Bel Mail Gratis consult
Snel naar

Clientervaring bij eClinic

“In het verleden heb ik altijd aan mijn haren getrokken als uiting van stress. Ik ben hiervoor, met succes, behandeld bij een psycholoog. Erna had ik alleen wel een kale plek op mijn hoofd waar geen haar meer groeide. Ik ben toen eens gaan kijken of een haartransplantatie een optie zou zijn. Ik ben naar eClinic gegaan voor een consult omdat deze kliniek me aansprak Zij hebben mij ook behandeld en ik ben super tevreden over het resultaat. Geen stress meer voor mij.”

Bij eClinic zal men tijdens het consult kennismaken met de arts (en medisch specialisten). Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door medisch specialisten uitgevoerd. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

Kies voor uw haartransplantatie van een dunne plek, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

  • Gehele behandeling door medisch specialisten
  • Kliniek zeer discreet gelegen
  • Gratis consult bij arts
  • Een behandeling per dag, dus geen lopende band werk
  • 24/7 bereikbaar na de behandeling
  • Eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
  • 40 jaar ervaring

Steeds meer mensen kiezen voor een haartransplantatie bij eClinic. Niet zo vreemd natuurlijk, want dankzij geavanceerde technieken kunnen er in onze moderne kliniek fantastische resultaten behaald worden. Haartransplantaties kunnen bovendien om verschillende redenen uitgevoerd worden. De meeste mensen die zich bij ons aanmelden voor een haartransplantatie, doen dit vanwege een cosmetische reden. Zij ervaren het kaal worden als een storend gegeven en willen hier iets aan laten doen. Gelukkig kan dit met een haartransplantatie.

Heeft u ook te maken met kaalheid of kale plekken? Dan kunnen wij bij eClinic veel voor u betekenen. Ook kunnen wij met succes een haartransplantatie uitvoeren bij uitvallende wenkbrauwen en kale plekken die door littekens of brandwonden zijn ontstaan.

Geavanceerde technieken en methodes

Onze goede resultaten hebben wij te danken aan onze medische expertise en onze specialisatie in haartransplantaties. Dit is namelijk waar het bij eClinic om draait en wij zijn voortdurend bezig met het zoeken naar nog betere methodes en technieken. Het neusje van de zalm is op dit gebied de FUE methode waarbij de haren die getransplanteerd gaan worden één voor één geoogst worden. Uiteraard is dit dan ook de techniek die bij eClinic gehanteerd wordt.

Bij de FUE methode zijn er twee technieken mogelijk: Standaard FUE en Micro FUE. Bij de Standaard FUE methode worden stukjes hoofdhuid (de medische term hiervoor is graft) met daarop 1 tot 5 haren verwijderd uit het donorgebied en teruggeplaatst op de te behandelende plek. De Micro FUE methode is een intensievere methode waarbij grafts van 1 tot 3 haren worden verplaatst. Met deze techniek is het dan ook mogelijk om nog preciezer te werken. Hiermee kunnen wij de dichtheid in een specifieke plek sterk verhogen en meerdere haartransplantaties uitvoeren.

Komt u voor een haartransplantatie naar onze kliniek dan zal tijdens de gratis intake de arts vaststellen welke van de twee methodes voor u het meest geschikt is.

eClinic kan ook u helpen

Natuurlijk bent u benieuwd naar wat een haartransplantatie voor u persoonlijk kan betekenen. Wij vertellen u hier graag meer over in een eerste gesprek. Dit consult is altijd gratis en zorgt er niet alleen voor dat onze arts en medisch specialisten inzicht krijgen in uw situatie, maar ook dat u precies komt te weten wat wij voor u kunnen doen. En dat is heel veel!

Maak vandaag nog een afspraak voor het gratis consult. Wanneer u een haartransplantatie overweegt is eClinic immers de beste keuze. U kunt bij ons zelfs in de avonduren en in het weekend terecht. Wel zo prettig als u in het dagelijks leven een drukke agenda hebt.

Bij eClinic zal men tijdens het consult kennismaken met de arts en de medisch specialisten. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door medisch specialisten uitgevoerd. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

Haartransplantatie is maatwerk

Tijdens het gratis consult bespreek de arts met de cliënt alle mogelijkheden en bekijken of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend consult in.

Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.

eClinic staat voor een open contact met cliënten en informeert u op een duidelijke manier over de behandeling.


Voor -en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie vrouw Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie vrouw Foto na
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie vrouw Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie vrouw Foto na
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie vrouw Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie vrouw Foto na
1.500+ haartransplantaties
Gratis consult bij arts
Gehele behandeling door medisch specialisten
40 jaar ervaring