Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

 • gehele behandeling door arts
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • gratis consult
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • consult door arts
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • bijna 10 jaar ervaring

Het is een probleem dat veel voorkomt en waar maar al te vaak van wordt aangenomen dat er niets tegen te doen is: kaalheid. Veel mannen die kaal worden, besluiten vaak om dan maar al het haar eraf te scheren. Zonde, want kaalheid valt zeker wel te verhelpen. Namelijk met een haartransplantatie. In Alkmaar, Heiloo, Bergen, Schoorl en omgeving hebben wij dan ook al veel mensen – mannen én vrouwen – met een haartransplantatie succesvol van hun kaalheid of kale plekken af kunnen helpen.

Heeft u ook te maken met het ongewenst kaler worden, lees dan hieronder wat eClinic haartransplantatie voor u zou kunnen betekenen met een haartransplantatie. In de regio Alkmaar hebben wij al veel mensen op deze manier mogen helpen en wij hopen u binnenkort ook.

 

eClinic kan de meeste soorten kaalheid behandelen

Een haartransplantatie is een cosmetische behandeling om kaal worden tegen te gaan. Maar het komt echter ook voor dat een haartransplantatie wordt gedaan om het gevolg van een haarziekte of huidaandoening te herstellen. Kaalheid kan verschillende oorzaken hebben.

Hieronder kunt u zien welke aandoeningen of ziekte wij kunnen behandelen:

 • Alopecia Androgenetica is de meest voorkomende vorm van kaalheid. Het wordt daarom ook wel ‘klassieke mannelijke kaalheid’ genoemd. De meeste mannen krijgen hier in meer of mindere mate mee te maken, maar ook komt het voor bij vrouwen. Kaalheid verloopt bij vrouwen vaak anders dan bij mannen. Vrouwen krijgen vaak te maken met een diffuse vorm van uitval die meestal begint bij de scheiding.
 • Alopecia Diffusa (diffuse kaalheid) kan het gevolg zijn van een ernstige ziekte die met hoge koorts of het contact met hoge doses van bepaalde medicijnen. Ook kunnen nogal wat geneesmiddelen tegen kanker kaalheid veroorzaken.
 • Tractie Alopecia ontstaat door het extreem straktrekken van de haren, bijvoorbeeld bij het ontkroezen of het invlechten van haar. Door de tractie wordt de follikel uit de hoofdhuid getild en ontstaat een verminderde doorbloeding met als gevolg een blijvend haarverlies.
 • Alopecia Areata is een haaraandoening waarbij een ontstekingsproces rondom de haarwortel de haarwortels in belemmert hun functie en dus ook in hun groei.
 • Wenkbrauwen die uitvallen.
 • Littekens die opgevuld moeten worden.
 • Een kale plek die al vanaf de geboorte aanwezig is.

Zoals u ziet, kunt u in vrijwel de meeste gevallen wel voor een haartransplantatie vanuit Alkmaar, Heiloo, Bergen, Schoorl  of omgeving naar ons toe komen. Alleen diabetici, mensen met epilepsie en mensen zonder haar kunnen en mogen wij helaas niet behandelen.

Persoonlijk behandelplan voor een haartransplantatie

Natuurlijk is het zo, dat ieder mens anders is. Dit is dan ook zeker van invloed op de haartransplantatie. Voor iedere haartransplantatie maakt de behandelend arts een persoonlijk behandelplan. Deze is helemaal toegespitst op uw situatie en op uw huid en haar. Dit persoonlijk behandelplan wordt opgesteld in het gratis intakegesprek dat altijd eerst bij eClinic plaatsvindt. Hierin wordt vastgesteld wat de oorzaak is van uw kaalheid en wordt uw huid en haar onderzocht. Uiteraard legt de behandelend arts duidelijk aan u uit wat de mogelijkheden zijn in uw situatie.

U kunt vandaag nog zelf een afsprak maken voor dit gratis intakegesprek voor een haartransplantatie. In Alkmaar en omgeving kunt u namelijk heel gemakkelijk gebruik maken van de online afsprakentool. U kunt zelfs uw afspraak in de avonduren of in het weekend inplannen, zodat er altijd wel een tijdstip is waarop het u uitkomt.

Bij eClinic zal men tijdens het intakegesprek kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

 

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

 

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend intake gesprek in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.

 


Voor- en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Alkmaar Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Alkmaar Foto na