Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

 • gehele behandeling door arts
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • gratis consult
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • consult door arts
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • bijna 10 jaar ervaring

Kaalheid kan voor veel onzekerheid zorgen. Veruit de meeste mensen vinden het verre van prettig dat zij te maken krijgen met uitvallende haren, maar weten vaak niet zo goed wat ze hieraan kunnen doen. Gelukkig is er toch ook voor dit probleem een oplossing. Met een haartransplantatie zorgt u er namelijk voor dat de kaalheid verhopen wordt. het resultaat is zelfs zo verbluffend, dat niemand meer zal zien dat u ooit last had van kaalheid of kale plekken!

Dit fantastische resultaat met een haartransplantatie behaalt u wanneer u kiest voor eClinic. Dit is een moderne kliniek voor haartransplantaties. Overweegt u dan ook een haartransplantatie in Lelystad, Dronten, Swifterband, Biddinghuizen of omgeving, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen u precies vertellen wat wij voor u kunnen betekenen in een gratis intakegesprek, maar natuurlijk geven wij u hierbij alvast een samenvatting van hoe een haartransplantatie bij eClinic in zijn werk gaat.

eClinic loopt voorop met moderne technieken

eClinic is uiteraard niet voor niets een toonaangevende kliniek op het gebied van haartransplantaties.

Onze behandeling worden namelijk enkel uitgevoerd door een arts en wij werken uitsluitend met de FUE methode. Met deze techniek kunnen wij de allerbeste resultaten met een haartransplantatie behalen. In de regio Lelystad is dit voor veel mensen dan ook een belangrijke reden om voor onze professionaliteit te kiezen.

Bij de FUE methode worden de haren die wij gebruiken voor de haartransplantatie één voor één geoogst. Wij verwijderen dus geen strip met hoofdhuid van uw achterhoofd en u houdt dus ook geen groot litteken over aan een haartransplantatie bij eClinic.

De FUE techniek kent dan ook vele voordelen:

 • Geen litteken op het achterhoofd
 • Bloedverlies is veel minder
 • Veel minder pijn
 • Veel minder zwelling
 • Geen hechtingen die er later weer uitgehaald moeten worden

De uitstekende voorbereidingen van eClinic

Voordat u een haartransplantatie kunt ondergaan, gaat er een traject van een goede voorbereiding aan de ingreep vooraf. Voor iedere haartransplantatie maakt de behandelend arts namelijk een persoonlijk behandelplan. Deze is helemaal toegespitst op uw huid en haar en er wordt gekeken naar wat de oorzaak van uw kaalheid kan zijn. Dit persoonlijk behandelplan wordt opgesteld in het gratis intakegesprek dat altijd eerst bij eClinic plaatsvindt. Hierin wordt vastgesteld wat de oorzaak is van uw kaalheid en wordt uw huid en haar onderzocht. Uiteraard legt de behandelend arts duidelijk aan u uit wat de mogelijkheden zijn in uw situatie.

U kunt vandaag nog zelf een afsprak maken voor dit gratis intakegesprek voor een haartransplantatie. In Lelystad en omgeving kunt u namelijk heel gemakkelijk gebruik maken van de online afsprakentool. U kunt zelfs uw afspraak in de avonduren of in het weekend inplannen, zodat er altijd wel een tijdstip is waarop het u uitkomt.

 

Bij eClinic zal men tijdens het intakegesprek kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend intake gesprek in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Voor- en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Lelystad Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Lelystad Foto na