Bel Mail Gratis consult
Snel naar

Mw. drs. Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra

Mw. Drs. Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra is in 2010 afgestudeerd aan de VU te Amsterdam. Na haar studie geneeskunde is zij gaan werken bij een kliniek voor cosmetische en plastisch chirurgische behandelingen. Daar heeft zij zich voornamelijk bezig gehouden met de Dermatologie. Huidaandoeningen hebben sinds haar jeugd haar interesse gehad. Het behandelen ervan op latere leeftijd was dus ook een logische stap binnen haar carrière.

.

Later werd haar de mogelijkheid geboden zich te gaan specialiseren in haartransplantaties. Zij is daarvoor in landen als Frankrijk, Zweden en Noorwegen geweest en heeft tevens een verscheidene opleidingen in Nederland genoten.

.

Omdat zij altijd al voor zichzelf wilde beginnen heeft zij eClinic opgezet.

.

Drs. Van Mondfrans is open in haar benadering en zorgt ervoor dat men zich op zijn gemak voelt.

.

.

Anne-Loes Ripken-de Bruin

Mijn naam is Anne-Loes Ripken-de Bruin, getrouwd en moeder van 2 zoons.

.

Na eerst de opleiding Kunst, Cultuur en Amusement te hebben afgerond ben ik vervolgens de opleiding tot Verpleegkundige gaan volgen. Ik wist inmiddels dat mijn hart bij de zorg lag. Ik ben in 4 jaar in het ziekenhuis opgeleid tot verpleegkundige. Hierbij heb ik op verschillende afdelingen gewerkt en veel ervaring op kunnen doen. Ondanks dat ik met ontzettend veel plezier mijn werk uitvoerde was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

.

Ik merkte dat ik moeite kreeg met de hoge werkdruk waardoor er steeds minder tijd was voor de patiënten. En juist die patiëntenzorg en de oprechte aandacht geven is hetgeen waar ik zoveel voldoening uit haal. Daarom leek werken in een privé kliniek voor mij de ideale oplossing en besloot ik bij eClinic te gaan werken na ruim 12 jaar ziekenhuis.

.

Het is een heel andere invulling aan mijn beroep als verpleegkundige, omdat haartransplantaties vallen onder de cosmetische zorg. Maar het assisteren van de arts, het begeleiden van onze klanten, de voorbereiding op de behandeling en het leveren van de nazorg zijn werkzaamheden die mij uiteraard bekend zijn.

.

Ik heb het als heel leuk ervaren een andere tak van sport te leren kennen en mijzelf te ontwikkelen binnen de haartransplantaties. Ik werk met ontzettend veel plezier bij eClinic waarbij ik veel voldoening haal uit de blijdschap van onze klanten, het feit dat we als team alle aandacht en tijd voor hen hebben en we in een hele goede sfeer samen werken in een kleine setting.

..

.

.

Aranka Wisse

Hallo ik ben Aranka Wisse, echtgenote en moeder van 3 kinderen.

.

Nadat ik 8 jaar heb gewerkt in het ziekenhuis als mediumcare verpleegkundige op de uitslaapkamer, toch een andere stap gezet en gekozen voor een haartransplantatie kliniek. Een hele andere tak in de zorg, maar erg leuk en gaaf om deze stap gezet te hebben.

.

Bij eClinic werk je met een kleinschalig team, waardoor het snel gezellig en sfeervol is.

.

Ik voel me erg op mijn plek in deze kliniek, het gevoel dat je de tijd hebt voor iemand en diegene op z’n gemak kan stellen, ervaar ik als super fijn.
Het werk bij eClinic is heel divers, van de behandeling zelf tot de bevoorrading bijwerken tot de administratie. Dat maakt het werk wisselend en blijft het uitdagend.

.

Ook kan ik mijn ziekenhuis ervaring goed kwijt, mocht er een cliënt onwel worden tijdens de behandeling, dan weet ik hoe te handelen.

.

.


Kliniek zeer discreet gelegen
Gratis consult
Gehele behandeling door 1 arts
12,5 jaar ervaring