Bel Mail Gratis consult
Snel naar

eClinic wenkbrauwtransplantatie kliniek

“Jarenlang heb ik dunne, bijna afwezige wenkbrauwen gehad. Vanaf mijn pubertijd, werd ik me hier heel erg bewust van. Op latere leeftijd ben ik er alles aan gaan doen om mijn dunne wenkbrauwen voller te laten lijken. Gewone make-up, permanente make-up, hairstrokes, tatoeage, wat een geld heb ik hier al in gestoken de afgelopen jaren! eClinic heeft er niet alleen voor gezorgd dat de tatoeages niet meer zichtbaar zijn, maar ook dat de vorm van de wenkbrauw veel mooier is geworden. Dus naar eClinic voor een wenkbrauwtransplantatie: Ik krijg zo veel complimenten! Had ik dit maar jaren eerder gedaan”

Steeds vaker worden in onze kliniek de haartransplantaties van de wenkbrauwen uitgevoerd.

Vroeger werd de behandeling vaak ingezet bij een litteken, maar nu zien we het meer als een cosmetische behandeling na bijvoorbeeld te veel epileren of wanneer permanente make-up niet juist is aangebracht.

Specialistische behandeling: wenkbrauwen

Een wenkbrauwtransplantatie is een zeer specialistische behandeling op het gebied van haartransplantaties, eClinic is de keus voor u die deze behandeling aanbied.

Dus heeft u een litteken, teveel geëpileerd?

Erg vervelend, maar u kunt hier iets aan doen.

Veel mensen willen mooi verzorgde wenkbrauwen. Sommigen willen wenkbrauwen die getatoeëerd zijn, maar de tatoeage moet vaak worden bijgewerkt.
Soms hebben mensen geen wenkbrauwen door een aandoening. Daar is nu wat aan te doen.

Haartransplantatie van de wenkbrauwen is een zeer mooie en verfijnde behandeling om vollere wenkbrauwen te krijgen.

  • Heb jij wenkbrauwen die deels weg zijn?
  • Zit er een storend litteken in je wenkbrauw?
  • Of wil je gewoon vollere wenkbrauw?

Met een wenkbrauwtransplantatie kan je deze zaken aanpakken.

Vandaag de dag hangt er geen taboe meer rond een bezoekje aan een haartransplantatiekliniek en kunnen we kale plekken vrij gemakkelijk behandelen.
Geen dagen in het ziekenhuis, geen bedrust van een week. Gewoon weer naar huis en daar ontspannen bijkomen van je behandeling.

Bij eClinic worden de behandelingen uitsluitend uitgevoerd door medisch specialisten en u beschikt tijdens de behandeldag over een privéruimte.

Procedure van een wenkbrauwtransplantatie

De haren voor de wenkbrauwen worden weggenomen van het achterhoofd middels de FUE methode. Een klein deel van het achterhoofd wordt hiervoor verdoofd. Dit voelt een beetje zoals de prikjes bij de tandarts. Bij de FUE methode verwijderen wij haarzakjes inclusief gezonde haren met een klein ponsje en plaatsen zo’n zogenaamde “graft” elders weer in de hoofdhuid. Deze methode is bijna pijnloos, veroorzaakt vrijwel geen bloedverlies of zwelling en laat geen lange littekens achter.

Na een paar uur (afhankelijk van de grootte van de te behandelen plek) mag u weer naar huis. En tussen de middag krijgt u van ons natuurlijk een heerlijke lunch aangeboden.

eClinic haartransplantaties biedt twee FUE technieken aan

De Standaard FUE en de Micro FUE.

Bij de Standaard FUE wordt een klein ponsje gebruikt en worden stukjes: grafts van 1-5 haren weer teruggeplaatst.

Bij de Micro FUE, soms ook wel de stamcel FUE genoemd, worden grafts van 1-3 haren verplaatst. Met deze techniek kan je de dichtheid in een specifieke plek sterk verhogen en je kan meerdere haartransplantaties ondergaan.

Tevens hebben sommige mensen bij de Standaard techniek kans op het ontwikkelen van witte plekjes, die bij de Micro techniek niet aanwezig is.

Tijdens het gratis consult

Voordat een transplantatie kan plaatsvinden, is het van groot belang dat de huid wordt onderzocht door onze arts. Dit gebeurt tijdens een gratis consult bij eClinic. Dit is nodig om te bepalen of het dunner worden van de wenkbrauw is veroorzaakt door een huidziekte of inderdaad door epileren of een litteken. Bepaalde huidziekten kunnen namelijk ook verlies van haren in de wenkbrauw veroorzaken.

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend consult in.
Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 

035-6315295 of info@eclinic.nl.

eClinic staat voor een open contact met cliënten en informeert u op een duidelijke manier over de behandeling.


Voor -en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Wenkbrauwtransplantatie Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Wenkbrauwtransplantatie Foto na
eClinic Haartransplantaties | Wenkbrauwtransplantatie Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Wenkbrauwtransplantatie Foto na
eClinic Haartransplantaties | Wenkbrauwtransplantatie Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Wenkbrauwtransplantatie Foto na
1.500+ haartransplantaties
Gratis consult bij arts
Gehele behandeling door medisch specialisten
40 jaar ervaring