Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

  • gehele behandeling door arts
  • kliniek zeer discreet gelegen
  • gratis consult
  • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
  • consult door arts
  • 24/7 bereikbaar na de behandeling
  • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
  • bijna 10 jaar ervaring

Bij kaal worden denken we al snel aan een kaler wordende kruin, maar wist u dat u nog meer soorten kaalheid zijn die van invloed kunnen zijn op iemands leven? Zo komt het bijvoorbeeld ook voor, dat wenkbrauwen uitvallen en kunnen kale plekken in het haar ontstaan als gevolg van verwondingen, verbrandingen of een operatie. Veel mensen ervaren dit als een last, maar gelukkig is er ook iets aan te doen. U kunt namelijk kiezen voor een haartransplantatie. In Nieuwegein, Culemborg, IJsselstein, Vianen en omgeving heeft eClinic hiermee al veel cliënten kunnen helpen. Kaalheid kan namelijk verholpen worden, als u daarvoor naar onze moderne kliniek in het midden van Nederland komt.

Het medische team van eClinic is volledig gecertificeerd om een haartransplantatie tot op een perfectionistisch niveau uit te voeren. Met minder nemen u en wij immers geen genoegen! Voor een haartransplantatie in de regio Nieuwegein kiest u dan ook voor eClinic.

Het belang van een goede voorbereiding

Natuurlijk bent u benieuwd naar hoe dat dan precies gaat, zo’n haartransplantatie in onze moderne kliniek. Uitgebreide en op uw persoonlijke situatie toegesneden informatie ontvangt u van uw behandelend arts in het intakegesprek. Hiermee starten wij altijd wanneer u zich voor een haartransplantatie bij ons aanmeldt en dit intakegesprek is voor iedereen gratis. Bovendien kunt u nu al een afspraak maken voor dit intakegesprek voor een haartransplantatie. In Nieuwegein, Culemborg, IJsselstein, Vianen en omgeving regelt u dit heel gemakkelijk online via de agenda die u vindt op onze website.

Het intakegesprek is niet alleen bedoeld om u meer informatie te geven over een haartransplantatie, maar de behandelend arts kan ook meteen een persoonlijk behandelplan voor u opstellen. Het succes van een haartransplantatie is afhankelijk van verschillende factoren. Zo is het belangrijk om vast te stellen waar de kaalheid door wordt veroorzaakt en wij onderzoeken hierbij ook uw huid en uw haar.

Voor een succesvolle haartransplantatie waarvoor u vanuit Nieuwegein of omgeving naar ons toekomt, transplanteren wij alleen haren die afkomstig zijn uit het gebied dat wij de ‘permanente zone’ noemen. De permanente zone is het gebied waar het haar resistenter is voor uitval en dit bevindt zich tussen de oren op het achterhoofd. Het is belangrijk om enkel haren uit de permanente zone te transplanteren, omdat wanneer men donorhaar van buiten deze zone gebruikt voor de transplantatie er haar zal worden verplaatst dat veel gevoeliger is voor uitval. Het resultaat zal daardoor op langere termijn kunnen verdwijnen.

eClinic is de kliniek voor haartransplantatie

Bij eClinic geloven wij in een persoonlijke benadering. U wordt in onze kliniek dan ook altijd door dezelfde arts behandeld en wij zijn open en transparant in onze communicatie. Hierdoor weet u altijd wat u kunt verwachten van uw haartransplantatie. Maak in Nieuwegein of omgeving vandaag nog een afspraak voor het gratis intakegesprek, zodat wij ook uw problemen met kaal worden of kale plekken kunnen verhelpen.

Bij eClinic zal men tijdens het intakegesprek kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend intake gesprek in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Voor- en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Nieuwegein Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Nieuwegein Foto na