Bel Mail Gratis consult
Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 • Gehele behandeling door medisch specialisten
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • Gratis consult bij arts
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • 40 jaar ervaring

eClinic is een moderne en toonaangevende kliniek waar u terecht kunt met problemen op het gebied van kaal worden. dit kan natuurlijk een kaal wordende kruin zijn of groter wordende inhammen, maar ook met uitvallende wenkbrauwen of kale plekken door littekens of brandwonden bent u bij eClinic op de juiste plek. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de techniek van haartransplantatie en vanuit Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel en omgeving is onze kliniek uitstekend te bereiken.

U vindt eClinic in het midden van Nederland. Wij zijn namelijk gevestigd in Laren en daardoor centraal gelegen voor al onze cliënten uit het land. Wanneer u naar ons toe komt voor een haartransplantatie in Rotterdam en omgeving, dan kunt u parkeren op onze privé parkeergelegenheid op eigen terrein. Uiteraard kunt u de kliniek betreden in volledige privacy.

Kaalheid kan verschillende oorzaken hebben

Haartransplantaties kunnen om verschillende redenen uitgevoerd worden, maar wat uw reden ook is, wij helpen u bij eClinic altijd graag verder. Veel mensen die zich bij eClinic aanmelden voor een haartransplantatie vanuit Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel of omgeving, doen dit vanwege een cosmetische reden. Zij ervaren het kaal worden als een storend probleem en willen hier iets aan laten doen. Gelukkig kan dit met een haartransplantatie.

Daarnaast is eClinic ook gespecialiseerd in het behandelen van kaalheid die het gevolg is van een huidaandoening of een haarziekte.

Hieronder geven wij aan welke gevolgen van verschillende aandoeningen wij goed kunnen behandelen:

 • Alopecia Androgenetica is de meest voorkomende vorm van kaalheid. Het wordt daarom ook wel ‘klassieke mannelijke kaalheid’ genoemd. De meeste mannen krijgen hier in meer of mindere mate mee te maken, maar ook komt het voor bij vrouwen. Kaalheid verloopt bij vrouwen vaak anders dan bij mannen. Vrouwen krijgen vaak te maken met een diffuse vorm van uitval die meestal begint bij de scheiding.
 • Alopecia Diffusa (diffuse kaalheid) kan het gevolg zijn van een ernstige ziekte die met hoge koorts of het contact met hoge doses van bepaalde medicijnen. Ook kunnen nogal wat geneesmiddelen tegen kanker kaalheid veroorzaken.
 • Tractie Alopecia ontstaat door het extreem straktrekken van de haren, bijvoorbeeld bij het ontkroezen of het invlechten van haar. Door de tractie wordt de follikel uit de hoofdhuid getild en ontstaat een verminderde doorbloeding met als gevolg een blijvend haarverlies.
 • Alopecia Areata is een haaraandoening waarbij een ontstekingsproces rondom de haarwortel die de haarwortels belemmert in hun functie en dus ook in hun groei.

Ook kunnen wij een haartransplantatie uitvoeren bij plotseling uitvallende wenkbrauwen, littekens die opgevuld moeten worden en bij kale plekken die al vanaf de geboorte aanwezig zijn.

Is een haartransplantatie ook iets voor u?

Heeft u ook last van uw kaalheid, dan bestaat er dus de mogelijkheid om hier iets aan te laten doen. Om te weten of u zelf voor een haartransplantatie in aanmerking komt, maakt u in Rotterdam vandaag nog een afspraak voor een gratis consult. Hierin maakt u kennis met de behandelende arts en ontvangt u uiteraard meer informatie de geavanceerde technieken waarmee wij een haartransplantatie uitvoeren. Naar aanleiding van een onderzoek van uw huid en haar kan vastgesteld worden of een haartransplantatie iets voor u is en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak.

Bij eClinic zal men tijdens het consult kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend consult in.

Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Voor -en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Rotterdam Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Rotterdam Foto na
1.500+ haartransplantaties
Gratis consult bij arts
Gehele behandeling door medisch specialisten
40 jaar ervaring