Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

 • gehele behandeling door arts
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • gratis consult
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • consult door arts
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • bijna 10 jaar ervaring

Kaal worden vormt voor veel mensen een groot issue. Bovendien kan kaalheid ook veroorzaakt worden door een verwonding of door brandwonden, waardoor er kale plekken ontstaan. Heeft u hier last van, dan bestaat er de mogelijkheid van een haartransplantatie. In Gouda, Waddinxveen, Reeuwijk, Stein en omgeving is het dan ook goed om te weten, dat eClinic een moderne kliniek voor haartransplantatie is.

U vindt eClinic centraal gelegen in Nederland, namelijk midden in het centrum van Laren, waardoor wij voor cliënten uit het hele land goed bereikbaar zijn. Wij hebben dan ook met een haartransplantatie al veel cliënten uit Gouda van hun problemen af kunnen helpen. Bent u de volgende die wij met succes kunnen helpen? Lees dan snel verder, zodat u alles te weten komt over de unieke aanpak van eClinic.

Haartransplantatie mogelijk bij verschillende problemen

eClinic is dé kliniek voor haartransplantaties om kaalheid tegen te gaan. U kunt dan ook bij ons terecht wanneer u kampt met één van de volgende problemen:

 • Een kaal wordende kruin op het hoofd
 • Groter wordende inhammen op het hoofd
 • Wenkbrauwen die uitvallen
 • Kaalheid door littekens veroorzaakt door brandwonden, een ongeval of een operatie

Bij eClinic werken wij uitsluitend met geavanceerde apparatuur en de nieuwste technieken. Kiest u voor een haartransplantatie bij eClinic, dan weet u niet alleen zeker dat deze met de grootste zorg wordt uitgevoerd, maar dat deze vrijwel geheel pijnloos is en dat wij het allerbeste resultaat kunnen behalen. Geen wonder dat eClinic voor een haartransplantatie in Gouda, Waddinxveen, Reeuwijk of Stein de beste plek is om naartoe te gaan!

Plan uw gratis intakegesprek in

Voor een gratis intakegesprek over een haartransplantatie kunt u zich in Gouda en omgeving vandaag nog aanmelden. Via onze online agenda kunt u precies zien wanneer de behandelend arts beschikbaar is voor dit eerste gesprek. Bovendien is het ook mogelijk om een afspraak in de avonduren of in het weekend te maken. U beslist dus zelf wanneer u bij ons langskomt en door de vele afspraakmogelijkheden, is er ongetwijfeld een moment dat het u ook uitkomt.

In dit eerste intakegesprek is er natuurlijk allereerst ruimte voor uw verhaal. U kunt vertellen welke problemen u ondervindt en de arts zal de kale plek(ken) onderzoeken. Het is voor een geslaagde haartransplantatie immers van belang dat de arts weet waardoor de kaalheid wordt veroorzaakt. Wanneer de oorzaak is vastgesteld, kan de arts u ook meer vertellen over de mogelijkheden en een persoonlijk behandelplan voor u opstellen.

Bij eClinic geloven wij in een persoonlijke benadering. U wordt in onze kliniek dan ook altijd door dezelfde arts behandeld en wij zijn open en transparant in onze communicatie. Hierdoor weet u altijd wat u kunt verwachten van uw haartransplantatie. Maak in Gouda of omgeving vandaag nog een afspraak voor het gratis intakegesprek, zodat wij ook u van uw kaalheid af kunnen helpen.

 

Bij eClinic zal men tijdens het intakegesprek kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend intake gesprek in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Voor- en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Gouda Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Gouda Foto na