Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

 • gehele behandeling door arts
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • gratis consult
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • consult door arts
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • bijna 10 jaar ervaring

Kaalheid kan voor veel onzekerheid zorgen. Veruit de meeste mensen vinden het verschrikkelijk dat zij te maken krijgen met uitvallende haren, maar weten vaak niet zo goed wat ze hieraan kunnen doen. Gelukkig is er toch ook voor dit probleem een oplossing. Met een haartransplantatie zorgt u er namelijk voor dat de kaalheid verhopen wordt, waardoor u weer zorgeloos van het leven kunt genieten.

eClinic is een toonaangevende kliniek op het gebied van haartransplantaties. Overweegt u dan ook een haartransplantatie in Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Ermelo of omgeving, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen u precies vertellen wat wij voor u kunnen betekenen in een gratis intakegesprek, maar natuurlijk geven wij u hierbij alvast een samenvatting van hoe een haartransplantatie bij eClinic in zijn werk gaat.

De succesvolle en professionele aanpak van eClinic

Bij eClinic kunt u terecht voor haartransplantatiebehandelingen om kaalheid tegen te gaan. Kaalheid kan meerdere oorzaken hebben en in heel veel gevallen kunnen wij dit verhelpen met een haartransplantatie. Vanuit Harderwijk en omgeving zijn er dan ook al veel cliënten naar onze moderne kliniek gekomen. Cliënten die wij succesvol hebben kunnen helpen.

Dit succes hebben wij te danken aan onze persoonlijke aanpak en natuurlijk ook aan onze geavanceerde methoden en technieken. Bij eClinic werken wij namelijk uitsluitend met de FUE methode, waarbij er twee technieken mogelijk zijn: de Standaard FUE techniek en de Micro FUE Techniek.

Beide technieken zijn bijzonder effectief en hebben bewezen het allerbeste resultaat te bereiken zonder dat u daar zelf enige hinder van vindt. Dit is dus nog een uitstekende reden om voor een haartransplantatie in de regio Harderwijk, Nunspeet, Elburg en Ermelo voor de professionaliteit en deskundigheid van eClinic te kiezen.

Zowel de Standaard FUE techniek als de Micro FUE techniek staan garant voor:

 • Geen littekenvorming op het achterhoofd
 • Bloedverlies is veel minder
 • Veel minder pijn
 • Veel minder zwelling
 • Geen hechtingen die er later weer uitgehaald moeten worden

Een persoonlijk behandelplan

Het zal u niet verbazen, dat iedere haartransplantatie weer anders is. immers: ook iedere mens is anders. Dit gegeven is dan zeker ook van invloed op de haartransplantatie. Voor iedere haartransplantatie maakt de behandelend arts een persoonlijk behandelplan. Deze is helemaal toegespitst op uw situatie en op uw huid en haar. Dit persoonlijk behandelplan wordt opgesteld in het gratis intakegesprek dat altijd eerst bij eClinic plaatsvindt. Hierin wordt vastgesteld wat de oorzaak is van uw kaalheid en hierbij wordt uiteraard ook uw huid en haar onderzocht. Dit is voor de behandelend arts immers essentiële informatie om een goed behandelplan op te kunnen stellen. Uiteraard legt de behandelend arts duidelijk aan u uit wat de mogelijkheden zijn in uw situatie.

U kunt vandaag nog zelf een afspraakaken voor dit gratis intakegesprek voor een haartransplantatie. In Harderwijk en omgeving kunt u namelijk heel gemakkelijk gebruik maken van de online afsprakentool. U kunt zelfs uw afspraak in de avonduren of in het weekend inplannen, zodat er altijd wel een tijdstip is waarop het u uitkomt.

 

Bij eClinic zal men tijdens het intakegesprek kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend intake gesprek in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Voor- en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Harderwijk Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Harderwijk Foto na