Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

 • gehele behandeling door arts
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • gratis consult
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • consult door arts
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • bijna 10 jaar ervaring

Kaalheid kan voor veel onzekerheid zorgen. Gelukkig is er ook hiervoor een oplossing. Met een haartransplantatie zorgt u er namelijk voor dat de kaalheid verholpen wordt, waardoor u weer zorgeloos van het leven kunt genieten. eClinic is een toonaangevende kliniek op het gebied van haartransplantaties. Overweegt u dan ook een haartransplantatie in Soest, Soestduinen, Den Dolder of Hooglanderveen, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Het intakegesprek is bij ons zelfs geheel gratis!

Revolutionaire FUE methode voor het beste resultaat

Kaalheid kan meerdere oorzaken hebben. In veel gevallen is kaal worden genetisch bepaald, maar het kan ook veroorzaakt worden door bepaalde ziekten en aandoeningen en door ongelukken waarbij littekens en brandplekken zijn ontstaan. Komt u naar eClinic voor een haartransplantatie vanuit Soest en omgeving, dan zullen wij altijd eerst achterhalen waardoor uw kaalheid veroorzaakt wordt. Wij maken hiervoor gebruik van een uitgebreide medische vraaglijst. Op deze manier kunnen wij bepalen wat voor u de beste behandelmethode is.

eClinic werkt uitsluitend met de FUE methode. Bij de FUE (Follicular Unit Extraction) methode worden de haren één voor één geoogst. Wij snijden dus niet – in tegenstelling tot veel andere praktijken die haartransplantaties uitvoeren – een hele strip uit de hoofdhuid om deze elders in het probleemgebied te transplanteren. Door de FUE methode ontstaat er dan ook geen groot litteken op het achterhoofd, iets wat natuurlijk bijzonder wenselijk is voor iedereen die voor een haartransplantatie vanuit Soest, Soestduinen, Den Dolder of Hooglanderveen naar eClinic komt.

De FUE methode biedt de volgende voordelen:

 • Geen litteken op het achterhoofd
 • Bloedverlies is veel minder
 • Veel minder pijn
 • Veel minder zwelling
 • Geen hechtingen die er later weer uitgehaald moeten worden

De behandeling die bij u past

Een haartransplantatie is zeer persoonlijk. Ieder mens is immers anders, dus er is geen haartransplantatie hetzelfde. Kiest u in Soest of omgeving voor kwaliteit, precisie en medisch vakmanschap, dan kiest u voor eClinic. In het gratis intakegesprek gaan wij namelijk allereerst na of een haartransplantatie voor u geschikt is en vervolgens kijken wij samen met u of wij hiervoor de Standaard FUE methode of de Micro FUE methode gebruiken.

Bij de Standaard FUE methode worden stukjes hoofdhuid (de medische term hiervoor is graft) met daarop 1 tot 5 haren verwijderd uit het donorgebied en teruggeplaatst op de te behandelende plek.

Bij de Micro FUE methode worden grafts van 1 tot 3 haren verplaatst. Met deze techniek is het dan ook mogelijk om nog preciezer te werken. Hiermee kunnen wij de dichtheid in een specifieke plek sterk verhogen en meerdere haartransplantaties uitvoeren.

Uiteraard geven wij u graag meer informatie over het laten uitvoeren van een haartransplantatie bij eClinic. U kunt uw gratis intakegesprek zelf inplannen via de website. Een gratis intakegesprek is zelfs mogelijk in de avonduren of in het weekend. Die ruime keuze is wel zo makkelijk als u naar onze kliniek voor haartransplantatie vanuit de regio Soest komt.

Bij eClinic zal men tijdens het intakegesprek kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend intake gesprek in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Voor- en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Soest Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Soest Foto na