Bel Mail Gratis consult
Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

 

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 • gehele behandeling door arts
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • gratis consult
 • een haartransplantatie per dag, dus geen lopendeband werk
 • consult door arts
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • bijna 10 jaar ervaring

Het is een aandoening die voor veel twijfels en onzekerheid kan zorgen: kaalheid. Wij vinden het dan ook belangrijk, dat u weet dat hier iets aan te doen is. U kunt namelijk kiezen voor een haartransplantatie bij eClinic. Heeft u zelf te maken met kaalheid, uitvallende wenkbrauwen of kale plekken die zijn ontstaan door een verwonding? Voor een haartransplantatie in de regio Utrecht, De Bilt, Houten en Maarssen maakt u bij eClinic haartransplantatie een afspraak voor een gratis consult. Onze arts kan u in dit gesprek precies vertellen wat er allemaal mogelijk is en stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op.

 

Moderne kliniek voor haartransplantatie in omgeving Utrecht

eClinic is een toonaangevende kliniek op het gebied van haartransplantaties. Bij eClinic worden de behandeling namelijk enkel uitgevoerd door een arts en wij werken uitsluitend met de FUE methode. Met deze techniek kunnen wij de allerbeste resultaten op het gebied van haartransplantatie behalen. In Utrecht, De Bilt, Houten, Maarssen en omgeving is dit een belangrijke reden om voor onze professionaliteit te kiezen. Bovendien onderhouden wij een open en goed contact met onze cliënten en ontvangt u van ons duidelijke informatie over uw behandeltraject. Zo weet u altijd precies wat u kunt verwachten van ons.

Bij de FUE methode worden de haren die wij gebruiken voor de haartransplantatie één voor één geoogst. Wij verwijderen dus geen strip met hoofdhuid van uw achterhoofd en u houdt dus ook geen groot litteken over aan een haartransplantatie bij eClinic.

 

De FUE techniek kent vele voordelen

 • Geen litteken op het achterhoofd
 • Bloedverlies is veel minder
 • Veel minder pijn
 • Veel minder zwelling
 • Geen hechtingen die er later weer uitgehaald moeten worden

Bij eClinic bieden wij twee verschillende FUE technieken aan, namelijk de Standaard FUE en de Micro FUE. Het verschil hiertussen is dat de Micro FUE techniek een intensievere techniek is waarbij er met een kleinere punch (een medisch instrument) wordt gewerkt. Hierdoor kunnen wij nog nauwkeuriger werken. Uw behandeld arts kan u vertellen welke van de twee methodes het meest geschikt is voor uw situatie.

 

Plan een gratis consult in bij eClinic

Wanneer u een haartransplantatie overweegt in Utrecht en omgeving is eClinic de beste keuze. Onze moderne kliniek is gevestigd in het centrum van Laren. Wij zijn voor een haartransplantatie vanuit de regio Utrecht dus uitstekend bereikbaar. Uiteraard hebben wij de beschikking over een privé parkeergelegenheid op eigen terrein en kunt u de kliniek betreden in volledige privacy.

 

U kunt vandaag nog uw gratis consult bij ons inplannen. In dit consult maakt u kennis met uw behandelend arts. U blijft het gehele traject onder behandeling van deze arts en u krijgt dus niet te maken met allerlei verschillende mensen. Dit maakt een haartransplantatie in de regio Utrecht bij eClinic persoonlijk en professioneel

 

Bij eClinic zal men tijdens het consult kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

 

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Bij eClinic kijken we altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

 

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie komende uit de regio Utrecht?

Boek nu online een vrijblijvend consult in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Voor -en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Utrecht Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Utrecht Foto na
Gratis consult
arts 1500 behandelingen gedaan
zaterdag en zondag behandelingen mogelijk
Gehele behandeling door 1 arts