Bel Mail Gratis consult
Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 • Gehele behandeling door medisch specialisten
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • Gratis consult bij arts
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • 40 jaar ervaring

Een haartransplantatie kan in Nijmegen, Wijchen, Malden, Beuningen en omgeving veel betekenen voor iedereen die te maken heeft met haaruitval en/of kaalheid. Dit kan zich uiten in allerlei verschijningsvormen, zoals een kaler wordende kruin, maar ook groter wordende inhammen, uitvallende wenkbrauwen en kale plekken die veroorzaakt zijn door verwondingen of van de geboorte af al aanwezig zijn. In vrijwel al deze gevallen is het mogelijk om het haar weer terug te laten groeien door middel van een haartransplantatie.

Natuurlijk laat u een haartransplantatie niet door de eerste de beste ‘hairtechnician’ of door niet-gekwalificeerde personen uitvoeren. Wilt u een haartransplantatie ondergaan in de regio Nijmegen, dan doet u er goed gaan om iets verder te reizen en te zieken voor eClinic. eClinic is namelijk een toonaangevende kliniek die gespecialiseerd is in haartransplantatie. U vindt ons in het centrum van Laren, waar wij uitstekend bereikbaar zijn en u uiteraard volledige privacy kunnen bieden.

eClinic helpt u verder

Bij eClinic kunnen voeren wij haartransplantaties uit. Dit zijn cosmetische behandelingen om kaal worden tegen te gaan en bestaande kaalheid te verhelpen. Het komt echter ook voor dat een haartransplantatie wordt gedaan om het gevolg van een haarziekte of huidaandoening te herstellen. Kaalheid kan verschillende oorzaken hebben.

Hieronder kunt u zien welke aandoeningen of ziekte wij kunnen behandelen:

 • Alopecia Androgenetica is de meest voorkomende vorm van kaalheid. Het wordt daarom ook wel ‘klassieke mannelijke kaalheid’ genoemd. De meeste mannen krijgen hier in meer of mindere mate mee te maken, maar ook komt het voor bij vrouwen. Kaalheid verloopt bij vrouwen vaak anders dan bij mannen. Vrouwen krijgen vaak te maken met een diffuse vorm van uitval die meestal begint bij de scheiding.
 • Alopecia Diffusa (diffuse kaalheid) kan het gevolg zijn van een ernstige ziekte die met hoge koorts of het contact met hoge doses van bepaalde medicijnen. Ook kunnen nogal wat geneesmiddelen tegen kanker kaalheid veroorzaken.
 • Tractie Alopecia ontstaat door het extreem straktrekken van de haren, bijvoorbeeld bij het ontkroezen of het invlechten van haar. Door de tractie wordt de follikel uit de hoofdhuid getild en ontstaat een verminderde doorbloeding met als gevolg een blijvend haarverlies.
 • Alopecia Areata is een haaraandoening waarbij een ontstekingsproces rondom de haarwortel de haarwortels in belemmert hun functie en dus ook in hun groei.
 • Wenkbrauwen die uitvallen.
 • Littekens die opgevuld moeten worden.
 • Een kale plek die al vanaf de geboorte aanwezig is.

Zoals u ziet, kunt u in vrijwel de meeste gevallen wel voor een haartransplantatie vanuit Nijmegen, Wijchen, Malden, Beuningen of omgeving naar ons toe komen. Alleen diabetici, mensen met epilepsie en mensen zonder haar kunnen en mogen wij helaas om medische redenen niet behandelen.

Gratis consult en persoonlijk behandelplan

Maak vandaag nog een afspraak met eClinic voor een gratis consult! Dit kunt u zelf bij ons inplannen. In dit consult maakt u kennis met uw behandelend arts. U blijft het gehele traject onder behandeling van deze arts en u krijgt dus niet te maken met allerlei verschillende mensen. Dit maakt een haartransplantatie in de regio Nijmegen bij eClinic persoonlijk en professioneel.

Bij eClinic zal men tijdens het consult kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend consult in.

Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Voor -en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Nijmegen Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Nijmegen Foto na
1.500+ haartransplantaties
Gratis consult bij arts
Gehele behandeling door medisch specialisten
40 jaar ervaring