Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

 • gehele behandeling door arts
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • gratis consult
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • consult door arts
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • bijna 10 jaar ervaring

Heeft u te maken met kaalheid? Laat wondermiddeltjes zoals shampoos, crèmes en maskers voor uw haar dan links liggen, maar kies voor een haartransplantatie. Een haartransplantatie is namelijk de enige manier om kaalheid te verhelpen. Bij eClinic zijn wij dan ook van mening, dat een haartransplantatie voor iedereen in de regio Bilthoven, Maartensdijk, Bosch en Duin en Soesterberg mogelijk moet zijn. Kaalheid kan immers een grote impact hebben op iemands leven. Is dit voor u ook het geval, dan vertellen wij u graag meer over onze moderne kliniek

Bij eClinic kan iedereen die hinder ondervindt van kaalheid, maar ook van uitvallende wenkbrauwen en kale plekken die zijn ontstaan door een verwonding, terecht voor een haartransplantatie. U wordt hierbij uiteraard uitstekend begeleid door uw behandelend arts. Zo is er eerst altijd een gratis intakegesprek waarin er gekeken wordt waardoor uw kaalheid wordt veroorzaakt. Dit helpt ons bij het opstellen van een passend behandelplan.

Wat is de oorzaak van kaalheid?

Hoewel vaak gedacht wordt dat kaalheid te maken heeft met het ouder worden, kan haaruitval verschillende oorzaken hebben. De gevolgen van de volgende aandoeningen kunnen wij bijvoorbeeld goed behandelen:

 • Alopecia Androgenetica – de meest voorkomende vorm van kaalheid. Veel mannen krijgen hier in meer of mindere mate mee te maken, maar het komt ook voor bij vrouwen.
 • Alopecia Diffusa – diffuse kaalheid. Dit kan het gevolg zijn van een ernstige ziekte die met hoge koorts gepaard gaat of het contact met hoge doses van bepaalde medicijnen. Ook kunnen veel geneesmiddelen tegen kanker kaalheid veroorzaken.
 • Tractie Alopecia – kaalheid die ontstaat door het extreem straktrekken van de haren, bijvoorbeeld bij het ontkroezen of het invlechten van haar. Door de tractie wordt de follikel uit de hoofdhuid getild en ontstaat een verminderde doorbloeding met als gevolg een blijvend haarverlies.
 • Alopecia Areata – een haaraandoening waarbij een ontstekingsproces rondom de haarwortel zorgt voor een belemmering van de functie van de haarwortel. Ook worden de haarwortels beperkt in hun groei.

Bovendien kunt u ook met de volgende problemen voor een haartransplantatie vanuit Bilthoven, Maartensdijk, Bosch en Duin en Soesterberg bij ons terecht:

 • Wenkbrauwen die ineens uitvallen
 • Littekens die opgevuld moeten worden
 • Een kale plek die er al vanaf de geboorte zit

Een op maat gemaakt behandelplan

eClinic is één van de beste klinieken voor een haartransplantatie. In de regio Bilthoven staan wij dan ook bekend om onze medische deskundigheid en om onze professionele aanpak. Zo maakt de behandelende arts altijd een persoonlijk behandelplan. Deze is helemaal toegespitst op uw situatie en op uw huid en haar. Dit persoonlijk behandelplan wordt opgesteld in het gratis intakegesprek dat altijd eerst bij eClinic plaatsvindt. Hierin wordt vastgesteld wat de oorzaak is van uw kaalheid en wordt uw huid en haar onderzocht. Uiteraard legt de behandelend arts duidelijk aan u uit wat de mogelijkheden zijn in uw situatie.

U kunt vandaag nog zelf een afspraak maken voor dit gratis intakegesprek voor een haartransplantatie. In Bilthoven en omgeving kunt u namelijk gebruik maken van de online afsprakentool. U kunt zelfs uw afspraak in de avonduren of in het weekend inplannen, zodat er altijd wel een tijdstip is waarop het u uitkomt.

Bij eClinic zal men tijdens het intakegesprek kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

 

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

 

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend intake gesprek in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Voor- en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Bilthoven Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Bilthoven Foto na