Bel Mail Gratis consult
Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

 • gehele behandeling door arts
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • gratis consult
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • consult door arts
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • bijna 10 jaar ervaring

eClinic biedt een oplossing aan iedereen die te maken heeft met kaalheid. eClinic is namelijk een toonaangevende kliniek op het gebied van haartransplantatie. In Amersfoort, Hoevelaken, Achterberg en Leusden vinden wij het dan ook erg belangrijk, dat men weet wat wij kunnen betekenen voor mensen die last hebben van kaalheid. Bij ons kunt u namelijk terecht met een kaal wordende kruin en groter wordende inhammen, maar ook met problemen met uw wenkbrauwen of kale plekken door littekens of brandwonden. Voor een haartransplantatie komt u vanuit Amersfoort en omgeving naar eClinic.

FUE methode biedt het beste resultaat

Al het medische personeel van eClinic is gespecialiseerd in haartransplantaties, waardoor u ervan verzekerd bent, dat u bij ons in goede handen bent. Komt u voor een haartransplantatie vanuit Amersfoort, Hoevelaken, Achterberg, Leusden of elders uit de regio, dan kunt u erop vertrouwen dat u bij ons een compleet en duidelijk behandeltraject ingaat.

Wij behandelen onze cliënten uitsluitend middels de FUE methode, waarbij er twee technieken mogelijk zijn: Standaard FUE en Micro FUE. FUE staat voor Follicular Unit Extraction en dit betekent dat de haren één voor één worden geoogst. De Micro FUE techniek is een intensievere methode waarbij er met een kleinere punch (het medische instrument dat wij gebruiken bij een haartransplantatie) wordt gewerkt. Hiermee kunnen wij nog preciezer werken, maar er zijn wel meerdere behandelingen voor nodig. Welke van de twee technieken het meest geschikt is voor u, kunnen wij in het eerste consult vaststellen wanneer u voor een haartransplantatie vanuit Amersfoort of omgeving naar onze kliniek komt.

De oorzaken van kaalheid

Haartransplantaties kunnen om verschillende redenen uitgevoerd worden. De meest voorkomende reden is cosmetisch – hierbij voeren wij een haartransplantatie uit om kaal worden tegen te gaan. eClinic is echter ook gespecialiseerd in het behandelen van mensen die ervoor kiezen een haartransplantatie te laten doen om het gevolg van een huidaandoening of een haarziekte te herstellen.

 

Hieronder geven wij aan welke gevolgen van verschillende aandoeningen wij goed kunnen behandelen

 • Alopecia Androgenetica – de meest voorkomende vorm van kaalheid. Veel mannen krijgen hier in meer of mindere mate mee te maken, maar het komt ook voor bij vrouwen.
 • Alopecia Diffusa – diffuse kaalheid. Dit kan het gevolg zijn van een ernstige ziekte die met hoge koorts gepaard gaat of het contact met hoge doses van bepaalde medicijnen. Ook kunnen veel geneesmiddelen tegen kanker kaalheid veroorzaken.
 • Tractie Alopecia – kaalheid die ontstaat door het extreem straktrekken van de haren, bijvoorbeeld bij het ontkroezen of het invlechten van haar. Door de tractie wordt de follikel uit de hoofdhuid getild en ontstaat een verminderde doorbloeding met als gevolg een blijvend haarverlies.
 • Alopecia Areata – een haaraandoening waarbij een ontstekingsproces rondom de haarwortel zorgt voor een belemmering van de functie van de haarwortel. Ook worden de haarwortels beperkt in hun groei.

Ook kunnen wij een haartransplantatie uitvoeren bij plotseling uitvallende wenkbrauwen, littekens die opgevuld moeten worden en bij kale plekken die al vanaf de geboorte aanwezig zijn.

Wilt u weten of een haartransplantatie ook voor u mogelijk is? In Amersfoort en omgeving maakt u vandaag nog een afspraak voor een gratis consult. Plan nu zelf uw gratis consult in en wij kijken uit naar uw komst naar eClinic.

 

Bij eClinic zal men tijdens het consult kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

 

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

 

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend consult in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Voor -en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Amersfoort Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Amersfoort Foto na
Gratis consult
arts 1500 behandelingen gedaan
zaterdag en zondag behandelingen mogelijk
Gehele behandeling door arts