Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

 • gehele behandeling door arts
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • gratis consult
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • consult door arts
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • bijna 10 jaar ervaring

Voor veel mensen heeft een haartransplantatie in Apeldoorn, Twello, Zutphen, Garderen en omgeving een eind gemaakt aan haaruitval. Met een haartransplantatie kan kaalheid, waaronder ook het uitvallen van de wenkbrauwen en kale plekken die door verwondingen zijn ontstaan, namelijk effectief behandeld worden. Is dit een probleem dat ook een rol speelt in uw leven? Dan is het goed om te weten dat u hiervoor terecht kunt bij eClinic.

eClinic is een moderne kliniek voor haartransplantatie die vanuit Apeldoorn en omgeving goed bereikbaar is. eClinic is namelijk gevestigd in Laren, dat dankzij de centrale ligging in midden Nederland voor iedereen goed bereikbaar is. Uiteraard kunt u onze kliniek in volledige privacy betreden en beschikken wij over een privé parkeerplaats op ons eigen terrein. Wilt u weten wat onze persoonlijke aanpak precies inhoudt? Hieronder geven wij u graag een korte samenvatting.

Een haartransplantatie kan al binnen een dag

Veel mensen, zowel mannen als vrouwen, hebben te maken met kaalheid en ervaren dit als een probleem. Niemand vindt het immers prettig om zijn of haar haren te verliezen. Gelukkig is dit tegenwoordig relatief eenvoudig te verhelpen wanneer u kiest voor een haartransplantatie. In de regio Apeldoorn heeft eClinic dan ook al veel mensen hiermee kunnen helpen.

Dankzij onze moderne technieken en geavanceerde apparatuur duurt een haartransplantatie slechts enkele uren tot een dag en kunt u daarna weer zonder problemen naar huis om bij te komen van de behandeling. En doordat wij zo nauwgezet kunnen werken, zult u nagenoeg geen pijn van de haartransplantatie ervaren.

eClinic behandelt namelijk uitsluitend mensen middels de FUE methode. FUE staat voor Follicular Unit Extraction en dit betekent, dat de haren één voor één worden geoogst. Hierdoor is het niet meer nodig om, zoals bij de FUT techniek, een gehele strip uit de hoofdhuid te snijden. Bij een haartransplantatie door eClinic ontstaat er dus geen groot litteken achter op het hoofd!

Voordelen van FUE ten opzichte van FUT:

 • Geen litteken op het achterhoofd
 • Bloedverlies is veel minder
 • Veel minder pijn
 • Veel minder zwelling
 • Geen hechtingen die er later weer uitgehaald moeten worden

Ontvang gerichte informatie in een gratis intakegesprek

Wij kunnen u natuurlijk nog veel meer informatie geven in een gratis intakegesprek. Hierbij is het voor ons uiteraard mogelijk om de informatie aan u op maat te leveren, toegespitst op uw persoonlijke situatie. Voor een gratis intakegesprek over een haartransplantatie kunt u zich in Apeldoorn, Twello, Zutphen, Garderen en omgeving vandaag nog aanmelden.

Via onze online agenda kunt u precies zien wanneer de behandelend arts beschikbaar is voor dit eerste gesprek. Bovendien is het ook mogelijk om een afspraak in de avonduren of in het weekend te maken. U beslist dus zelf wanneer u bij ons langskomt en door de vele afspraakmogelijkheden, is er ongetwijfeld een moment dat het u ook uitkomt.

 

Bij eClinic zal men tijdens het intakegesprek kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

 

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

 

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend intake gesprek in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Voor- en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Apeldoorn Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Apeldoorn Foto na