Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

 • gehele behandeling door arts
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • gratis consult
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • consult door arts
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • bijna 10 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een goede kliniek voor een haartransplantatie in de regio Den Haag, Scheveningen, Rijswijk en Voorburg? Dan is het goed om te weten, dat één van Nederlands beste klinieken hiervoor op een centrale locatie in Midden-Nederland te vinden is. In het centrum van Laren vindt u namelijk eClinic– een moderne en toonaangevende kliniek op het gebied van haartransplantatie. Vanuit Den Haag en omgeving zijn wij uitstekend bereikbaar en u weet zeker dat u de ingreep toevertrouwt aan de beste medische specialisten.

Het medische team van eClinic is volledig gecertificeerd om een haartransplantatie tot op een perfectionistisch niveau uit te voeren. Met minder nemen u en wij immers geen genoegen! Voor een haartransplantatie in de regio Den Haag kiest u dan ook voor eClinic.

Kies alleen voor de beste technieken

Bij eClinic zien wij helaas nog maar al te vaak de pijnlijke en lelijke resultaten van haartransplantaties die door zogenaamde hairtechnicians zijn uitgevoerd. Dit zijn niet-gecertificeerde personen die geen medische opleiding hebben genoten, maar wel een mooie (en vaak goedkope) haartransplantatie beloven. Laat u hierdoor dus niet misleiden, maar kom voor een professionele haartransplantatie vanuit Den Haag, Scheveningen, Rijswijk, Voorburg of omgeving naar eClinic.

Wij behandelen mensen uitsluitend met de FUE methode. FUE staat voor Follicular Unit Extraction en dit houdt in dat de haren één voor één worden geoogst en getransplanteerd. Dit veroorzaakt dus geen littekens en dankzij de verdoving ervaart u geen pijn. Ook achteraf is er nauwelijks sprake van een pijnlijk gevoel in het behandelde gebied.

De voordelen van de FUE methode op een rijtje:

 • Geen littekenvorming op het achterhoofd
 • Bloedverlies is veel minder
 • Veel minder pijn
 • Veel minder zwelling
 • Geen hechtingen die er later weer uitgehaald moeten worden

Bij de FUE methode zijn er twee technieken mogelijk: Standaard FUE en Micro FUE. FUE staat voor Follicular Unit Extraction en dit betekent dat de haren één voor één worden geoogst. Bij de Standaard FUE methode worden stukjes hoofdhuid (de medische term hiervoor is graft) met daarop 1 tot 5 haren verwijderd uit het donorgebied en teruggeplaatst op de te behandelende plek. De Micro FUE methode is een intensievere methode waarbij grafts van 1 tot 3 haren worden verplaatst. Met deze techniek is het dan ook mogelijk om nog preciezer te werken. Hiermee kunnen wij de dichtheid in een specifieke plek sterk verhogen en meerdere haartransplantaties uitvoeren.

Plan uw gratis intakegesprek

Het mag duidelijk zijn: heeft u last van kaalheid, uitvallende wenkbrauwen of kale plekken, dan is een haartransplantatie ook iets voor u. In Den Haag en omgeving maakt u dan ook vandaag nog een afspraak voor een gratis intakegesprek, zodat de behandelend arts u alles kan vertellen over de mogelijkheden die eClinic u te bieden heeft. Dit gratis intakegesprek kunt u vandaag nog zelf inplannen via de website. Het is zelfs mogelijk om het gesprek in de avonduren of in het weekend te plannen.

Bij eClinic zal men tijdens het intakegesprek kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend intake gesprek in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Voor- en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Den Haag Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Den Haag Foto na