Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

 • gehele behandeling door arts
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • gratis consult
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • consult door arts
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • bijna 10 jaar ervaring

Veel mensen vinden kaal worden vervelend . Soms komt het zelfs al op jonge leeftijd voor. Heeft u er bijvoorbeeld wel eens bij stilgestaan, dat kaalheid niet alleen veroorzaakt kan worden door erfelijke factoren, maar ook door een verwonding of door brandwonden? Hierdoor kunnen er kale plekken ontstaan. Heeft u hier last van, dan bestaat er de mogelijkheid van een haartransplantatie. In Hoorn, Scharwoude, Zwaag, Blokker en omgeving is het dan ook goed om te weten, dat u de oplossing voor deze verschillende vormen van kaalheid vindt bij eClinic.

eClinic is een moderne kliniek voor haartransplantatie. U vindt eClinic centraal gelegen in Nederland, namelijk midden in het centrum van Laren, waardoor wij voor cliënten uit het hele land goed bereikbaar zijn. Wij hebben dan ook met een haartransplantatie al veel cliënten uit Hoorn en omgeving van hun kaalheid af kunnen helpen. Wij maken namelijk gebruik van de modernste methodes en technieken die onze medische specialisten in staat stellen om iedere keer weer een fantastisch resultaat af te leveren.

Een vrijwel pijnloos en fantastisch resultaat

Bij eClinic behandelen wij onze cliënten uitsluitend volgens de FUE methode. FUE staat voor Follicular Unit Extraction en dit betekent, dat de haren één voor één worden geoogst. Hierdoor is het niet meer nodig om, zoals bij de FUT techniek, een gehele strip uit de hoofdhuid te snijden. Bij een haartransplantatie door eClinic ontstaat er dus geen groot litteken achter op het hoofd!

Voordelen van FUE ten opzichte van FUT:

 • Geen litteken op het achterhoofd
 • Bloedverlies is veel minder
 • Veel minder pijn
 • Veel minder zwelling
 • Geen hechtingen die er later weer uitgehaald moeten worden

Het is dan ook niet zo vreemd dat veel mensen voor een haartransplantatie in Hoorn, Scharwoude, Zwaag, Blokker en omgeving kiezen voor de professionele aanpak van eClinic!

Een goede start met een gratis intakegesprek

Kiest u voor eClinic, dan kiest u voor een persoonlijk behandeltraject. Dit beginnen wij met een intakegesprek. Hierin maakt u kennis met uw behandeld arts en wordt er door middel van een medische vragenlijst en door een onderzoek van uw huid en haar vastgesteld waardoor uw kaalheid wordt veroorzaakt. Gelukkig kunnen wij bij heel veel verschillende soorten kaalheid een succesvolle haartransplantatie uitvoeren. Vaak heeft u bij het kaal worden te maken met erfelijke factoren, maar ook kunnen kale plekken door verwondingen of juist al vanaf de geboorte aanwezig zijn. Wij kunnen zelfs een haartransplantatie uitvoeren op de wenkbrauwen wanneer deze uitvallen of uit zijn gevallen.

Een intakegesprek bij eClinic is altijd gratis en u kunt deze zelf inplannen via de website. Het is de beste manier om te starten met uw haartransplantatie. Omdat u vanuit Hoorn en omgeving natuurlijk wat verder moet reizen naar onze kliniek bestaat er zelfs de mogelijkheid om het intakegesprek in de avonduren of in het weekend in te plannen. Wij passen onze agenda aan op die van u.

Bij eClinic zal men tijdens het intakegesprek kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend intake gesprek in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Voor- en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Hoorn Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Hoorn Foto na