zag er helder, duidelijk en professioneel uit en ik had er een goed gevoel bij. Daarna heb ik een intakegesprek aangevraagd. Mijn indruk van de intake tot behandeling en nacontrole is een fijne kliniek met een deskundige arts. De intake was helder en duidelijk. Arts geeft een realistisch beeld van wat mogelijk is. Haar deskundigheid kwam voor mij duidelijk naar voren door niet zomaar aan de behandeling te beginnen. Eerst werd er nog een test gedaan voor mogelijke kans op littekens (keloid) deze uitkomst was positief. Ook ben ik nog naar de dokter verwezen om een shampoo te halen voor mijn gevoelige hoofdhuid. Daarna is het spannend ga ik de behandeling doen of niet. Door de professioneel ogende kliniek en de deskundige vriendelijke arts die rekening hield met mijn wensen heb ik het uiteindelijk gedaan. En ik ben tevreden met het resultaat. Op de kruin waar geen haar meer zat zit nu weer haar. En dat geeft toch meer zelfvertrouwen en fijn gevoel.
De behandeling ging vlot. Er was ook een vriendelijke assistente aanwezig. Die mijn haar aan de zijkanten toch nog moest bij millimeteren met de tondeuse. Mijn schuld ik had het niet kort genoeg laten doen. Dus vooraf naar de kapper voor de ultrakorte zijkanten en een goed geknipt model. Dat scheelt enkele dagen later weer een ritje naar de kapper. Fijn ook dat ik die dag als enige behandeld werd. Maakt het toch net even wat aangenamer. Wat ik ook erg prettig vond was dat je van begin tot eind altijd met dezelfde arts alles doet. Behandeling was op een paar verdovingsprikjes na geheel pijnloos. Tijdens de behandeling wordt ook een ontspannen sfeer gecreëerd. Het herstel de dagen erna verliep uiterst voorspoedig. Raad deze kliniek zeker aan.

25 februari, 2019

“Uitstekend”

Medisch goed onderlegd, zeer vakbekwaam, geen verkoopverhaaltjes, efficient en effectief, goed op elkaar ingespeeld team, uitstekend resultaat.

23 februari, 2019

“Niets dan lof”

8 jaar geleden een 1e fue-behandeling ondergaan en echt twijfel na een gesprek bij de vorige kliniek. Na een consult bij eClinic met de zeer persoonlijke benadering met eerlijk advies van Dr. Rozemarijn van Mondfrans eigenlijk direct overstag.
Als enige patient op de dag zelf in de kliniek met alle aandacht en zorg wat ook een ontspannen sfeer opleverde. Alleen de verdovingsprikjes zijn gevoelig, continue controle m.b.t. extra verdoving wanneer nodig. De keuze is aan jou m.b.t. deels of geheel kaal scheren en dat laatste heb ik laten doen door 1 van de 2 topassistentes. Goedverzorgde lunch tussendoor en vergeleken met de 1e behandeling nu relatief weinig 'verwondingen/korstjes' etc. op het behandelde gedeelte. Na een ruime week bijna niets meer te zien qua behandeling. Nu maar afwachten wat het resultaat gaat worden maar daar heb ik alle vertrouwen in.

21 januari, 2019

“Uitstekend”

Eerlijke en duidelijke intake door Rozemarijn zelf. Geen overdreven verkooppraatjes. Op de dag van de behandeling ben je de enige in de kliniek. Dit zorgt voor een persoonlijke behandeling en ontspannen sfeer. Behandeling verliep vrijwel pijnloos, alleen de verdovingsprikjes voel je goed. Voordeel is dat je hoofd niet helemaal kaal geschoren hoeft te worden, alleen de zijkanten. Na anderhalve week was er bijna niks meer van de behandeling te zien. Nu wachten op het resultaat.

8 januari, 2019

“Persoonlijke aandacht en eerlijk verhaal”

Ik heb vele klinieken bezocht om te kijken wat de beste hierin zou zijn en toch uiteindelijk gekozen voor eClinic. Overige klinieken proberen je te verleiden met extra graft en mooie verhalen maar hier krijg je gewoon het eerlijke verhaal. Ook de persoonlijke service sprak mij aan.

De behandeling was pijnloos en heb nu na ongeveer een half jaar weer een mooie bos met haar, wat mij veel rust geeft. Ik zou de kliniek bij iedereen aanbevelen!

6 januari, 2019

“Kleinschalig, persoonlijk en zeer kundig”

Vanaf intakeconsult, tussentijdse vragen, voorbereiding, volledige benadeling tot en met de nacontrole is er contact met de arts die tevens eigenaresse is van de kliniek. Het feit dat de uitvoering en verantwoordelijkheid van A tot Z bij de deze arts ligt samen met het plezierige persoonlijke contact en de snelle en volledige behandeling van vragen maakt dat ik direct voor deze kliniek heb gekozen zonder verder te "shoppen".
Achteraf ben ik zeer tevreden over deze keuze. De behandeling en de "bijwerkingen" zijn mij reuze meegevallen. Door de aanpak en begeleiding van deze kliniek was het niet nodig om mijn hoofd volledig kaal te scheren en heb ik geen last gehad van zwellingen. Het ongemak van de behandeling is tot een minimum beperkt gebleven. Na een week was er al helemaal niets meer te zien van de behandeling.
Over het resultaat ben ik vooralsnog (2 weken na de behandeling) zeer tevreden. De aangebrachte haren zijn al enige millimeters gegroeid en de dekking in het voorheen kalende gebied is boven verwachting toegenomen.
Ik kan eClinic en Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra als arts daarom van harte aanbevelen.

16 december, 2018

Tip over eClinic kreeg ik van een collega - hij was enorm positief en dat gaf voor mij de doorslag om ook te gaan.
De behandeling verliep super soepel en volstrekt pijnloos. Rozemarijn en haar team zijn heel relaxed en kundig waardoor de transplantatie voorspoedig verliep.
Kortom top ervaring en een tip voor een ieder : niet twijfelen maar gewoon naar Laren

26 oktober, 2018

Beoordeling Wenkbrauwtransplantatie “uitstekend”
Ik was heel erg zenuwachtig maar deze zenuwen verdwenen als sneeuw voor de zon toen ik daar aankwam. Oprecht aardig, zorgzaam en heel professioneel. Voor nu totaal geen vervelende bijwerkingen en ontzettend tevreden met de vorm van mijn wenkbrauwen. Ik beveel Eclinic zeker aan.

20 oktober, 2018

Beoordeling Wenkbrauwtransplantatie

“Vriendelijke en duidelijke begeleiding”

Rozemarijn is een vriendelijke en kundige arts. Legde bij het consult duidelijk uit wat er ging gebeuren en wat ik kon verwachten. Toen ik later toch nog wat was vergeten te vragen, stuurde ik haar een mailtje en daar kreeg ik vlot antwoord op.
Bij de behandeling (zaterdag) was haar assistente aanwezig en ook zij was erg vriendelijk en geruststellend.
Na de behandeling nogmaals een duidelijke uitleg wat ik wel en niet mocht doen en ik mocht bellen bij vragen.
De maandag na de behandeling belde Rozemarijn mij op om te checken hoe alles was gegaan.
Na 2 weken moest ik terug komen voor controle en foto's van mijn wenkbrauwen (was ook voor de behandeling gedaan).
Mijn ene wenkbrauw is een klein beetje smaller dan de andere en ik kreeg de belofte dat ik die bij mag laten werken wanneer de wenkbrauw volledig geheeld is en volledig tot "bloei" is gekomen mocht ik dat dan nog willen.
Al met al erg tevreden.

1 oktober, 2018

Behandeling was zeer zorgvuldig.
Duidelijke voorlichting
Goede ervaring.
Uitzien naar het uiteindelijke resultaat.

2 september, 2018

“Top”
Na consult bij twee andere klinieken was het consult bij eClinic bijzonder transparant in vergelijking. Verkooppraatjes waren niet aan de orde en ik kreeg een duidelijk beeld van de behandeling en wat ik kon verwachten.
Op de dag zelf ben je als enigste aanwezig waardoor het geheel wat persoonlijker is en daarbij zijn de behandelende arts en haar assistentes zeer vriendelijk en benaderbaar. Ook het consult enige tijd na de behandeling was goed met voldoende aandacht voor enige vragen die ik nog had.
Daarmee kan ik deze kliniek ook zeker aanbevelen voor iemand die een haartransplantatie overweegt en een kliniek zoekt waar de arts zelf de behandeling doet.

31 augustus, 2018

“Top behandeling”
Middels deze website ben ik op het spoor gekomen van eClinic. Ik heb zeer eenvoudig via de website een consult geboekt. Binnen één dag werd de afspraak bevestigd. Ik heb een gesprek gehad met de behandelende arts. Zij heeft ruim de tijd genomen om mij alles uit te leggen en heeft al mijn vragen beantwoord. Het was geen gehaast gesprek zoals mijn ervaring bij andere klinieken. Op de dag van de behandeling was ik de enige cliënt. Men had alle tijd en aandacht voor mij. De arts nam nogmaals de behandeling met mij door en stelde mij gerust. De prikken van de verdoving heb ik gevoeld, maar verder pijnloos. Ook nadat de verdoving was uitgewerkt heb ik weinig pijn gehad. Ik heb geen paracetamol hoeven innemen tegen de pijn. Ik ben nu 4 weken verder en ben tevreden met het resultaat tot nu toe. Ik raad deze kliniek ten zeerste aan. Ben je nog aan het zoeken naar een kliniek, dan zou ik hier zeker voor een consult langsgaan.

21 juli, 2018

Heel persoonlijk contact en zeer vriendelijk. De arts doet zelf de behandeling er wordt steeds gevraagd of het goed met je gaat, je bent de enige client op de behandeldag.

6 juni, 2018

Informatie vooraf in het intakegesprek was zeer professioneel. Er werd goed aangegeven wat kan, maar ook wat niet kan! Absoluut het gevoel dat niet gegaan wordt voor zoveel mogelijk verkopen maar voor een eerlijk advies.
De kliniek zelf is schoon en doelmatig ingericht. Fijn dat je altijd als enige client aanwezig bent, je krijgt dus echt alle aandacht.
De arts is vriendelijk en prettig in de omgang, zij luistert goed en komt alle afspraken na.

De behandeling is inmiddels goed verlopen en de nacontrole en contactmomenten zijn goed georganiseerd.

Nu afwachten hoe e.e.a gaat groeien. Ik raad deze kliniek oprecht aan iedereen aan!

27 maart, 2018

Intake gesprek was professioneel, beviel goed. Kwam erg realistisch over. Dat de kliniek alleen gespecialiseerd is in haartransplantatie werkte geruststellend. Daarnaast is er veel persoonlijke aandacht. Zo ben je op de dag van de haartransplantatie de enige patient in de kliniek en dit voelt fijn De behandeling was goed en professioneel verlopen. Ik ben naar een aantal klinieken geweest maar eClinic is naar mijn mening het beste. Andere klinieken komen commercieel over met kortingen en leugens over wanneer er resultaat zichtbaar is. Bij eClinic weet je zeker dat je je geld niet weggooit. Klasse.

17 maart, 2018

De kliniek is niet groot, wat als voordeel heeft dat de dag van behandeling geheel aan jou persoonlijk wordt gewijd. De artsen stralen professionaliteit uit en zijn erg vriendelijk, naast de behandeling maken ze graag een praatje met je. De behandeling zelf verliep ook prima en de artsen checkten af en toe hoe het met me ging en of ik evt wat water wilde, anders wilde liggen, naar het toilet moest, etc., wat heel erg fijn was. Al met al een heel erg goede kliniek waarin veel zorg uitgaat naar de cliënt.

11 januari, 2018

Uit de online vragenlijst die voorafgaand aan de behandeling gemaakt wordt kwam bij mij keloid naar voren. Hierdoor was het niet zeker of ik geschikt zou zijn voor een dergelijke behandeling. Om dit uit te sluiten besloot de arts vooraf een proef op mijn hoofd te doen. Hierdoor wisten zij na controle dat alles goed zou gaan. Dit gaf gelijk al aan hoe professioneel er te werk wordt gegaan. Tijdens de behandeling bleek echter ook nog dat ik een intolerantie heb voor verdovingsmiddelen. Hierdoor ging het allemaal wat minder soepel dan gewoonlijk en was ook aan het einde van de dag nog lang niet het gewenste resultaat behaald. Ondanks dat de artsen dit ook niet konden weten en zij dit ook niet dagelijks mee maken bleven zij rustig en professioneel. Zij namen geen enkel risico en lieten mij beslissen over het wel of niet doorgaan met de behandeling. Na de behandeling werd mij aangeboden nogmaals een sessie te doen om zo alsnog het gewenste resultaat te behalen of een deel van het geld terug te ontvangen. Zelf heb ik gekozen om nogmaals een behandeling te doen. Voorafgaand hebben zij een ander verdovingsmiddel besteld en een andere naald. Helaas gaf dit ook niet. Ondanks dat ik dus niet de meest prettige behandeling heb gehad, kan ik wel oordelen dat deze artsen er niet alleen zijn om in zo'n kort mogelijke tijd zoveel mogelijk klanten te behandelen. De wens en het belang van de klant staat hier echt bovenaan. Inmiddels beginnen de nieuwe haartjes al behoorlijk te groeien en ik kijk dan ook ontzettend uit naar het eindresultaat. Nogmaals dank voor de behandeling en zorg/nazorg.

17 oktober, 2017

Een hele lieve deskundige betrokken arts ! Niets dan lof . Ze laat je ondanks de best lange ingreep heel erg op je gemak voelen.Irene

12 oktober, 2017

Laagdrempelig contact wat erg prettig was. Goed voorgelicht.

16 september, 2017

Gisteren - 15/09/17 - een Haartransplantatie ondergaan - voorafgaand ben je gespannen aangezien je niet weet wat je allemaal te wachten staat. Echter wordt het zenuwachtige gevoel snel weggenomen door de behandelend arts en assistente. Persoonlijk contact, uitstekende service, het op "je gemak stellen" staan centraal voor mij betreffende deze intensieve dag welke toch impact op je heeft. Naarmate de dag vordert voel je je steeds meer "thuis" dmv de toch wat persoonlijke band die je uiteindelijk krijgt. EClinic is voor mij een wat kleinere, huiselijkere en persoonlijke kliniek wat mij heeft aangesproken, hiernaast met de vakkundige begeleiding en persoonlijkheden van de dames is de gehele dag uiteindelijk voortvarend verlopen!Al met al een prima dag gekend en waar ik het genoegen heb om over enkele maanden opnieuw een haartransplantatie te mogen doen echter met de kennis van nu, een dag waar ik niet tegenop zie en waar je uiteindelijk zelfverzekerder uitstapt! Kortom : een aanrader!..bij twijfel > toch doen! :-)MVG - Robert van den Heuvel

21 augustus, 2017

Wenkbrauw transplantatie:Prettig is dat je persoonlijk wordt geholpen en dat het geen lopende band behandeling is. Drs Rozemarijn neemt veel tijd voor de uitleg en behandeling. Er wordt maar 1 patiënt per dag geholpen, dat is fijn want daardoor zit er geen druk op de arts en op tijd. Er zijn dus geen lopende band behandelingen. Ik heb een volledige wenkbrauw transplantatie gehad. Bij het bepalen van de stand en het model werd uitgebreid stilgestaan en werd goed overlegd wat ik ook mooi vond. De behandeling verliep prima, ondanks de zenuwen, maar daar was ook tijd en ruimte voor. Er moest wel regelmatig bij verdoofd worden. Maar alles kon aangegeven worden. Het genezingsproces van de wenkbrauw duurde bij mij langer dan verwacht. Veel jeuk (onderschat dit niet), blauw, en schilfers waardoor ik langer vrij moest nemen omdat ik zo niet naar werk kon gaan. Vanuit drs Rozemarijn was er wel aandacht voor. Ik ben nu 4 maanden verder en over het resultaat kan ik nog niet veel zeggen omdat het 10 maanden tot een jaar de tijd moet hebben voor resultaat. Op dit moment denk ik dat ik nog een nabehandeling moet hebben wat bij de prijs in zit, omdat de wenkbrauw nog niet vol genoeg is. Het haaruitval cyclus zou na 12 weken zijn, dit gebeurde bij mij al met 9 weken en duurde een aantal weken voordat er weer iets kwam. Kortom is er wel verandering zichtbaar en heb ik meer haar dan voorheen, alleen verwacht ik niet dat het een mooie volle wenkbrauw zal worden. Hierover zal ik later nog een review schrijven. Of de prijs van de benadeling in verhouding staat met het resultaat, kan ik later pas een antwoord op geven als ik op 10 maanden zit en hoe de kliniek omgaat met eventuele nabehandeling. Mocht u belang hebben bij een telefonisch contact met mij over mijn ervaringen, dan kunt u het telefoonnummer bij DRS Rozemarijn opvragen, ik heb hier alle begrip voor ik had dat zelf ook wel graag gehad, aangezien het niet zomaar iets is wat je laat doen.Grt Bianca

30 juni, 2017

De voor- en nabehandeling word je erg goed begeleid en krijg je de juiste instructies. De behandeling zelf is erg goed en prettig verlopen. Het resultaat is snel zichtbaar. Zal even wennen zijn als straks de haartjes weer even gaan uitvallen. Het echte resultaat is over ongeveer een jaartje volledig zichtbaar. Ben de dagen al af aan het tellen. De bereikbaarheid is goed en je bent op de behandeldag de enige klant, dus alle aandacht naar jou en dat voelt goed. Zou de kliniek iedereen aanbevelen!

20 mei, 2017

Goede voorlichting en een perfecte begeleiding. Zeer zorgvuldig en een eerlijk advies van wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast geven ze ook tijdens de behandeling wat er precies gebeurd.

27 februari, 2017

Heldere & persoonlijke benadering. Geen verassingen en een prima resultaat!

20 februari, 2017

Zeer goede ervaring gehad bij eClinic.Tijdens het consultgesprek werden de details van de behandeling uitgebreid besproken waardoor ik een duidelijk beeld had van wat ik kon verwachten.De eerste set verdoving bij het uithalen en inzetten was het vervelendste van de behandeling. Er werd tijdens de behandeling regelmatig met mij gecommuniceerd waardoor tijdig extra verdoving werd toegedient in het geval dat dit nodig was (bij mij werkte de verdoving een stuk minder lang dan bij de meeste).Ook na afloop heb ik niet echt pijn gehad, het herstel ging snel en verliep zonder problemen.

1 december, 2016

Drs. Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra doet het werk goed. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en het gehele proces naar toe. Daarnaast is het natuurlijk fijn dat de communicatie verliep met 1 persoon, en zeker goed ook. Super!

16 november, 2016

Door middel van een persoonlijk gesprek is de wenkbrauwentransplantatie behandeling uitstekend uitgelegd. Daarnaast was er genoeg ruimte om vragen te stellen en de PowerPoint presentatie was erg duidelijk! Zeker een aanrader!

15 september, 2016

Uitstekende ervaring gehad bij deze kliniek, van intakegesprek tot en met de behandeling, erg vriendelijke mensen die duidelijk alle stappen uitleggen, de arts gaf ook telkens uitleg wat er ging gebeuren, hier werd goed de tijd voor genomen en toch ging de behandeling erg snel, na de gemene verdovingsnaald niets meer gevoeld en na het uitwerken van de verdoving ook geen pijn gehad. Ik ben in het intakegesprek overtuigd door de zogenaamde implanter pen die er voor zorgde dat ik niet allemaal sneetjes zou krijgen maar dat de haren er met beleid en onder een natuurlijke hoek in geplaatst zouden worden. Het is nu nog maar een paar dagen geleden maar het is duidelijk te zien dat het een natuurlijk resultaat zal geven. Ik vond het ook erg goed dat ik met een duidelijke beschrijving en onderhoudsmiddelen en medicijnen naar huis ben gegaan. Kortom: absolute aanrader!

10 juli, 2016

Als je voor een kliniek kiest ga je je eerst oriënteren bij verschillende klinieken dat heb ik gedaan. Daarnaast heb ik ook via internet veel informatie ingewonnen over de verschillende technieken die er op de markt zijn.Daarin is eClinic evolutionair. Zij maken in de basis gebruik van de FUE techniek maar als de grafts eruit zijn en ze moeten worden terug geplaatst zijn zij anders dan alle andere klinieken. Er wordt niet in je gesneden met als gevolg veel bloed verlies waardoor het overzicht voor de arts moeilijk is wat het terug plaatsten minder nauwkeurig maakt. Bij eClinic maken zij gebruik van een speciale prik pen noem ik het maar. Deze heeft als voordeel dat er relatief weinig bloed vloeit en ze met deze pen goed de groeirichting van de graft kunnen bepalen. Daarnaast komen alle grafts ook direct op de juiste diepte. Ook als de verdoving is uitgewerkt valt het met de pijn heel erg mee. De eerste nacht redelijk geslapen en vandaag het verband er afgehaald aan de achterzijde. De roodheid van het inplant gedeelte is al bijna weg.Ben erg benieuwd hoe het eindresultaat eruit gaat zien maar dat weten we pas over 7 tot 12 maanden. Dus even afwachten nog.Heb er tot nu toe nog geen spijt van en kan deze kliniek voor iedereen aanraden. Vind hier ook het voordeel dat deze alleen maar haartransplantatie doen en verder niks en je bent de enige die die dag behandeld wordt, dus geen haast of lopende band werk.

17 maart, 2016

Voor een dergelijke ingrijpende behandeling wil je het beste advies en de beste behandeling (met beste lange termijn effect bij klant) door een team met medische bevoegdheid en hoge integriteit. Hieraan is mijn inziens goed aan voldaan. Tevens merk je dat arts eer en plezier heeft in haar werk / vak en gaat voor het beste resultaat bij klant.

22 oktober, 2015

Eindelijk een kliniek die transparant is in zijn advies. Zowel op medisch als op cosmetisch gebied krijg je een duidelijk antwoord op je vragen. Uiteraard is de techniek van het terugplaatsen van de haarzakjes de keuze geweest voor deze kliniek. Dus geen Fue waarbij er met mesjes wordt gewerkt maar de werkwijze van deze kliniek waar de haarzakjes op een goede en natuurlijke manier worden overgezet met een speciale implanterpen. Mijn verwachting na het adviesgesprek zijn na de behandeling duidelijk nagekomen.

20 oktober, 2015

16 oktober jl. ben ik geweest voor een haartransplantatie. Als vrouw een behoorlijk beladen behandeling. Ik ben aan alle kanten gerustgesteld en er is ook alle tijd voor me genomen. Toen er vanwege een iets te hoge bloeddruk nog niet begonnen kon worden met de behandeling, was er geen enkel probleem omdat je de enige klant bent op zo'n dag. De persoonlijke benadering en het begrip voor mijn situatie heb ik als heel prettig ervaren en ik zou absoluut een volgende keer weer voor deze kliniek kiezen.

18 september, 2015

Toen ik 39 jaar was, was mijn haar bovenop mijn hoofd ,aanzienlijk dunner geworden en ook het "terug trekken" was begonnen (het vergroten van de inhammen waar geen haar zit). Ik heb toen besloten om hier iets aan te laten doen omdat dit te maken heeft met een stukje zelfbeeld EN de mogelijkheden waren er EN vrouwen doen van alles om er beter uit te zien. Dan mogen mannen op zijn minst toch wel een haartransplantatie om er beter en jonger uit te zien. Toen was de techniek FUE nog niet bekend en werd dus uitgevoerd met FUT (reepje huid verwijderen uit het achterhoofd voor de haarzakjes, die later in de hoofdhuid geïmplanteerd worden). Dit heb ik toen overigens niet door deze Kliniek laten doen. Nu ben ik inmiddels 45 jaar, de haren die geïmplanteerd waren zijn er nog, maar bovenop mijn hoofd is het haar wel weer dunner geworden door dat er natuurlijke haren verloren zijn gegaan. Ook nu wou ik graag hier iets aan laten doen, maar weer huid uit mijn achterhoofd laten snijden zag ik niet zitten. Ik had links en rechts wel iets gehoord over nieuwe technieken en na speuren over het internet, kwam ik bij deze nieuwe techniek. De haarzakjes worden een voor een uit het achterhoofd gehaald en met een speciaal ontwikkelde implanter pen op de juiste plaats, juiste diepte en juiste richting ingebracht. Ik heb inmiddels deze behandeling laten doen (FUE), en kan vertellen dat het qua ingreep totaal niet te vergelijken is met (FUT). FUE is een milde manier om zonder pijn en langdurig herstel toch weer een volle haardos te krijgen. Ook door de implanter pen kunnen de haarzakjes dicht bij elkaar gezet worden, wat de dichtheid vergroot. De kennis van zaken, de FUE methode, de speciale implanter pen, de klantvriendelijkheid, het overtuigt zijn van de kwaliteit van het eigen product en enthousiasme hierover, heeft mij eClinic doen besluiten.

18 mei, 2015

Gisteren, 17 mei, heb ik een haartransplantatie gehad.Ongeveer 4 jaar geleden, op mijn 19e, begon mijn haaruitval op mijn kruin. Ik werd daar heel onzeker over en mijn zelfvertrouwen werd minder. Daarom besloot ik ongetwijfeld een haartransplantatie te doen. Ik kreeg twee weken voor de behandeling een zeer professioneel gesprek over de mogelijkheden en mijn wensen. Tevens kreeg ik bij het gesprek een fantastische Powerpoint presentatie over de Fue-technieken voor een haartransplantatie. Ik werd zeer goed op de hoogte gebracht van alle informatie die ik nodig had voor een transplantatie. Alles was zo helder dat ik meteen besloot om de behandeling te gaan doen.Tijdens de behandelingsdag werd ik zeer warm ontvangen en ik voelde me meteen thuis. Voor de behandeling moest ik alle medische papieren invullen en daarna werd ik zeer vriendelijk ontvangen door de assistent. Mijn bloeddruk werd gemeten, haar geschoren en alle verdere procedure werd door genomen. Tijdens de behandeling heb ik geen moment pijn gehad (en daarna ook niet). De arts en haar assistent waren zeer vriendelijk en ik zag duidelijk dat zij wisten waar ze mee bezig waren. Kortom hooggeschoold en zeer professioneel. Ik was enorm onder de indruk van de kliniek in het geheel. Het geheel geef ik echt een dikke 9,5. Nu nog even geduld voor het eind resultaat. Zeer bedankt voor de zeer professionele en vooral vriendelijke en kwalitatieve benadering!!

6 mei, 2015

Ik was heel erg onder de indruk bij wat ik had gezien, het eerste consult duurt ongeveer 45 mins t/m 1 uur waar alles precies uitgelegd werd van begin tot eind van de operatie proces en ook de herstel periode. Later heb ik de behandeling gehad en daar zijn niet genoeg woorden voor hoe blij en tevreden ik ben, dit is het meest professionele behandeling ik ooit heb gehad en het medische personeel is zonder twijfel de beste. Als je een kliniek moet kiezen voor een haartransplantatie dan moet het eClinic zijn zonder twijfel, je wordt niet teleurgesteld.

24 maart, 2015

Op 12 maart heb ik mijn inhammen laten behandelen door deze kliniek. De behandeling is verder erg goed verlopen. Ik heb geen last gehad tijdens en na de haartransplantatie. Nu ben ik 2 weken verder en zie ik de haartjes groeien. Nu is het afwachten op het eindresultaat, maar ik ben ervan overtuigd dat het goed komt.

16 februari, 2015

Na het invullen van een medische vragenlijst werden er foto's gemaakt van het gebied op mijn hoofd en sprak ik met de arts over mijn wensen. Daarop moest ik mij gaan omkleden en werd mijn bloeddruk gemeten. Die bleek te hoog waarop ik een diazepam 5 mg. kreeg. De arts stelde mij gerust dat dit toch wel vaker voorkomt ivm de spanning van het ondergaan van een haartransplantatie en dat de diazepam de bloeddruk kan verlagen. Hij zakte wel maar niet voldoende waarop de arts, na ongeveer een uur en een aantal hercontroles, besloot het niet niet te laten doorgaan.Niets dan lof voor het feit dat gezondheid boven commercie gaat ook al was ik aanvankelijk teleurgesteld. Maar mijn lichaam gaf duidelijk zijn grens aan waarnaar de arts goed luisterde.Ook over het vervolg niets dan lof. Ik kreeg nog dezelfde dag al mijn geld teruggestort, zelfs de kosten die zij maakten hoefde ik niet te betalen.Geweldig wat een service.

28 januari, 2014

Ik wilde graag een haartransplantatie omdat ik nu nog jong ben en iets aan de inhammen wilde doen.Het enige ''nadeel'' is dat je donorgebied kort haar moet hebben. eClinic geeft prima inlichtingen, fijne 1 op 1 behandeling en een oprechte nazorg.

21 januari, 2014

Ik ben erg tevreden op de manier hoe je zowel persoonlijk als medisch behandeld wordt. Fijne behandeling en medische personeel geeft veel vertrouwen om je haar problemen te bespreken en op te lossen. Zeer gedegen behandeling.

11 januari, 2014

Hi folks, Ben j.l behandeld in de kliniek en zeer goed ontvangen. Alles naar wens verlopen en geen rariteiten beleeft tot vandaag. Toekomst - (plus minus 12 mnd) - moet het uiteindelijke resultaat weerleggen. Leuke dokters(meiden) die hun vak verstaan en spontaan....So long....ciao....

19 december, 2013

Heel veel aandacht en duidelijke uitleg. Alles wordt op een prettige manier met veel aandacht voor de klant gegeven. Zeer goede en open communicatie met de klant.

17 december, 2013

Ik heb mijn inhammen en bovenkant hoofd laten behandelen. Wat ik een voordeel van deze kliniek vindt is de goede services, snelle behandeling. Door de verdoving voel je geen pijn.

Voor -en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Ervaringen Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Ervaringen Foto na
eClinic Haartransplantaties | Ervaringen Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Ervaringen Foto na
eClinic Haartransplantaties | Ervaringen Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Ervaringen Foto na

Ervaringen van klanten met eClinic

Hieronder vindt u een aantal ervaringen waar wij heel erg trots op zijn.

eClinic haartransplantaties en onze behandelingen

Een haartransplantatie is een medisch cosmetische behandeling. Er worden haren verplaatst van de ene naar de andere plek. Maar het komt echter ook voor dat een haartransplantatie wordt gedaan om het gevolg van een haarziekte of huidaandoening te herstellen. Kaalheid kan dus verschillende oorzaken hebben.

Onze verschillende haartransplantaties:

  • Bij mannen: kruin, inhammen, littekens. Maar ook wenkbrauwen en bijvoorbeeld lichaamshaartransplantaties. Vaak wordt de kale plek bij mannen veroorzaakt door de genetische vorm van kaalheid. Dit komt soms ook bij vrouwen voor. Zeer goed te behandelen met een haartransplantatie. Kaalheid bij vrouwen heeft vaak een andere oorzaak dan bij mannen. Vrouwen krijgen vaak te maken met een vorm van uitval die meestal begint bij de scheiding.
  • Bij vrouwen: vaak haaruitval bovenop het hoofd, welke zich in eerste instantie niet duidelijk manifesteert aan de zijkanten.
  • Wenkbrauwen: door uitval van de wenkbrauwen door tatoeage/permanente make-up of teveel epileren, een huidziekte of het gebruik van medicijnen.
  • Littekens op het hoofd of in de wenkbrauwen zijn zaken die ook door middel van een haartransplantatie kunnen worden behandeld.
  • Een kale plek die al vanaf de geboorte aanwezig is.
  • Lichaamshaartransplantaties zijn ook mogelijk, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan borsthaar naar het hoofd en dergelijke.

eClinic haartransplantaties zijn puur maatwerk

Een gratis consult bij eClinic is makkelijk te boeken via onze online agenda: gratis consult

Bij eClinic kijkt de arts, geen consultant, of u geschikt bent voor een haartransplantatie. Dat betekent dat wij zullen kijken naar het haar en de huid. Omdat niet iedereen hetzelfde is, is het van belang het consult specifiek voor u uitvoerig wordt besproken.

Vervolgens wordt er een behandelplan voor u opgesteld, waardoor u meteen weet waar u aan toen bent en wat de kosten voor u zullen zijn.

De behandeling wordt in onze kliniek uitsluitend uitgevoerd door een arts, niet door assistentes. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel. Het medische personeel helpt uiteraard wel bij de behandeling, maar de arts haalt de haren eruit en plaatst deze dus ook weer terug.

 

Transparantie en openheid bij eClinic

 

Onze behandelingen en de informatie hieromtrent zijn zeer transparant. Dat wil zeggen dat wij u duidelijk en open zullen informeren over de haartransplantatie.

Bij ons dus geen kleine lettertjes!

 

U kunt vandaag nog heel makkelijk zelf een afspraak maken voor dit gratis consult voor een haartransplantatie. In Deventer en omgeving kunt u namelijk gebruik maken van de online afsprakentool. U kunt zelfs uw afspraak in de avonduren of in het weekend inplannen, zodat er altijd wel een tijdstip is waarop het u uitkomt.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend consult in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.

 


Gratis consult
10 jaar ervaring
Zeer discreet gelegen
Gehele behandeling door arts