Bel Mail Gratis consult
Snel naar

Mw. drs. Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra

Mw. Drs. Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra is in 2010 afgestudeerd aan de VU te Amsterdam. Na haar studie geneeskunde is zij gaan werken bij een kliniek voor cosmetische en plastisch chirurgische behandelingen. Daar heeft zij zich voornamelijk bezig gehouden met de Dermatologie. Huidaandoeningen hebben sinds haar jeugd haar interesse gehad. Het behandelen ervan op latere leeftijd was dus ook een logische stap binnen haar carrière.

.

Later werd haar de mogelijkheid geboden zich te gaan specialiseren in haartransplantaties. Zij is daarvoor in landen als Frankrijk, Zweden en Noorwegen geweest en heeft tevens een verscheidene opleidingen in Nederland genoten.

.

Omdat zij altijd al voor zichzelf wilde beginnen heeft zij eClinic opgezet.

.

Drs. Van Mondfrans is open in haar benadering en zorgt ervoor dat men zich op zijn gemak voelt.

.

.

 

Mirjam

Ik ben Mirjam, verpleegkundige en al heel lang geleden ´toevallig´ in de haartransplantatie wereld terecht gekomen. Ik ben moeder van drie fantastische kids en heb een ontzettend lieve en leuke man.
 
Ik voel mij een gezegend mens dat kan zeggen dat ik echt van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. De combinatie van de hele dag de aandacht voor de klant, medisch-cosmetische handelingen, zelfstandig maar toch ook nauw samenwerken met mijn collega’s maakt voor mij dat dit de mooiste job is. Ik heb in de afgelopen 17 jaar bij verschillende klinieken gewerkt en daar de nodige ervaring opgedaan, ook ben ik een tijdje ZZP-er geweest, maar miste ik al snel de nauwe samenwerking met vast collega’s.

 
Zodra ik Rozemarijn ontmoette had ik gelijk een klik, fijn om een arts te treffen die qua visie zoveel raakvlakken heeft als ikzelf. Mijn andere vaste collega is Anne, met haar heb ik bij 2 andere klinieken gewerkt en dit maakt dat wij elkaar feilloos aanvoelen en aan 1 blik genoeg hebben. Kort gezegd u bent in hele goede handen bij eClinic, zodat de gezonde spanning die u wellicht ervaart op de ochtend van behandeling, als sneeuw voor de zon zal verdwijnen en u zich volledig op het gemak voelt, dat is een belangrijk doel voor mij want anders duurt de dag wel heel lang.

 
Hopelijk mag ik u snel ontmoeten in onze prachtige kliniek in Laren!

 


1.500+ haartransplantaties
Gratis consult bij arts
Gehele behandeling door medisch specialisten
40 jaar ervaring