Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

 • gehele behandeling door arts
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • gratis consult
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • consult door arts
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • bijna 10 jaar ervaring

Voor veel mensen heeft een haartransplantatie in Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Aerdenhout en omgeving al een wereld van verschil gemaakt. Met een haartransplantatie kan kaalheid, waaronder ook het uitvallen van de wenkbrauwen en kale plekken die door verwondingen zijn ontstaan, namelijk effectief verholpen worden. Als u ook last heeft van een vorm van kaalheid en dit een negatieve invloed heeft op uw leven, dan is het de hoogste tijd om eens een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek bij eClinic.

eClinic is een moderne kliniek voor haartransplantatie die vanuit Haarlem en omgeving goed bereikbaar is. Wij bevinden ons namelijk in het hart van Laren. Uiteraard kunt u onze kliniek in volledige privacy betreden en beschikken wij over een privé parkeerplaats op ons eigen terrein. Een bezoek aan eClinic kan dus desgewenst in grote discretie plaatsvinden.

De vele voordelen van de FUE methode

Bij eClinic kunt u terecht voor haartransplantatiebehandelingen om kaalheid tegen te gaan. Wij behandelen onze cliënten uitsluitend via de FUE methode, waarbij er twee technieken mogelijk zijn: de Standaard FUE techniek en de Micro FUE Techniek.

Beide technieken zijn bijzonder effectief en hebben bewezen het allerbeste resultaat te bereiken zonder dat u daar zelf enige hinder van vindt. Dit is dus nog een uitstekende reden om voor een haartransplantatie in de regio Haarlem, Bloemendaal, Heemstede en Aerdenhout voor de professionaliteit en deskundigheid van eClinic te kiezen.

Zowel de Standaard FUE techniek als de Micro FUE techniek staan garant voor:

 • Geen littekenvorming op het achterhoofd
 • Bloedverlies is veel minder
 • Veel minder pijn
 • Veel minder zwelling
 • Geen hechtingen die er later weer uitgehaald moeten worden

Een persoonlijk advies

De FUE methode is een procedure waarbij uitsluitend uit een zeer specifiek donorgebied, de permanente zone, haar zal worden weggenomen om vervolgens in het te behandelen gebied terug te plaatsen. De permanente zone is het gebied waar het haar resistenter is voor uitval. Dit zit tussen de oren op het achterhoofd.

Het is belangrijk om enkel haren uit de permanente zone te transplanteren, omdat wanneer men donorhaar van buiten deze zone gebruikt voor de transplantatie er haar zal worden verplaatst dat veel gevoeliger is voor uitval. Het resultaat zal daardoor op langere termijn kunnen verdwijnen. De kwaliteit en de dichtheid van het donorgebied, de permanente zone, is dus mede bepalend voor het wel of niet in aanmerking komen van een haartransplantatie. Dit beoordeelt de arts tijdens het intake gesprek. Door hier nadrukkelijk rekening mee te houden bij een haartransplantatie zijn wij in Haarlem en omgeving niet voor niets de aangewezen kliniek voor een dergelijke behandeling.

Om te weten of u zelf voor een haartransplantatie in aanmerking komt, maakt u in Haarlem vandaag nog een afspraak voor een gratis intakegesprek. Hierin maakt u kennis met de behandelende arts en ontvangt u uiteraard meer informatie over de beide FUE technieken. Naar aanleiding van een onderzoek van uw huid en haar kan vastgesteld worden of een haartransplantatie iets voor u is en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak.

Bij eClinic zal men tijdens het intakegesprek kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend intake gesprek in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Voor- en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Haarlem Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Haarlem Foto na