Bel Mail Gratis consult
Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 • Gehele behandeling door medisch specialisten
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • Gratis consult bij arts
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • 40 jaar ervaring

Van veel mensen is kaal worden een schrikbeeld waar zij liever niet aan denken. Maar wat als ook u hier toch mee te maken krijgt? Dan wilt u natuurlijk dat hier zo snel mogelijk iets aan wordt gedaan. Het liefst ziet u dat uw haar als vanzelf terug groeit. Nu zal dit natuurlijk niet vanzelf gaan, maar er is wel goed nieuws voor iedereen die te maken krijgt met kaalheid. U kunt namelijk kiezen voor een haartransplantatie! In Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Aalsmeer en omgeving heeft eClinic namelijk al veel mensen geholpen om kaalheid op een effectieve manier te bestrijden.

Dankzij onze gespecialiseerde medische kennis en de geavanceerde technieken waar wij binnen eClinic mee werken, kunnen wij verbluffende resultaten behalen. Wij zijn in staat om iedere haar één voor één te verwijderen uit het donorgebied en kunnen deze zeer nauwkeurig transplanteren op de te behandelende plek. En dat allemaal binnen een dag. Kom voor een professionele haartransplantatie in de regio Amsterdam naar eClinic en wij zorgen ervoor dat uw probleem van kaal worden tot het verleden gaat behoren.

Factoren die een rol spelen bij kaal worden

Een haartransplantatie is een cosmetische behandeling om kaal worden tegen te gaan. Maar het komt echter ook voor dat een haartransplantatie wordt gedaan om het gevolg van een haarziekte of huidaandoening te herstellen. Kaalheid kan verschillende oorzaken hebben, zoals bijvoorbeeld:

 • Alopecia Androgenetica is de meest voorkomende vorm van kaalheid. Het wordt daarom ook wel ‘klassieke mannelijke kaalheid’ genoemd. De meeste mannen krijgen hier in meer of mindere mate mee te maken, maar ook komt het voor bij vrouwen. Kaalheid verloopt bij vrouwen vaak anders dan bij mannen. Vrouwen krijgen vaak te maken met een diffuse vorm van uitval die meestal begint bij de scheiding.
 • Alopecia Diffusa (diffuse kaalheid) kan het gevolg zijn van een ernstige ziekte die met hoge koorts of het contact met hoge doses van bepaalde medicijnen. Ook kunnen nogal wat geneesmiddelen tegen kanker kaalheid veroorzaken.
 • Tractie Alopecia ontstaat door het extreem straktrekken van de haren, bijvoorbeeld bij het ontkroezen of het invlechten van haar. Door de tractie wordt de follikel uit de hoofdhuid getild en ontstaat een verminderde doorbloeding met als gevolg een blijvend haarverlies.
 • Alopecia Areata is een haaraandoening waarbij een ontstekingsproces rondom de haarwortel de haarwortels in belemmert hun functie en dus ook in hun groei.
 • Wenkbrauwen die uitvallen.
 • Littekens die opgevuld moeten worden.
 • Een kale plek die al vanaf de geboorte aanwezig is.

Gelukkig kunt u dus in vrijwel de meeste gevallen wel voor een haartransplantatie vanuit Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Aalsmeer of omgeving een afspraak maken bij eClinic. Alleen diabetici, mensen met epilepsie en mensen zonder haar kunnen en mogen wij helaas niet behandelen.

Kom meer te weten over haartransplantatie in een gratis consult

Ervaart u hinder van het kaal worden, blijf hier dan niet mee rondlopen. Want heeft u last van kaalheid, uitvallende wenkbrauwen of kale plekken, dan is een haartransplantatie ook iets voor u. In Amsterdam en omgeving maakt u dan ook vandaag nog een afspraak voor een gratis consult, zodat de behandelend arts u alles kan vertellen over de mogelijkheden die eClinic u te bieden heeft.

Bij eClinic zal men tijdens het consult kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend consult in.

Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


1.500+ haartransplantaties
Gratis consult bij arts
Gehele behandeling door medisch specialisten
40 jaar ervaring