Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

 • gehele behandeling door arts
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • gratis consult
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • consult door arts
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • bijna 10 jaar ervaring

eClinic is een moderne kliniek waar u terecht kunt met een kaal wordende kruin en groter wordende inhammen, maar ook met uitvallende wenkbrauwen of kale plekken door littekens of brandwonden. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de techniek van haartransplantatie en vanuit Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, s-Gravendeel en omgeving is onze kliniek uitstekend te bereiken. Wij zijn gevestigd in Laren in het hart van Nederland. De kliniek staat midden in het centrum, maar uiteraard beschikken wij over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Dit maakt het voor iedereen eenvoudig om ons te bezoeken.

Geavanceerde technieken voor het beste resultaat

Kaalheid komt veel voor en wordt vaak als een probleem ervaren. Niemand vindt het immers prettig om zijn of haar haren te verliezen. Gelukkig is dit probleem tegenwoordig relatief eenvoudig te verhelpen wanneer u kiest voor een haartransplantatie. In de regio Dordrecht heeft eClinic dan ook al veel mensen hiermee kunnen helpen. Dankzij onze moderne technieken en geavanceerde apparatuur duurt een haartransplantatie slechts enkele uren tot een dag en kunt u daarna weer zonder problemen naar huis om bij te komen van de behandeling. En doordat wij zo nauwgezet kunnen werken, zult u nagenoeg geen pijn van de haartransplantatie ervaren.

eClinic behandelt namelijk uitsluitend mensen middels de FUE methode. Bij de FUE (Follicular Unit Extraction) methode worden de haren één voor één geoogst. Hierdoor is het niet meer nodig om, zoals bij de FUT techniek, een gehele strip uit de hoofdhuid te snijden. Bij een haartransplantatie door eClinic ontstaat er dus geen groot litteken achter op het hoofd!

Voordelen van FUE ten opzichte van FUT:

 • Geen litteken op het achterhoofd
 • Bloedverlies veel minder
 • Veel minder pijn
 • Veel minder zwelling
 • Geen hechtingen die er later weer uitgehaald moeten worden

De beste behandelmethode voor u

Bij de FUE methode zijn er twee technieken mogelijk: Standaard FUE en Micro FUE. FUE staat voor Follicular Unit Extraction en dit betekent dat de haren één voor één worden geoogst. Bij de Standaard FUE methode worden stukjes hoofdhuid (de medische term hiervoor is graft) met daarop 1 tot 5 haren verwijderd uit het donorgebied en teruggeplaatst op de te behandelende plek. De Micro FUE methode is een intensievere methode waarbij grafts van 1 tot 3 haren worden verplaatst. Met deze techniek is het dan ook mogelijk om nog preciezer te werken. Hiermee kunnen wij de dichtheid in een specifieke plek sterk verhogen en meerdere haartransplantaties uitvoeren.

Welke van de twee technieken het meest geschikt is voor u, kunnen wij in het eerste intakegesprek vaststellen wanneer u voor een haartransplantatie vanuit Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, s-Gravendeel of omgeving naar onze kliniek komt.

Dit gratis intakegesprek kunt u vandaag nog zelf inplannen via de website. Een gratis intakegesprek is zelfs mogelijk in de avonduren of in het weekend. Die ruime keuze is wel zo fijn als u naar onze kliniek voor haartransplantatie vanuit de regio Dordrecht komt.

 

Bij eClinic zal men tijdens het intakegesprek kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend intake gesprek in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.

 


Voor- en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Dordrecht Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Dordrecht Foto na