Bel Mail Gratis consult
Snel naar

eClinic

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

  • gehele behandeling door medisch specialisten
  • kliniek zeer discreet gelegen
  • gratis consult
  • een behandeling per dag, dus geen lopende band werk
  • consult door arts
  • 24/7 bereikbaar na de behandeling
  • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
  • meer dan 10 jaar ervaring

Het gratis consult

Bij eClinic zal men tijdens het consult kennismaken met een arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend consult in!

Dit is ook mogelijk in de avond uren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust!! 035-6315295 of info@eclinic.nl.

.

.

Maak kennis met het team

Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra

Mw. Drs. Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra is in 2010 afgestudeerd aan de VU te Amsterdam. Na haar studie geneeskunde is zij gaan werken bij een kliniek voor cosmetische en plastisch chirurgische behandelingen. Daar heeft zij zich voornamelijk bezig gehouden met de Dermatologie. Huidaandoeningen hebben sinds haar jeugd haar interesse gehad. Het behandelen ervan op latere leeftijd was dus ook een logische stap binnen haar carrière.

.

Later werd haar de mogelijkheid geboden zich te gaan specialiseren in haartransplantaties. Zij is daarvoor in landen als Frankrijk, Zweden en Noorwegen geweest en heeft tevens een verscheidene opleidingen in Nederland genoten.

.

Omdat zij altijd al voor zichzelf wilde beginnen heeft zij eClinic opgezet.

.

Drs. Van Mondfrans is open in haar benadering en zorgt ervoor dat men zich op zijn gemak voelt.

.

.

Anne-Loes Ripken-de Bruin

Mijn naam is Anne-Loes Ripken-de Bruin, getrouwd en moeder van 2 zoons.

.

Na eerst de opleiding Kunst, Cultuur en Amusement te hebben afgerond ben ik vervolgens de opleiding tot Verpleegkundige gaan volgen. Ik wist inmiddels dat mijn hart bij de zorg lag. Ik ben in 4 jaar in het ziekenhuis opgeleid tot verpleegkundige. Hierbij heb ik op verschillende afdelingen gewerkt en veel ervaring op kunnen doen. Ondanks dat ik met ontzettend veel plezier mijn werk uitvoerde was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

.

Ik merkte dat ik moeite kreeg met de hoge werkdruk waardoor er steeds minder tijd was voor de patiënten. En juist die patiëntenzorg en de oprechte aandacht geven is hetgeen waar ik zoveel voldoening uit haal. Daarom leek werken in een privé kliniek voor mij de ideale oplossing en besloot ik bij eClinic te gaan werken na ruim 12 jaar ziekenhuis.

.

Het is een heel andere invulling aan mijn beroep als verpleegkundige, omdat haartransplantaties vallen onder de cosmetische zorg. Maar het assisteren van de arts, het begeleiden van onze klanten, de voorbereiding op de behandeling en het leveren van de nazorg zijn werkzaamheden die mij uiteraard bekend zijn.

.

Ik heb het als heel leuk ervaren een andere tak van sport te leren kennen en mijzelf te ontwikkelen binnen de haartransplantaties. Ik werk met ontzettend veel plezier bij eClinic waarbij ik veel voldoening haal uit de blijdschap van onze klanten, het feit dat we als team alle aandacht en tijd voor hen hebben en we in een hele goede sfeer samen werken in een kleine setting.

..

.

Aranka Wisse

Hallo ik ben Aranka Wisse, echtgenote en moeder van 3 kinderen.

.

Nadat ik 8 jaar heb gewerkt in het ziekenhuis als mediumcare verpleegkundige op de uitslaapkamer, toch een andere stap gezet en gekozen voor een haartransplantatie kliniek. Een hele andere tak in de zorg, maar erg leuk en gaaf om deze stap gezet te hebben.

.

Bij eClinic werk je met een kleinschalig team, waardoor het snel gezellig en sfeervol is.

.

Ik voel me erg op mijn plek in deze kliniek, het gevoel dat je de tijd hebt voor iemand en diegene op z’n gemak kan stellen, ervaar ik als super fijn.
Het werk bij eClinic is heel divers, van de behandeling zelf tot de bevoorrading bijwerken tot de administratie. Dat maakt het werk wisselend en blijft het uitdagend.

.

Ook kan ik mijn ziekenhuis ervaring goed kwijt, mocht er een cliënt onwel worden tijdens de behandeling, dan weet ik hoe te handelen.

.

.


Kliniek zeer discreet gelegen
Gratis consult
Gehele behandeling door 1 arts
12,5 jaar ervaring