Bel Mail Gratis consult
Snel naar

Voor -en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Arnhem Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Arnhem Foto na

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

  • gehele behandeling door arts
  • kliniek zeer discreet gelegen
  • gratis consult
  • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
  • consult door arts
  • 24/7 bereikbaar na de behandeling
  • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
  • bijna 10 jaar ervaring

Overweegt u om een haartransplantatie in de regio Arnhem, Oosterbeek, Huissen en Velp uit te laten voeren? Dan is het goed om te weten, dat één van Nederlands beste klinieken hiervoor op een centrale locatie in Midden-Nederland te vinden is. In het centrum van Laren is namelijk eClinic gevestigd – een moderne en toonaangevende kliniek op het gebied van haartransplantatie. Vanuit Arnhem en omgeving zijn wij uitstekend bereikbaar en u weet zeker dat u de ingreep toevertrouwt aan de beste medische specialisten voor haartransplantatie. Dus waarom zou u vertrouwen op een andere partij als u ook bij eClinic terecht kunt?

Wij zien namelijk nog maar al te vaak de pijnlijke en lelijke resultaten van haartransplantaties die door beunhazen zijn uitgevoerd. ‘Hairtechnicians’ noemen ze zich, deze niet-gecertificeerde personen die geen medische opleiding hebben genoten, maar wel een mooie (en vaak goedkope) haartransplantatie beloven. Laat u hierdoor dus niet misleiden, maar kom voor een professionele haartransplantatie vanuit Arnhem, Oosterbeek, Huissen, Velp of omgeving naar eClinic.

 

Geavanceerde technieken voor het beste resultaat

Al het medische personeel van eClinic is gespecialiseerd in haartransplantaties. Dit geeft u de zekerheid, dat u bij ons in goede handen bent. Komt u voor een haartransplantatie vanuit de regio Arnhem naar ons toe, dan kunt u erop vertrouwen dat u bij ons een compleet en duidelijk behandeltraject ingaat.

Wij behandelen onze cliënten uitsluitend middels de FUE methode, waarbij er twee technieken mogelijk zijn: Standaard FUE en Micro FUE. FUE staat voor Follicular Unit Extraction en dit betekent dat de haren één voor één worden geoogst. De Micro FUE techniek is een intensievere methode waarbij er met een kleinere punch (het medische instrument dat wij gebruiken bij een haartransplantatie) wordt gewerkt. Hiermee kunnen wij nog preciezer werken, maar er zijn wel meerdere behandelingen voor nodig. Welke van de twee technieken het meest geschikt is voor uw probleem, kunnen wij in het eerste consult vaststellen.

Start met een gratis consult

In dit consult maakt u kennis met uw behandeld arts. Hierbij wordt ook door middel van een medische vragenlijst en door een onderzoek van uw huid en haar vastgesteld waardoor uw kaalheid wordt veroorzaakt. Gelukkig kunnen wij bij heel veel verschillende soorten kaalheid een succesvolle haartransplantatie uitvoeren, zoals kaalheid die veroorzaakt is door erfelijke factoren, maar ook bij kale plekken die zijn ontstaan door verwondingen of juist al vanaf de geboorte aanwezig zijn. Wij kunnen zelfs een haartransplantatie uitvoeren op de wenkbrauwen wanneer deze uitvallen of uit zijn gevallen.

Een consult bij eClinic is altijd gratis en u kunt deze zelf inplannen via de website. Het is de beste manier om te starten met uw haartransplantatie. Omdat u vanuit Arnhem en omgeving natuurlijk wat verder moet reizen naar onze kliniek bestaat er zelfs de mogelijkheid om het consult in de avonduren of in het weekend in te plannen. Wij passen onze agenda aan op die van u.

Bij eClinic zal men tijdens het consult kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

 

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

 

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend consult in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Gratis consult
arts 1500 behandelingen gedaan
zaterdag en zondag behandelingen mogelijk
Gehele behandeling door arts