Snel naar

Kies voor uw haartransplantatie van kruin, inhammen, wenkbrauwen of een litteken voor eClinic in Laren NH.

Zeer goed te bereiken en centraal gelegen in Nederland.

 

 • gehele behandeling door arts
 • kliniek zeer discreet gelegen
 • gratis consult
 • een behandeling per dag, dus geen lopendeband werk
 • consult door arts
 • 24/7 bereikbaar na de behandeling
 • eigen patient ruimte beschikbaar op behandeldag
 • bijna 10 jaar ervaring

 

Een haartransplantatie is de enige manier om kaalheid te verhelpen. Bij eClinic vinden we dan ook, dat een haartransplantatie voor iedereen in de regio Zeist, Bunnik, Driebergen en Huis ter Heide mogelijk moet zijn. Kaalheid kan immers een grote impact hebben op iemands leven – in veel gevallen is kaal worden ongewenst en wordt er naarstig gezocht naar een oplossing hiervoor.

In onze moderne kliniek in het centrum van Laren kan iedereen die hinder ondervindt van kaalheid, maar ook van uitvallende wenkbrauwen en kale plekken die zijn ontstaan door een verwonding, een afspraak maken voor een gratis intakegesprek. In dit intakegesprek bespreekt de behandelend arts met u alle mogelijkheden en er wordt uiteraard gekeken of u geschikt bent voor een haartransplantatie.

Een persoonlijk behandelplan

In het intakegesprek worden uw huid en haren onderzocht om vast te kunnen stellen wat de oorzaak van uw kaalheid is. Kaalheid kan namelijk meerdere oorzaken hebben, waarvan wij er verschillende goed kunnen behandelen met een haartransplantatie. In Zeist en omgeving hebben wij al veel cliënten succesvol kunnen helpen.

De gevolgen van de volgende aandoeningen kunnen we goed behandelen

 • Alopecia Androgenetica is de meest voorkomende vorm van kaalheid. Het wordt daarom ook wel ‘klassieke mannelijke kaalheid’ genoemd. De meeste mannen krijgen hier in meer of mindere mate mee te maken, maar ook komt het voor bij vrouwen. Kaalheid verloopt bij vrouwen vaak anders dan bij mannen. Vrouwen krijgen vaak te maken met een diffuse vorm van uitval die meestal begint bij de scheiding.
 • Alopecia Diffusa (diffuse kaalheid) kan het gevolg zijn van een ernstige ziekte die met hoge koorts of het contact met hoge doses van bepaalde medicijnen. Ook kunnen nogal wat geneesmiddelen tegen kanker kaalheid veroorzaken.
 • Tractie Alopecia ontstaat door het extreem straktrekken van de haren, bijvoorbeeld bij het ontkroezen of het invlechten van haar. Door de tractie wordt de follikel uit de hoofdhuid getild en ontstaat een verminderde doorbloeding met als gevolg een blijvend haarverlies.
 • Alopecia Areata is een haaraandoening waarbij een ontstekingsproces rondom de haarwortel de haarwortels in belemmert hun functie en dus ook in hun groei.

Ook kunnen wij een haartransplantatie uitvoeren bij plotseling uitvallende wenkbrauwen, littekens die opgevuld moeten worden en bij kale plekken die al vanaf de geboorte aanwezig zijn.

Wanneer de behandelend arts heeft vastgesteld dat een haartransplantatie inderdaad een optie voor u is, wordt een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Ook maken wij meteen aan u duidelijk, wat de verwachte resultaten zullen zijn. Op die manier weet u meteen waar u aan toe bent wanneer u voor een haartransplantatie komende vanuit Zeist, Bunnik, Driebergen, Huis ter Heide of omgeving naar ons toekomt.

Maak kennis met eClinic

Bent u benieuwd of een haartransplantatie voor u geschikt is? In Zeist en omgeving kunt u meteen uw afspraak voor een gratis intakegesprek online inplannen. U kunt bij ons zelfs in de avonduren en in het weekend terecht. Wel zo prettig als u in het dagelijks leven een drukke agenda hebt.

Bij eClinic zal men tijdens het intakegesprek kennismaken met de persoonlijk behandelend arts en dus geen consultant. Ook wordt bij eClinic de gehele behandeling door de arts uitgevoerd. Dit is lang niet bij alle klinieken het geval. U ziet dus niet allerlei verschillende mensen. Dit maakt onze behandelingen persoonlijk en professioneel.

Haartransplantatie is maatwerk

De arts bespreekt met de cliënt alle mogelijkheden en bekijkt of hij/zij geschikt is voor een haartransplantatie. Wij kijken altijd naar de persoonlijke situatie en zullen dan de huid en haren onderzoeken om vast te stellen wat de oorzaak is van de kaalheid.

Transparant en persoonlijk

eClinic staat voor een open en persoonlijk contact met cliënten. Wij hechten veel waarde aan het verstrekken van duidelijke informatie over de behandeling en vinden het belangrijk dat cliënten de kliniek met een tevreden gevoel verlaten.

 

Wilt u meer informatie?

Boek nu online een vrijblijvend intake gesprek in.

Dit is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. Staat uw tijd er niet bij? Bel of mail gerust. 035-6315295 of info@eclinic.nl.


Voor- en na foto’s

eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Zeist Foto voor
eClinic Haartransplantaties | Haartransplantatie Zeist Foto na