Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

 • gehele behandeling door arts
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • gratis consult
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • consult door arts
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • bijna 10 jaar ervaring

Kaal worden is voor veel mensen een vervelend gegeven, maar gelukkig bestaat er hier een oplossing voor. U kunt namelijk kiezen voor een haartransplantatie. Vanuit Baarn, Zeldert, Eembrugge, Hees en omgeving bent u bovendien binnen korte tijd in het centrum van Laren, waar eClinic gevestigd is.

eClinic is een toonaangevende kliniek voor haartransplantatie. Bij ons kunt u terecht met een kaal wordende kruin en groter wordende inhammen, maar ook met problemen met uw wenkbrauwen of kale plekken door littekens of brandwonden. Dankzij onze persoonlijke aanpak, onze grote medische expertise en de geavanceerde technieken die wij gebruiken, bent u bij eClinic voor een haartransplantatie in de regio Baarn op de juiste plek.

De modernste technieken voor de beste resultaten

Bij eClinic weet u zeker dat een haartransplantatie met de grootste zorg en met behulp van de modernste technieken wordt uitgevoerd. De behandelingen worden namelijk enkel uitgevoerd door een arts en wij werken uitsluitend met de FUE methode. Met deze techniek kunnen wij de allerbeste resultaten op het gebied van haartransplantatie behalen. In Baarn, Zeldert, Eembrugge, Hees en omgeving is dit een belangrijke reden om voor onze professionaliteit te kiezen.

Een andere belangrijk kenmerk van eClinic is bovendien, dat wij altijd een en goed contact met en een open communicatie naar onze cliënten toe onderhouden. U ontvangt van ons duidelijke informatie over uw behandeltraject. Zo weet u altijd precies wat u kunt verwachten wanneer u voor een haartransplantatie in Baarn en omgeving voor eClinic kiest.

De vele voordelen van de FUE methode

eClinic werkt met de FUE methode. FUE staat voor Follicular Unit Extraction. Bij de FUE methode worden de haren die wij gebruiken voor de haartransplantatie één voor één geoogst. Wij verwijderen dus geen strip met hoofdhuid van uw achterhoofd en u houdt dus ook geen groot litteken over aan een haartransplantatie bij eClinic.

De FUE techniek heeft dan ook vele voordelen:

 • Geen litteken op het achterhoofd
 • Bloedverlies is veel minder
 • Veel minder pijn
 • Veel minder zwelling
 • Geen hechtingen die er later weer uitgehaald moeten worden

Bij eClinic bieden wij twee verschillende FUE technieken aan, namelijk de Standaard FUE en de Micro FUE. Het verschil hiertussen is dat de Micro FUE techniek een intensievere techniek is waarbij er met een kleinere punch (een medisch instrument) wordt gewerkt. Hierdoor kunnen wij nog nauwkeuriger werken. Uw behandeld arts kan u vertellen welke van de twee methodes het meest geschikt is.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een gratis intakegesprek bij eClinic. In dit gesprek maakt u kennis met uw behandeld arts en uiteraard wordt ingegaan op uw klachten. Kiest u voor een haartransplantatie in onze moderne kliniek, dan stellen wij een persoonlijk behandelplan voor u op.

 

Bij eClinic zal men tijdens het intakegesprek kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

 

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

 

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend intake gesprek in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Voor- en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Baarn Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Baarn Foto na