Bel Mail Gratis consult
Snel naar

Voor -en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Den Bosch Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Den Bosch Foto na

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

 • gehele behandeling door arts
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • gratis consult
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • consult door arts
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • bijna 10 jaar ervaring

Kaal worden vormt voor veel mensen een groot probleem. Heeft u er bovendien wel eens bij stilgestaan, dat kaalheid niet alleen veroorzaakt kan worden door erfelijke factoren, maar ook door een verwonding of door brandwonden. Hierdoor kunnen er kale plekken ontstaan. Heeft u hier last van, dan bestaat er de mogelijkheid van een haartransplantatie. In Den Bosch, Rosmalen, Oisterwijk, Veghel en omgeving is het dan ook goed om te weten, dat u de oplossing voor deze problemen vindt bij eClinic.

eClinic is een moderne kliniek voor haartransplantatie. U vindt eClinic centraal gelegen in Nederland, namelijk midden in het centrum van Laren, waardoor wij voor cliënten uit het hele land goed bereikbaar zijn. Wij hebben dan ook met een haartransplantatie al veel cliënten uit Den Bosch en omgeving kunnen helpen. Bent u de volgende die wij met succes kunnen helpen? Lees dan snel verder, zodat u alles te weten komt over de unieke aanpak van eClinic.

De FUE methode van eClinic

Wat ons onderscheidt van andere klinieken voor haartransplantatie, zijn onze persoonlijke aanpak en onze revolutionaire technieken. Het is dan ook geen wonder, dat veel mensen ons voor een haartransplantatie zelfs in Den Bosch, Rosmalen, Oisterwijk, Veghel en omgeving weten te vinden.

Zo behandelt eClinic uitsluitend mensen de FUE methode. Bij de FUE (Follicular Unit Extraction) methode worden de haren één voor één geoogst. Hierdoor is het niet meer nodig om, zoals bij de FUT techniek, een gehele strip uit de hoofdhuid te snijden. Bij een haartransplantatie door eClinic ontstaat er dus geen groot litteken achter op het hoofd!

Voordelen van FUE ten opzichte van FUT:

 • Geen litteken op het achterhoofd
 • Bloedverlies is veel minder
 • Veel minder pijn
 • Veel minder zwelling
 • Geen hechtingen die er later weer uitgehaald moeten worden

Bij de FUE methode zijn er twee technieken mogelijk: Standaard FUE en Micro FUE. FUE staat voor Follicular Unit Extraction en dit betekent dat de haren één voor één worden geoogst. Bij de Standaard FUE methode worden stukjes hoofdhuid (de medische term hiervoor is graft) met daarop 1 tot 5 haren verwijderd uit het donorgebied en teruggeplaatst op de te behandelende plek. De Micro FUE methode is een intensievere methode waarbij grafts van 1 tot 3 haren worden verplaatst. Met deze techniek is het dan ook mogelijk om nog preciezer te werken. Hiermee kunnen wij de dichtheid in een specifieke plek sterk verhogen en meerdere haartransplantaties uitvoeren.

Meer informatie in een gratis consult

Uiteraard geven wij u graag meer informatie over het laten uitvoeren van een haartransplantatie bij eClinic. Dit doen wij in een persoonlijk gesprek met u, waarbij er alle gelegenheid is om uw behandelend arts alle vragen te stellen die er in u opkomen. Bovendien is dit consult altijd gratis.

U kunt uw gratis consult zelf inplannen via de website. Een consult is zelfs mogelijk in de avonduren of in het weekend. Die ruime keuze is wel zo makkelijk als u naar onze kliniek voor haartransplantatie vanuit de regio Den Bosch komt.

Bij eClinic zal men tijdens het consult kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend consult in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Gratis consult
arts 1500 behandelingen gedaan
zaterdag en zondag behandelingen mogelijk
Gehele behandeling door arts