Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

 • gehele behandeling door arts
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • gratis consult
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • consult door arts
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • bijna 10 jaar ervaring

Ondanks alle mooie beloftes van wondermiddeltjes als lotions, shampoos en maskers, is een haartransplantatie eigenlijk de enige manier om kaalheid effectief te verhelpen. Met een haartransplantatie wordt namelijk de volledige haar in zijn geheel ‘geoogst’ en weer teruggezet in het te behandelende gebied. Hier zal de haar vervolgens verder groeien. Dat dit een zeer specialistisch werk is, staat uiteraard buiten twijfel. Voor een haartransplantatie in Blaricum, Laren, Eemnes, Huizen en omgeving gaat u dan ook naar eClinic.

eClinic is gevestigd in het centrum van Laren. Hierdoor zijn wij uitstekend bereikbaar voor onze cliënten uit het hele land zonder dat wij daarmee hoeven in te leveren op de privacy die veel mensen zo belangrijk vinden. U kunt onze moderne kliniek in alle privacy bezoeken en u kunt gebruik maken van onze ruime parkeergelegenheid. Zo blijft een haartransplantatie in Blaricum en omgeving voor u een persoonlijke aangelegenheid.

De verschillende oorzaken van kaalheid

Haartransplantaties kunnen om verschillende redenen uitgevoerd worden. De meeste mensen die zich bij ons aanmelden voor een haartransplantatie vanuit Blaricum, Laren, Eemnes, Huizen of omgeving, doen dit vanwege een cosmetische reden. Zij ervaren het kaal worden als een storend probleem en willen hier iets aan laten doen. Gelukkig kan dit met een haartransplantatie.

Daarnaast is eClinic ook gespecialiseerd in het behandelen van kaalheid die het gevolg is van een huidaandoening of een haarziekte.

Hieronder geven wij aan welke gevolgen van verschillende aandoeningen wij goed kunnen behandelen:

 • Alopecia Androgenetica – de meest voorkomende vorm van kaalheid. Veel mannen krijgen hier in meer of mindere mate mee te maken, maar het komt ook voor bij vrouwen.
 • Alopecia Diffusa – diffuse kaalheid. Dit kan het gevolg zijn van een ernstige ziekte die met hoge koorts gepaard gaat of het contact met hoge doses van bepaalde medicijnen. Ook kunnen veel geneesmiddelen tegen kanker kaalheid veroorzaken.
 • Tractie Alopecia – kaalheid die ontstaat door het extreem straktrekken van de haren, bijvoorbeeld bij het ontkroezen of het invlechten van haar. Door de tractie wordt de follikel uit de hoofdhuid getild en ontstaat een verminderde doorbloeding met als gevolg een blijvend haarverlies.
 • Alopecia Areata – een haaraandoening waarbij een ontstekingsproces rondom de haarwortel zorgt voor een belemmering van de functie van de haarwortel. Ook worden de haarwortels beperkt in hun groei.

Ook kunnen wij een haartransplantatie uitvoeren bij plotseling uitvallende wenkbrauwen, littekens die opgevuld moeten worden en bij kale plekken die al vanaf de geboorte aanwezig zijn.

Start met een gratis intakegesprek

Wanneer u een haartransplantatie overweegt in Blaricum en omgeving is eClinic de beste keuze. U kunt vandaag nog uw gratis intakegesprek bij ons inplannen. In dit intakegesprek maakt u kennis met uw behandelende arts. U blijft het gehele traject onder behandeling van deze arts en u krijgt dus niet te maken met allerlei verschillende mensen. Dit maakt een haartransplantatie in de regio Blaricum bij eClinic persoonlijk en professioneel.

Bij eClinic zal men tijdens het intakegesprek kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

 

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

 

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend intake gesprek in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Voor- en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Blaricum Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Blaricum Foto na