Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

 • gehele behandeling door arts
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • gratis consult
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • consult door arts
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • bijna 10 jaar ervaring

eClinic is een toonaangevende kliniek waar u terecht kunt met problemen rond het kaal worden. dot kan een kaal wordende kruin zijn en groter wordende inhammen zijn, maar ook met uitvallende wenkbrauwen of kale plekken door littekens of brandwonden kunt u bij ons terecht. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de techniek van haartransplantatie en vanuit Nijkerk, Putten, Diermen, Zwartebroek en omgeving is onze kliniek uitstekend te bereiken. Wij zijn gevestigd in Laren in het hart van Nederland. De kliniek staat midden in het centrum, maar uiteraard beschikken wij over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Hierdoor kunt u ons gemakkelijk bezoeken om gebruik te maken van onze diensten.

eClinic biedt de oplossing voor verschillende aandoeningen

Een haartransplantatie is een cosmetische behandeling om kaal worden tegen te gaan. Maar het komt echter ook voor dat een haartransplantatie wordt uitgevoerd om het gevolg van een haarziekte of huidaandoening te herstellen. Kaalheid kan namelijk verschillende oorzaken hebben.

Bij eClinic kunt u de gevolgen van de volgende aandoeningen of ziekten laten behandelen:

 • Alopecia Androgenetica is de meest voorkomende vorm van kaalheid. Het wordt daarom ook wel ‘klassieke mannelijke kaalheid’ genoemd. De meeste mannen krijgen hier in meer of mindere mate mee te maken, maar ook komt het voor bij vrouwen. Kaalheid verloopt bij vrouwen vaak anders dan bij mannen. Vrouwen krijgen vaak te maken met een diffuse vorm van uitval die meestal begint bij de scheiding.
 • Alopecia Diffusa (diffuse kaalheid) kan het gevolg zijn van een ernstige ziekte die met hoge koorts of het contact met hoge doses van bepaalde medicijnen. Ook kunnen nogal wat geneesmiddelen tegen kanker kaalheid veroorzaken.
 • Tractie Alopecia ontstaat door het extreem straktrekken van de haren, bijvoorbeeld bij het ontkroezen of het invlechten van haar. Door de tractie wordt de follikel uit de hoofdhuid getild en ontstaat een verminderde doorbloeding met als gevolg een blijvend haarverlies.
 • Alopecia Areata is een haaraandoening waarbij een ontstekingsproces rondom de haarwortel de haarwortels in belemmert hun functie en dus ook in hun groei.
 • Wenkbrauwen die uitvallen.
 • Littekens die opgevuld moeten worden.
 • Een kale plek die al vanaf de geboorte aanwezig is.

Zoals u ziet, kunt u in vrijwel de meeste gevallen wel voor een haartransplantatie vanuit Nijkerk, Putten, Diermen, Zwartebroek of omgeving naar ons toe komen. Alleen diabetici, mensen met epilepsie en mensen zonder haar kunnen en mogen wij om medische redenen helaas niet behandelen.

Een vliegende start

Een geslaagde haartransplantatie volgt uiteraard na een goede voorbereiding. Dit begint al de eerste keer dat u vanuit Nijkerk of omgeving naar ons toe komt in het allereerste gesprek dat u voert met uw behandelend arts bij eClinic. In dit gratis intakegesprek kunt u vertellen welke problemen u ondervindt en de arts zal de kale plek(ken) onderzoeken. Het is voor een geslaagde haartransplantatie immers van belang dat de arts weet waardoor de kaalheid wordt veroorzaakt. Wanneer de oorzaak is vastgesteld, kan de arts u ook meer vertellen over de mogelijkheden en een persoonlijk behandelplan voor u opstellen.

Voor het gratis intakegesprek over een haartransplantatie kunt u zich in Gouda en omgeving vandaag nog aanmelden. Wij helpen u graag verder.

Bij eClinic zal men tijdens het intakegesprek kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend intake gesprek in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Voor- en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Nijkerk Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Nijkerk Foto na