Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

 • gehele behandeling door arts
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • gratis consult
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • consult door arts
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • bijna 10 jaar ervaring 

Ongewenste haaruitval kan bij iemand die hiermee te maken krijgt voor veel onzekerheid zorgen. Vooral mannen kunnen geconfronteerd worden met kaalheid, maar het komt ook voor bij vrouwen. Het blijft echter voor veruit de meeste mensen erg vervelend, maar gelukkig is er ook een oplossing hiervoor. Bij eClinic kunt u namelijk terecht voor een haartransplantatie in de regio Hilversum, s-Gravenland, Loosdrecht en Lage Vuursche.eClinic is een toonaangevende kliniek op het gebied van haartransplantaties. U vindt ons in het centrum van Laren en zijn door onze centrale ligging goed bereikbaar voor al onze cliënten. Bovendien kunt u bij ons parkeren op privéterrein en kunt u in volledige privacy onze kliniek betreden.

De vele voordelen van eClinic

Uiteraard is eClinic niet voor niets één van de beste klinieken op het gebied van haartransplantatie. Behandelingen worden namelijk enkel uitgevoerd door erkende medische specialisten en wij werken uitsluitend met de FUE methode. Dit stelt ons in staat om de allerbeste resultaten op het gebied van haartransplantatie te behalen. In Hilversum en omgeving is dit voor veel mensen dan ook een belangrijke reden om voor eClinic te kiezen.Eén van onze andere sterke punten is bovendien, dat wij een open en goed contact met onze cliënten erg belangrijk vinden. U ontvangt van ons altijd duidelijke informatie over uw behandeltraject en doordat u één behandelend arts hebt, weet u zeker dat u in goede handen bent. U krijgt dus niet te maken met steeds wisselende professionals. Op die manier weet u altijd precies wat u kunt verwachten van ons.

De beste technieken voor haartransplantatie

We noemden al even dat wij in onze kliniek voor haartransplantatie in de regio Hilversum gebruik maken van de FUE methode. FUE staat voor Follicular Unit Extraction en hierbij worden de haren die wij gebruiken voor de haartransplantatie één voor één geoogst. Wij verwijderen dus geen strip met hoofdhuid van uw achterhoofd en u houdt dus ook geen groot litteken over aan een haartransplantatie bij eClinic.

De FUE techniek kent dan ook vele voordelen:

 • Geen litteken op het achterhoofd
 • Bloedverlies is veel minder
 • Veel minder pijn
 • Veel minder zwelling
 • Geen hechtingen die er later weer uitgehaald moeten worden

Bij eClinic bieden wij twee verschillende FUE technieken aan, namelijk de Standaard FUE en de Micro FUE. Het verschil hiertussen is dat de Micro FUE techniek een intensievere techniek is waarbij er met een kleinere punch (een medisch instrument) wordt gewerkt. Hierdoor kunnen wij nog nauwkeuriger werken. Uw behandeld arts kan u vertellen welke van de twee methodes het meest geschikt is voor uw situatie.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intakegesprek. Onze arts kan u dan meer vertellen over een haartransplantatie. In Hilversum, s-Gravenland, Loosdrecht en Lage Vuursche zijn wij immers de topkliniek hiervoor.

 

Bij eClinic zal men tijdens het intakegesprek kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend intake gesprek in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Voor- en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Hilversum Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Hilversum Foto na