Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

 • gehele behandeling door arts
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • gratis consult
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • consult door arts
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • bijna 10 jaar ervaring

Voor veel mensen heeft een haartransplantatie in Ede, Lunteren, Veenendaal, Bennekom en omgeving al een wereld van verschil gemaakt. Met een haartransplantatie kan kaalheid namelijk effectief verholpen worden. Dit geldt bovendien niet alleen voor haartuitval die door erfelijke factoren wordt veroorzaakt, maar ook voor het uitvallen van de wenkbrauwen en kale plekken die door verwondingen zijn ontstaan. Als u ook last heeft van een vorm van kaalheid en dit een negatieve invloed heeft op uw leven, dan is het de hoogste tijd om eens een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek bij eClinic.

eClinic is een toonaangevende kliniek voor haartransplantatie die vanuit Ede en omgeving goed bereikbaar is. Wij bevinden ons namelijk in het hart van Laren waar u onze kliniek in volledige privacy kunt betreden. Wij beschikken over een privé parkeerplaats op ons eigen terrein, waardoor u gemakkelijk met de auto kunt komen. Wel zo makkelijk als u voor een haartransplantatie vanuit de regio Ede moet komen.

Een haartransplantatie kan bijna altijd

Zoals we hierboven al aangaven, kan kaalheid verschillende oorzaken hebben. Uiteraard kan het gespecialiseerde medische team van eClinic de meeste oorzaken effectief aanpakken met een haartransplantatie.

De gevolgen van de volgende aandoeningen kunnen wij bijvoorbeeld goed behandelen:

 • Alopecia Androgenetica – de meest voorkomende vorm van kaalheid. Veel mannen krijgen hier in meer of mindere mate mee te maken, maar het komt ook voor bij vrouwen.
 • Alopecia Diffusa – diffuse kaalheid. Dit kan het gevolg zijn van een ernstige ziekte die met hoge koorts gepaard gaat of het contact met hoge doses van bepaalde medicijnen. Ook kunnen veel geneesmiddelen tegen kanker kaalheid veroorzaken.
 • Tractie Alopecia – kaalheid die ontstaat door het extreem straktrekken van de haren, bijvoorbeeld bij het ontkroezen of het invlechten van haar. Door de tractie wordt de follikel uit de hoofdhuid getild en ontstaat een verminderde doorbloeding met als gevolg een blijvend haarverlies.
 • Alopecia Areata – een haaraandoening waarbij een ontstekingsproces rondom de haarwortel zorgt voor een belemmering van de functie van de haarwortel. Ook worden de haarwortels beperkt in hun groei.

Natuurlijk kunt u ook met de volgende problemen bij ons voor een haartransplantatie vanuit Ede, Lunteren, Veenendaal, Bennekom en omgeving bij ons terecht:

 • Wenkbrauwen die ineens uitvallen
 • Littekens die opgevuld moeten worden
 • Een kale plek die er al vanaf de geboorte zit

Wij stellen een persoonlijk behandelplan voor u op

Heeft u ook last van uw kaalheid, dan bestaat er dus de mogelijkheid om hier iets aan te laten doen. Om te weten of u zelf voor een haartransplantatie in aanmerking komt, maakt u in Ede vandaag nog een afspraak voor een gratis intakegesprek. Hierin maakt u kennis met de behandelende arts en ontvangt u uiteraard meer informatie de geavanceerde technieken waarmee wij een haartransplantatie uitvoeren. Naar aanleiding van een onderzoek van uw huid en haar kan vastgesteld worden of een haartransplantatie iets voor u is en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak.

Bij eClinic zal men tijdens het intakegesprek kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend intake gesprek in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Voor- en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Ede Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Ede Foto na