Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

  • gehele behandeling door arts
  • kliniek zeer discreet gelegen
  • gratis consult
  • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
  • consult door arts
  • 24/7 bereikbaar na de behandeling
  • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
  • bijna 10 jaar ervaring

Kaal worden is voor veel mensen vervelend, maar gelukkig bestaat er hier een oplossing voor. U kunt namelijk kiezen voor een haartransplantatie. Vanuit Almere, Muiderberg, Muiden, Zeewolde en omgeving bent u bovendien binnen korte tijd in het centrum van Laren, waar u eClinic vindt. eClinic is een moderne techniek voor haartransplantatie waar u terecht kunt met een kaal wordende kruin en groter wordende inhammen, maar ook met problemen met uw wenkbrauwen of kale plekken door littekens of brandwonden. Dankzij onze persoonlijke aanpak, onze grote medische expertise en de geavanceerde technieken die wij gebruiken, bent u bij eClinic voor een haartransplantatie in de regio Almere op de juiste plek.

Veelvoorkomende oorzaken van kaalheid

Kaalheid kan door meerdere factoren veroorzaakt worden. In veel gevallen is het een erfelijke kwestie. In medische termen wordt dit alopecia androgenetica genoemd, oftewel ‘klassieke mannelijke kaalheid’. De meeste mannen krijgen hier in meer of mindere mate last van, maar er zijn zeker ook vrouwen die te maken krijgen met deze vorm van kaalheid. De meeste cliënten die bij eClinic voor een haartransplantatie komen vanuit Almere en omgeving, hebben met haaruitval te maken. Gelukkig kunnen wij deze vorm van kaalheid uitstekend behandelen.

Een andere vorm van kaalheid is ‘diffuse kaalheid’ (alopecia diffusa). Dit kan het gevolg zijn van een ernstige ziekte met hoge koorts of van de blootstelling aan hoge doses van bepaalde medicijnen. Vooral geneesmiddelen tegen kanker staan erom bekend dat zij kaalheid kunnen veroorzaken.

Bij de haaraandoening alopecia areata belemmert een ontsteking rondom de haarwortels deze in hun functie en dus in hun groei.

Kaalheid kan ook door menselijk handelen veroorzaakt worden. De vorm van kaalheid die wij tractie alopecia noemen, ontstaat door het extreem straktrekken van de haren, bijvoorbeeld bij het ontkroezen of het invlechten van haar. Door de tractie wordt de follikel uit de hoofdhuid getild en ontstaat een verminderde doorbloeding met als gevolg een blijvend haarverlies.

Wij kunnen ook u helpen met een haartransplantatie

Er zijn echter nog veel meer situaties waarin u kunt kiezen voor een haartransplantatie. In Almere, Muiderberg, Muiden, Zeewolde en omgeving hebben wij bijvoorbeeld al veel mensen succesvol geholpen die te maken hadden met uitvallende wenkbrauwen. Ook littekens op de hoofdhuid die ontstaan zijn door een verwonding of verbranding kunnen wij weer mooi maken met een haartransplantatie, net als kale plekken die al vanaf de geboorte aanwezig zijn.

Heeft u te maken met kaalheid, kale plekken, uitvallende wenkbrauwen of littekens waarop de haargroei verdwenen is? De kans is groot dat eClinic ook u kan helpen met een haartransplantatie. Maak vandaag nog in Almere of omgeving een afspraak voor een gratis intakegesprek in onze moderne kliniek. De arts kan u hierin precies vertellen wat wij voor u kunnen betekenen en zelf meteen een persoonlijk behandelplan voor u opstellen. Zo weet u meteen dat er ook voor uw situatie een oplossing is.

 

Bij eClinic zal men tijdens het intakegesprek kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

 

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

 

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend intake gesprek in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Voor- en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Almere Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Almere Foto na