Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

 • gehele behandeling door arts
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • gratis consult
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • consult door arts
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • bijna 10 jaar ervaring

Wist u dat kaalheid het gevolg van verschillende problemen kan zijn? Zo kan kaalheid veroorzaakt worden door erfelijke factoren, maar ook haarziektes, huidaandoeningen of verwondingen kunnen ten grondslag liggen aan kale plekken en haaruitval. Gelukkig zijn veel van deze problemen op te lossen met een professioneel uitgevoerde haartransplantatie. in Barneveld, Renswoude, Kootwijkerbroek, Voorthuizen en omgeving is het dan ook goed om te weten, dat er een moderne kliniek hiervoor gevestigd is in het centrum van Laren. Hier vindt u namelijk eClinic, dé medische specialist op het gebied van haartransplantaties.

Kies enkel voor een erkende kliniek

Een haartransplantatie is immers niet iets wat u zo maar door iedereen uit wil laten voeren. Het is een gespecialiseerde ingreep waarvoor niet alleen veel medische kennis en kunde nodig is, maar uiteraard ook de meest geavanceerde apparatuur. Uiteraard kan eClinic u dit bieden, waardoor wij de aangewezen kliniek zijn om voor een haartransplantatie vanuit Barneveld en omgeving te bezoeken.

Kiest u voor een haartransplantatie, zorg er dan altijd voor dat u dit laat uitvoeren door een erkende, gespecialiseerde instelling zoals eClinic. Wij zijn aangesloten bij ISHRS, de International Society Of Hair Restoration Surgery. In onze kliniek zijn wij helaas nog veel gevallen van mensen die een haartransplantatie in Barneveld, Renswoude, Kootwijkerbroek of Voorthuizen door zogenaamde hairtechnicians of andere niet-gecertificeerde personen hebben laten uitvoeren. Dit loopt vrijwel altijd uit op teleurstellingen. Pak uw haartransplantatie dan ook goed aan en kies voor eClinic.

De FUE methode van eClinic

eClinic is niet voor niets een toonaangevende kliniek op het gebied van haartransplantaties. Onze behandeling worden namelijk enkel uitgevoerd door een arts en wij werken uitsluitend met de FUE methode. Met deze techniek kunnen wij de allerbeste resultaten op het gebied van haartransplantatie behalen. In de regio Barneveld is dit voor veel mensen dan ook een belangrijke reden om voor onze professionaliteit te kiezen.

Bij de FUE methode worden de haren die wij gebruiken voor de haartransplantatie één voor één geoogst. Wij verwijderen dus geen strip met hoofdhuid van uw achterhoofd en u houdt dus ook geen groot litteken over aan een haartransplantatie bij eClinic.

De FUE techniek kent dan ook vele voordelen:

 • Geen litteken op het achterhoofd
 • Bloedverlies is veel minder
 • Veel minder pijn
 • Veel minder zwelling
 • Geen hechtingen die er later weer uitgehaald moeten worden

Bij eClinic bieden wij twee verschillende FUE technieken aan, namelijk de Standaard FUE en de Micro FUE. Het verschil hiertussen is dat de Micro FUE techniek een intensievere techniek is waarbij er met een kleinere punch (een medisch instrument) wordt gewerkt. Hierdoor kunnen wij nog nauwkeuriger werken.

Onze arts kan u vertellen welke van de twee methodes het meest geschikt is voor uw situatie. Maak hiervoor vandaag nog een afspraak voor een gratis intakegesprek, zodat wij ook u binnenkort van uw kaalheid af kunnen helpen.

Bij eClinic zal men tijdens het intakegesprek kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

 

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

 

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend intake gesprek in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Voor- en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Barneveld Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Barneveld Foto na